Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 23:32

+usměje se na Vicky a na miminko a Vicky dá pusu a překvapeně se koukna na šňůru a pak na Vicky+ Můžu? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 23:35

+Vicky od prcka nemůže odtrhnout oči, a když je konečně odtrhne, koukne na byrona a celá svítí, natáhne se k němu a dá mu moc pěknou pusu+ no jasně, můžeš. +uculí se, a kouká, jak mu to jde, doktorka jim dítě trochu očistí a zalepí mu pupík, postará se o placentu, zkontroluje, že nikde nekrvácí, a pak je tam nechá spolu a s papírama na vyplnění, jako jméno a tak+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 23:37

+usměje se a přestřihne pupeční šňůru, strašně opatrně a pak je hnedka zase u Vicky a u malé+ Tak jak ji pojmenujeme? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 23:39

teda, vidělas, jak to tátovi šlo? +uculí se na malou, která na ně trošku kulí modrý oči a hýbe prstama a moc toho jinak nedělá+ No... mně se pořád líbí to jméno, co nás napadlo předtím. Zoe. +koukne na něj, co si myslí, a pořád toho novýho člověka nějak hladí nebo se jí dotýká+ Vypadá docela jako Zoe, ne? +usměje se na něj+

Obrázek
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 led 2019 23:44

Jo? No je to dobrý jméno. Mě se líbí. +usměje se na ni a pohladí malou opatrně po tváři+ Co? Budeš naše Zoe?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 led 2019 23:48

Je to hustý co? že je úplně opravdická. a naše. +usměje se na něj taky, a posune se, aby si k nim mohl přisednout, malá zívne, a trochu zamele pusou+ taky bych řekla, že se jí to líbí. +uculí se+ no a... mohla by mít druhý jméno, co navrhla Sophie, co myslíš? +zazubí se na něj a najde mezi dekama jeho ruku, aby ho mohla chytit+ Já tě fakt miluju, víš? +pousměje se+ za všecko. žes tu se mnou byl, u nich obou. A za ně. a za to že jseš ty. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 led 2019 20:56

+Trochu si sedne k ní, ale aby tam měla dost prostoru a kouká na jejich malou Zoe a usmívá se+ Je to boží, kočko, a ty seš boží ze všech nejvíc.+skloní se k ní a dá jí pusu do vlasů+ Nchápu, jak jsi tp všechno mohla zvládnout. +řekne obdivně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 led 2019 20:58

+trochu se o něj opře a je děsně ráda, že je tam s nima, a Zoe na ně kouká a trochu se tam šije, tak ji drží v náručí a opatrně ji přikryje+ No je to masakr, to jako ne že ne. +uculí se+ Ale sama bych to nezvládla. +usměje se na něj, a vtiskne mu pusu na rty+ Pro mě je to děsně důležitý, že tu jseš+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 led 2019 21:03

Jasně, že tu jsem. +zasměje se a pohladí malou, děsně opatrně po zádech, aby ji nerozbil+ Já si nedokážu představit jiný místo, kde bych byl. +uculí se na Vicky+ A... a co bude teď? +zeptá se opatrně, protože si není jistej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 led 2019 21:05

Zoe. Zoe Leia Seebohm. +vyzkouší si to říct, a přijde jí, že to zní docela dobře+ Já si zas nedokážu představit nikoho jinýho, s kým bych tu chtěla bejt radši. +uculí se na něj+ má oči jako já, že jo? +okukuje malou trochu+ no, teď budeme asi ještě mít nějaký vyšetření a tak, ale večer už snad budeme moct jít domů. +usměje se+ tak byste pro nás mohli se sophií přijet. +koukne na něj tázavě+ Určitě je na ségru zvědavá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner