Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2013 00:40

Ale já jsem na autíčkách děsně dobrá! +brání se, ale líbne ho na ty zelený rty a zašklebí se, protože chutná po kyselým jablku+ Ani to nezkoušej! +zavolá na něj přes rameno, ale culí se na celý kolo, a když se kolotoč roztočí, kmitá nohama ve vzduchu a nahlas nadšeně křičí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2013 14:54

Já a zkoušet to? +zazubi se+ To by mi strach nedovolil. +jak se kolotoč roztočí tak skutečně chvilku si jen užívá jízdu a pak se rozhoupe a chytne Vici za sedacku ve které sedí+ |Překvapení! +zasmeje se a dá ji pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2013 19:47

+směje se, jak kolotoč postupně zrychluje, drží se řetízků a komíhá nohama, a když do ní Byron zezadu narazí, překvapeně vyjekne, ale zazubí se na něj+ No to je dobrý překvapení. +zasměje se a zakloní se k němu, aby mu taky dala pořádnou pusu+ To jsem vůůůbec nečekala. +směje se na něj a oči jí nadšeně svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2013 21:57

No tak to je mi úplně jasný že jsem tě překvapil. +zasmeje se a odstrčil ji od sebe a už ji nepokouší aby si užila retizkaci a místo toho blbne s Calebem kterej je hned za ním. Pak celý rozesmaty slezou z kolotoče+ Horskou dráhu s fotkou? +navrhne nadšeně+kdo udělá desnejsi skleb?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2013 22:53

+trochu se motá, jak si její rovnovážný ústrojí ještě nezvyklo, že už se netočí dokola+ A mají tu takovou tu jak zajíždí do vody? +zazubí se nadšeně+ Ne počkej, nejdřív támhle. +chytne ho za ruku a táhne ho ke střelnici, objedná si tři rány, nabije a zacílí, a když první ranou odhalí, jak je puška uhnutá, povede se jí střelit dvě růže+ To máš z lásky. +zazubí se na něj a dá mu pusu, skřípne mu oranžovou do kapsy u bundy, a modrou si zastrčí za ucho do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2013 16:47

+úplně kouká jak ji to střílení jde+ To tak často jezdis po poutich že umístění tak dobře střílet? +zasmeje se a nechá si od ni pripnout růži načež ji pořádně polibi+ Tak teď já. +vezme si pušku a strašlivé se na to soustředí a kupodivu se trefí a dostane tygra. Velkyho a modryho+ Jsem lovec! +oznámí ji pyšně+ pro tebe
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2013 14:18

Kouzelnický snobi taky občas jezdí na lov. +pokrčí rameny, sice to asi není celej příběh, ale v podstatě je to pravda+ Tos ještě neviděl, jak umím vrhat nože, od tý doby, co jsem jezdila s cirkusem. +zazubí se, ale to už fakt pěkně kecá, a kouká, jak pečlivě míří+ Jéé! +poskočí nadšeně a hnedka si tu modrou trofej chytne pod paží+ No ten je krásnej. +zazubí se potěšeně+ Pocem, ty můj lovče. +uculí se na něj a dá mu pořádnou pusu+ A teď jdem na tu horskou dráhu. +zavelí a táhne ho k obří dráze+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2013 18:50

V cirkuse taky? +culí se a oplatí jí pusu+ Tys dělala fakt všechno, co? +zasměje se a chytne ji kolem pasu a jde s ní na tu dráhu+ Fotí se tu? Objednáme to i s fotkou. +pokýve hlavou a za všechny zaplatí+ Koupil jsem nám celej vozík, aby se nám tam nepletli ostatní lidi. +zaculí se a sedne si dopředu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2013 19:10

Úplně všechno. +zazubí se, pěkně majetnicky si ho drží a hupsne vedle něj do vozíku, Angie s Calebem sednou za ně+ Ale trošku kecám, v cirkuse jsem nedělala. +uculí se+ Ale mohla bych! Byla bych skvělá krotitelka medvědů. Nebo hadí žena. +maluje si to nadšeně, vtom se vozík rozjede, Vicky vyjekne a chytne se tyče před sebou, dráha nabere rychlost a vozík s nima hupsá z kopce a do kopce, všichni ječí a vřískaj a vlajou jim u toho vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2013 19:47

Jo, mě je to jasný, taky třeba cvičitelka kaprů. +zasměje se a chytne se ji za ruku, když vozík vyjede tak se taky neudrží a křičí s ostatníma, dělá ksichty a když je vyfotí, tak taky vypadá jako pako. Potom co konečně zastaví, tak chvilku sedí jen tak+ Ty jo! Nějak se mi motá hlava. +směje se a leze pomalu z vozíku a chlápek jim tam donese jejich fotky, tak si je vezme a chytne záchvat smíchu+ Fakt nám to sekne! +podá je dál+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner