Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 22:02

A je to v pořádku? Je to všechno v pořádku? +kouká na doktorku, jak sůva z nudlí a na Vicky taky a pak jí pomůže se převlíct+ Já jsem teda nervní, jako bych tu byl prvně....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 22:05

všechno běží jak má, dítě má silné ozvy a maminka se otevírá podle plánu. +usměje se doktorka, než odejde+ nesnáším, když mi říkaj maminka. +zašklebí se na něj a pak se s jeho pomocí převleče a postaví se, pač když chodí, jde to líp+ jo? já taky. +koukne na něj+ já sem tak ráda že tu uuuuuh jseš. +koukne na něj vděčně, opře se o něj a obejme ho rukama kolem krku+ bez tebe bych se tu zbláznila+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 22:10

Otvíráš se? +koukne na Vicky a je trochu bledej. Chodí s ní po pokoji a když potřebuje, tak ji chytne+ Já jsem tu pro tebe, kočko. Nechceš něco? Přinýst? Třeba k pití?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 22:15

uhm. asi jo. +uculí se+ těžko říct. +pokrčí rameny+ Ale já si to hlavně nechci moc představovat. +polkne trochu, obejme ho kolem krku a trochu se mu opře čelem o rameno+ nee, já potřebuju abys tu byl se mnou. +pousměje se a koukne na něj+ a říkal mi, že to bude dobrýýááááh. +zasténá trochu a vtiskne mu prsty do ramene+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 22:22

Já jsem tady s tebou kočko. +usmívá se a drží ji v náručí a přidržuje ji,když má kontrakce+ Vždycky tady pro tebe budu. Víš že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 22:25

Já vím, že jo, ale je pěkný to slyšet. +usměje se mu trošku do ramene a jak ty bolesti sílí a hodiny ubíhaj, visí na něm čím dál víc, že musí bejt ztahanej jak mezek, a pak už kontrakce chodí skoro po dvou minutách a je to docela masakr, že jí vhrknou do očí slzy a je z toho dost zpocená+ já už nechci, zastav to nějak. +rozbrečí se skoro, když se ho drží+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 22:28

+drží ji u sebe a hladí ji po čele+ Já zavolám doktorku. Třeba ti na to něco dá, kočko. Chyť se mě za ruku, ano? +kouká na ni a ještě ji pohladí a bzučákem zavolá doktorku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 22:32

+usměje se na něj, když ji hladí, a přijde jí to všechno tak nějak jednodušší, když ho má u sebe+ jo. +přikývne, a vyleze si s jeho pomocí na postel+ já nechci nic na bolest. +zavrtí hlavou, ale je ráda, že si chvilku odpočine, a jeho ruku nepustí ani na chviličku. Doktorka přijde as za minutku, a je samej úsměv, až má vicky chuť ji kopnout+ Vedete si báječně+ ujstí je oba dva+ tak za půl hodinky budeme moct jít na to. +mrkne na Vicky, a zase si to odhasí+ za půl hodiny! +zakvílí vicky poněkud a zmáčkne byronovi ruku+ zastřel mě rovnou prosím tě.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 22:40

Tak dobře, můžeš mi třeba mačkat ruku. +chytne ji za ruku tak, aby ho mohla mačkat+ Třeba to pak bude trochu lepší. +pousměje se a sedne si vedle ní na postel+ tak já ti budu něco vykládat. +A vykládá jí, jak je on jedi a jak by ji děsně moc zachránil a vůbec a blábolí, co to jde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 22:43

+ještě trochu fňuká, ale taky se trochu směje, když vykládá, občas na něj po očku koukne, jak tam s ní sedí, a ví, že je děsně vyděšenej, a musí to pro něj bejt těžký, ale i tak tam s ní je, a má pocit, že do něj snad v životě nebyla víc zamilovaná+ Dej mi pusu. +pousměje se trochu, a napůl se k němu nakloní, aby to stihla, než ji zase sejme bolest, a jak čast ubíhá, už mezi kontrakcema skoro nejsou pauzy a ona už jenom sténá a různě povzdychává+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner