Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2013 20:15

+usměje se na něj, když tam sklouzne z lavičky k ní a opře se o něj, přitulí se a užívá si, jak ji hřeje, protože od vody jde pěkná zima, Caleb a Angie se tam zatím ocucávaj na druhým konci loďky+ Byrone? +koukne na něj zespoda+ Jsi šťastnej? +zeptá se a když se nekouká, šlohne mu maršmelouna+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2013 00:33

+usměje se na ni a hladí ji po vlasech+ To víš že jsem šťastnej. +odpoví ji a všimne si jak mu slohne marsmallow+ To bylo teda pěkně zákeřný. Teď jsem šťastnej o něco míň. +ale koutky úst mu cukaji+ Ale furt jsem šťastnější než si pamatuju. A ty?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2013 01:42

To je dobře. +usměje se spokojeně+ No to snad ne! +zatváří se jakože zděšeně a honem mu dá pusu+ Už je to lepčejší? +uculí se+ Já jsem. +přikývne+ Je mi s tebou moc hezky, víš? +usměje se na něj něžně a dá mu pusu na hřbet ruky, když se z ampliónů od lunaparku ozve, že za patnáct minut zavírají, ať lidi začnou vyklízet prostory+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2013 03:15

+napadne ho že by ji řekl ještě něco dulezityho a chvilku si to promysli, pak se nadechne a už už to chce vyklopit když se ozve hlas hlídače. Tak se jenom usměje+ To je dobře. +dá ji pusu a chopí se vešel a odmanevruje s nima ke břehu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2013 14:33

+zavrtí se mu nespokojeně v náručí, že se jí ještě nechce pryč, ale pak z něj sleze, aby je mohl odvézt ke břehu, a začne sbírat všechno to jejich zbylý jídlo do velkýho pytle, přeskočí na břeh a když vylezou ostatní, jdou si na ulici chytit taxíka, a za chvilku jsou zpátky u Angie+ Já nám rozestelu na gauči, jo? +koukne na Angie, která jí jde sehnat nějaký peřiny, a zatím rozkládá gauč+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2013 15:43

+vezme si ten pytek s cukrovím a vyjídá odtud ty maršmeláky, zatím co Vici rozkládá gauč+ V kolik zítra budeme vstávat? +zeptá se a s vysokým obloučkem si hodí maršmeláka do pusy+ Doufám, že ne brzo. +uculí se a mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2013 16:29

+načechrá jim tam polštáře, je to sice provizorní a dost malý, ale spali už i na menším gauči+ Dobrou! +zavolají na ně seshora Angie s Calebem, tak na ně taky houkne+ No, je mi líto, že ti musím zlomit srdce, ale chtělo by to před polednem. +zazubí se a svlíkne se, z tašky vyndá tričko na spaní, zaleze v něm do toho hnízda na gauči a přikryje se až po nos+ Myslela jsem tak v deset. +koukne na něj tázavě, jestli to přežije+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2013 16:50

+svlíkne se do trenek a vleze si k ní pod peřinu+ Dobrou. +zavolá taky na Angie a Caleba+ Před polednem! +zavyje a vypadá, že se chystá zemřít+ Už v deset! Tak to musím rychle usnout. +sekne sebou na postel a křečovitě zdrží víčka u sebe+ Ani tak není vyloučený, že v tom autě usnu.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2013 17:21

Já vím, je to drastický. +uculí se a hnedka se k němu přitulí+ To bude fakt jízda smrti. +zasměje se+ Já budu děsně nahlas zpívat, abys neusnul. Nebo když mě naučíš řídit, můžu se s tebou střídat. +navrhne, nějak si představuje, že se to naučí během pěti minut+ Akorát nás nesměj chytit, pač nemám řidičák. +zazubí se+ Tak jo, hezky spinkej, básníčku. +natáhne se, aby mu dala pusu na dobrou noc, otočí se k němu zády a vtiskne mu zadek do klína, a zavře oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2013 17:40

Dobře, můžu tě to naučit. +usměje se+ Nebo vezmem stopaře, co umí řídit a ten nás tam doveze. +zasměje se a obejme ji kolem pasu, přitulí si ji k sobě a během přeti minut usne, docela spokojeným spánkem+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner