Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 15 kvě 2013 00:41

Oba se svlíkneme, a schválně na koho bude koukat? +navrhne a zasměje se, protože to samozřejmě myslí jako vtip+ Chutná ti víno? +zajímá se okamžitě, aby si zapamatoval její chutě, jestli radši sladší nebo sušší, červený nebo bílý, a tak; no to by se číšník divil :D + Víš, že v některých soukromých podnicích servírují sushi na nahé ženské tělo? +poznamená úplně jen tak bokem+ Ale neříkej. +uculí se+ tak postupuj asociační metodou. Bez přemýšlení, první věc, co tě napadne, i kdyby ti to připadalo hloupé. +usměje se+ No to se mi ulevilo. +oddychne si vážně+ To prosím tě nikdy nedělej, jo? +požádá ji, ale srandu si dělá jen tak napůl+ Ne? Tak to jsem vážně rád. +zasměje se a dojí svůj salát, gestem dá číšníkovi najevo, ať s příštím chodem počkají, vstane a chytne ji za ruku+ Smím prosit, mladá dámo? +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 kvě 2013 00:54

+vesele se rozesměje a zavrtí hlavou+ Obávám se, že to by spíš zavolal do blázince, aby si pro nás přijeli.... a nebo by dostal infarkt. +zazubí se na něj vesele a rozpustile+ Ano je moc dobré. Jen by mohlo být trošku sladší. +pousměje se a prstem si setře kapičku vína, která jí ulpěla na rtu a pak si onen prst provokativně po první článek strčí mezi rty, aby kapičku vína olízla+ Vážně? +zvedne trošku překvapeně obočí+ Tak tam rozhodně nepůjdem. +zakroutí rázně hlavou, ale v očích jí vesele jiskří+ Ještě aby si jedl ze ženského těla... leda, že by bylo moje. To bychom se pak někde zastavit mohli. +zazubí se vesele a zřejmě by podle toho jak se tváří byla schopná nechat naaranžovat tak, aby si z ní mohl pochutnat na sushi+ Máš rád sushi? +zajímá se rovnou, tedy ne že by se jí v hlavě rodil plán, no i když :D + To je dobrá rada. Té bych se mohla držet. +zářivě se na něj usměje a pokývá souhlasně hlavou, že to by snad šlo a zřejmě s tím brzy mohla začít+ Nebo se, něco takového mě skutečně neláká. +zavrtí hlavou a jenom září štěstím a veselím, který jí po celý večer neopouští, jen je trošku víc podbarvené pomalu se probírající touhou, kterou v ní vyvolává už jen samotná jeho přítomnost+ Víc než to. +usměje se a vstane ze židle, aby se nechala odvést do prostoru, kde se k němu bez rozpaků přitiskne v tanci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 kvě 2013 17:08

Spíš by zavolal policii... nebo se pokusil přidat. +zasměje se, uloží si její preference do hlavy, a na chvilku poněkud fascinovaně ulpí pohledem na jejích rtech+ Ne? +zatváří se strašlivě zklamaně, ale pak se zase zazubí protože tak to myslel především+ Mám, moc. +přikývne souhlasně+ Mám vůbec rád ryby a mořské plody, ale to sis asi stačila všimnout. +pousměje se+ Já jednou s tetováním málem skončil. +uculí se+ Prohrál jsem nějakou sázku, ale nakonec mě nechali se z toho vyplatit lahví whisky pro každého. +zasměje se, obejme ji jednou rukou kolem pasu a druhou jí jemně vezme dlaň a začne se s ní spíš tak pohupovat do hudby, než že by nějak provozoval taneční kreace, a jemně ji prsty hladí v pase+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 kvě 2013 17:23

Tak teď nevím, která z těch variant by byla horší. +zasměje se vesele a na oko se zatváří zamyšleně, jako by to chtěla prubnout a souhlasně přikyvuje, že si to bude pamatovat a třeba mu i něco přichystá, takovou malou soukromou sushi párty :D + Ano, to se nedá přehlédnout. +usměje se na něj zase tak rozněžněle a pečlivě se upamatovává co má k jídlu tak rád+ Počkej, to jako vážně? +vykulí na něj očka+ Tys musel být tedy živel. +v očích jí vesele zajiskří+ Mělo to být něco speciálního? Nebo co by sis vybral? +zajímá se zvědavě a v očích jí vesele jiskří, zřejmě si ho s tetováním představuje ale na místě ne zrovna přístupných veřejnosti :D položí mu dlaň na paži a přivine se k němu, hlavu si mu opře o rameno a jen se nechá unášet jeho vůní a blízkostí+ Že neuhodneš co bych teď chtěla. +zašeptá rozverně a vzedne k němu jiskřící pohled, který prozrazuje že rozhodně nebude chtít hrát tak nevinnou hru jako jsou třeba šachy, paži mu podvlíkne pod jeho a obejme ho víc kolem hrudi hladíc ho dlaní po zádech+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 kvě 2013 23:06

Policajtům bychom utekli, s číšníkem by to bylo horší. +uculí se; to on je o krok dál a už si plánuje, kam by umístil maki rolky, kde by aranžoval sashimi a californie, a kam by si prsknul wasabi, má na to úplně uměleckej koncept :D + Příště budeme mít večeři podle tebe. +slibuje+ Ale když to mělo být překvapení, nemohl jsem se začít vyptávat na tvoje oblíbený jídla. +uculí se+ No jo, na vysoký ve velkým městě, umíš si to představit. +zazubí se+ Zvlášť s představou toho spořádanýho života před sebou. +pokrčí rameny+ Ne ne, musel bych mít motýlka na bedrech. Takzvaný cejch děvky. +zasměje se+ Takže uznáš, proč jsem to radši přeplatil. +mrkne na ni a pomalu se s ní otáčí do hudby+ Tuňákový steak na rizotu? Protože jestli jo, tak ten přijde. +uculí se a skloní se k ní pro polibek+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 kvě 2013 23:20

+vesele se zasměje+ Myslíš, že ten číšník rád běhá? +zvedne zvědavě obočí a vesele se culí; no tak to ho nemůžeme ochudit o to, aby ho realizoval :D + Jo máš pravdu. +souhlasí se širokým úsměvem, že se nemohl vyptávat, když to bylo překvapení+ Ale musím uznat, že se ti povedlo sestavit výborné menu. Opravdu mi moc chutná. +usměje se naprosto upřímně a v očích jí opět zazáří štěstí a náklonnost+ No, snažím se. +uculí se vesele, protože nemá ani páru jak u nich velký města vypadají a jaký je to na vysoký, ale jako rebela by si ho představit dokázala. divoký rozcuch na hlavě, na sobě plátěný kalhoty a na půl roztrhnutou košili odhalující mužnou hruď. musí prudce zamrkat aby se té představy zbavila, jinak by dlouho nebyla schopná normální konverzace :D + Tak to naprosto chápu. +kousne se do rtu aby při té představě pro změnu nevyprskla smíchy, ale moc jí to nejde, takže se tak nějak pochechtává+ Ještě, že se nechali uplatit, i když bych tě měla ráda i s motýlkem. +zazubí se na něj vesele a dlaní se mu zatoulá po zádech na bedra, aby je jemně začala bezděky ohlazovat+ Hmn, to zní ale naprosto báječně. +zapřede, zatímco se k němu natahuje pro polibek, který si s náležitostí vychutnává a co nejvíce protahuje zatímco se k němu tiskne+ Tak kde je ten hlavní chod? Mám na něj neskutečnou chuť. +protáhne vesele, když se od něj kousek odtáhne a v očích jí jiskří tak, že je zjevné, že na jídlo v tu chvíli moc nemyslí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 kvě 2013 14:45

Je to Ital, ti běhají jen když je sleva na pizzu. +zazubí se+ To jsem moc rád. +usměje se+ Bylas vlastně někdy ve městě? Myslím v pořádném městě, uprostřed noci, v centru, kde to pořádně pulzuje. +zajímá se, no to ať si někdy skočí za Vicky, ta má spoustu kompromitujících albíček :D + Kdybych měl na zádech motýlka, v životě bych si tě nevzal do postele. +zavrtí hlavou se smíchem a ruka mu strašně nenápadně klouže po zádech na zadek+ Neprovokuj, nebo tě opřu tady o to kamenný zábradlí a vezmu si tě rovnou. +zavrní jí do ucha, a pak ji tedy pustí+ Už ho nesou. +usměje se, když se objeví číšník s talíři s kouskem steaku z ahi tuňáka v sezamové krustě na parmezánovém rizotu+ Je propečený na rare, mám rád když je ve středu ještě úplně syrový. +usměje se omluvně+ Hlavní chod bude až potom, teď je rybí chod. +uculí se+ Ale neboj, pak už přijde maso. +mrkne na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 kvě 2013 15:00

+vesele se rozesměje a vrtí nad tou představou běhajícího číšníka za pizzou hlavou+ Vlastně ne, viděla jsem jenom to, co si mi ukázal ty. +zavrtí nad tím mírně hlavou, zatím neměla moc času někde lítat a poznávat tenhle svět, ne že by se jí samotný někam chtělo :D to ona si někdy skočí :D + Tak v tom případě jsem šťastná jak blecha, že jsi se z toho vyplatil. +zazubí se vesele a dlaní mu přejede po boku na zadek a zpět na kříž. tělem jí projede příjemné vzrušující zachvění, při takové "vyhrůžce"+ Já přeci nic nedělám. +protáhne naprosto nevinně a zvedne k němu nevinný pohled, skousne si ret a v očích jí zajiskří+ To bys stejně neudělal. +ano naprosto nestydatě ho provokuje :D a trošku se na číšníka zamračí, jako co jim tam zrovna teď jako leze :D + To vůbec nevadí. Mám to taky tak nejraději. +zapřede a usměje se, to zřejmě její tatík a její geny, že jí syrový maso nevadí :D + Ah, až tak? +zasměje se tiše+ To je chodů, až mám strach, že se to do mě všechno nevejde. +pousměje se vesele, ale je jasný že sní všechno co jí nechal přichystat a tak nějak bezděky mu krouží dlaní od kříže přes bok na zadek a zpět na kříž+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 kvě 2013 17:30

Vážně ne? +zamrká překvapeně+ Žádný světla a noční život, kluby, koncerty a svačinka ve fast foodu ve tři ráno? +koukne na ni jakože to ale není možný+ Jo, já taky. +zazubí se+ Ne, ty si pěkně koleduješ, a spoléháš na to, že jsem moc slušně vychovanej. +zavrtí hlavou, a v očích mu blýskne způsobem, kterej naznačuje, že by se mohla jednou hodně divit; a on se bude taky jednou hodně divit koukám, až mupovypráví o rodičích :D+ Ale jsou to malý porce. +usměje se+ Máš studenej předkrm, teplej, místo toho já rád polévku, salát, rybí chod, masový chod a dezert. +vysvětluje, dovede ji zpátky k židli a přistrkne, a sám se taky pustí do ryby, a začíná si říkat, že objednat a dezert čokoládové fondue asi nebyl úplně dobrý nápad, zvlášť když už teď je asi tak vlásek od toho, aby se jeho vzrušení začalo projevovat fyzicky :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 kvě 2013 17:47

Ne, tedy zažila jsem jenom náš noční život a návštěv v hospodách. Prostě jen náš, ten váš nikdy. +zavrtí hlavou, jako že vážně nic takového nikdy nezažila+ Hmn... možná, trošku. +zatváří se jako nevinnost sama+ Ale možná by mi nevadilo, kdybys nebyl tak moc slušně vychován. +koukne po něm trošku stydlivě a nevinně, a to takovým způsobem že je naprosto jasné na co myslí a nic slušného to zřejmě nebude a zhoupne se na špičkách, tak trošku nezbedně a neposedně, to ona by se ráda divila zřejmě :D asi bude, ale ona je opravdu normální, na rozdíl od její sestry :D+ A já mám malý žaludek. +zabrouká vesele ale pokývá hlavou, že když jsou malý tak by to mohla sníst a jen překvapeně mrká, kolik těch chodů tady mají. hezky a spořádaně se usadí a pomalu se pustí do ryby+ Hmn... mám dojem, že je to od chodu k chodu čím dál lepší. +usměje se zářivě a jemně si špičkou jazyka přejede přes spodní ret, který si zlehka skousne, než se opět pustí do jídla a tentorkát si nabírá zrníčka rýže a jak je pomalu nese k ústům, jak jí jich pár popadá na dekolt a zatoulají se jí do výstřihu+ Sakra. +zakleje tiše a zatváří se naprosto nenápadně, když si otře kapičku šťávičky z kůže a nenápadně pokukuje dolů jestli půjdou ty zrníčka vytáhnout :D a ano asi to nebyl zrovna dobrý nápad takový fondue :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner