Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 13:51

Jasný, kočko. +usměje se na ni něžně a pohladí ji po tváři, pak tam s nima trochu truchlí a je tam s ní a to je pro něj nejdůležitější. Když mu to řekne, tak se už už začne culit, ale na poslední chvíli se zarazí, protože na neslušnosti není vhodná doba a jen se trochu usměje a přikývne+ Jo, kočko. Spi tam s ní. Já si lehnu tady. +skloní se k ní a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 15:05

Dík. +usměje se, a dá mu pusu. A jr jí hnedka jasny na co myslí, a chvilku se na něj tak odhadujicne diva+ no, a... Byl by zo problém? +koukne na něj tazave+ vadilo byti to?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 15:32

+kouká na ni a s úsměvem pokývá hlavou a pak se zarazí a koukne na ni a je vidět, že fakt neví. Dva ambivalezní pocity se v něm úplně perou+ No... +koukne na ni+ Já... +začne ale neví jak dál+ Já... Na tohle neexistuje správná odpověď, že ne? +koukne na ni vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 16:06

Ne, to asi ne. +pousmeje se+ ale není ani špatná odpověď. Prostě to nějak cejtis. +pokrci rameny+ to nemá nic společného s láskou nebo s tím co mame my. Jenom... Mám pocit že někdy každej potřebuje cejtit někoho vedle sebe, lidský teplo, chvíli úniku od všeho. Trošku nehy a zapomnění. +poznamena+ cejtit se aspoň trochu naživu.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 16:15

+kouká na ni a snaží se to pochopit+ Aha... Ale, to cejtíš i se mnou, ne? Já jsem taky nežnej. +zamrká trochu a vůbec, ale vůbec to nechápe+ Takže... +snaží se to pochopit+ Ty potřebuješ lidský teplo a něhu, ale ne ode mě. +vstane a poškrábe se ve vlasech+ Já myslím, že je to v pohodě. +koukne na ni a trochu se usměje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 16:45

Já? +koukne na něj zmateně. A pak ho pevně obejme kolem pasu a položí si mu hlavu na rameno+ ja mam všecko teplo a nehu co potřebuju. +pousmeje sr a vtiskne mu tám pusu+ ona má akorát smutek a velkou prázdnou postel. +pokrci rameny, pak ho teda pustí, pohladu ho po boku a usmeje se+ jenom ji ulozim. +polibi ho ještě a jde nahoru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 16:46

Ahá! +pochopí to konečně+ No jasně, kočko, klidně tam s ní spi. +usměje se na ni, vytáhne ji k sobě a obejme ji+ Byl jsem zmatenej. +uculí se na ni trochu+ Dělej co musíš, a co chceš, kočko. Já jsem v pohodě. +usměje se a pohladí ji po tváři a přitáhne si ji k polibku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 17:15

+vděčně ho políbí, a chvilku u něj zůstane+ víš, my... jsme si vždycky byly blízký. a... když dlouho nikoho nemáš, jako fakt vztah, tak ti začne chybět sex, a to se dá jednorázovkama smazat, ale taky tu je taková emocionální potřeba. moct někoho obejmout, jen tak, přitulit se, cítit druhýho člověka, co tě má rád, i když možná ne milostně. +pousměje se+ a my jsme se naučily si tohleto poskytnout, předtím, když jsem neměla tebe. někdy potřebuješ, aby ti někdo zahřál nohy pod peřinou a pohladil tě, aby ti nebylo vevnitř zle. +kouká na něj+ a když se do toho sem tam připlete orgasmus... prostě to tak je. +pohladí ho po boku, a doufá, že tomu rozumí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 říj 2014 17:24

+kouká na ní a trochu pokyvuje hlavou+ No, já jsem tohleto nikdy popravdě nezažil. +koukne na ní a trochu se usměje+ Ale rozumím ti fakt jo. +obejme ji ještě trochu+ Tak bez za ní ať není dlouho sama. +pobidne ji ke dveřím a fakt se tváří v pohodě a nevadí mu to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2014 17:45

No, já jsem si na začátku chvilku myslela, že možná vy dva s Wenai... +pokrčí rameny+ Miluju tě, víš to? +pousměje se, a políbí ho, hezky dlouze a něžně+ Jseš jedinej na světě. +pošeptá mu spiklenecky, a pak jde teda nahoru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner