Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Angela » 25 úno 2013 01:41

Gregu, řekla jsem, že už tě nechci vidět, tak čem- +dveře se rozletí a za nima stojí malá načuřená zrzka, ovšem její výraz se změní hned, jak je uvidí, nadšeně vypískne a vrhne se na Vicky+ Čau kočko! +vyjekne, když se dostatečně poobjímaj a třikrát políbí na tváře+ Pojďte dovnitř, honem. +strká je oba do bytu, zavře za nima poněkud rozvrzaný dveře a oba si je prohlídne+ Jseš kámoška pěkně naprd. +oznámí Vicky, ale culí se u toho+ Že jsi zdrhla z Paříže jsem zjistila, až když jsem se tam vrátila, ani jsi nezavolala. +obviní ji pobaveně+ A tohleto je ten ton amoureux? +koukne na Byrona+ Angela. +usměje se na něj, taky ho obejme a pěkně natřikrát ho políbí+ Pěknej zadek. +naznačí rty na Vicky Byronovi přes rameno a uculí se, dovede je ke gauči a každýmu strčí rum s colou+ Tak syp, copine, chci vědět všecko. +mrkne na ni+
Angela

Příspěvekod Byron » 25 úno 2013 19:14

+koukne nahoru na střechu+ Já se náhodou vůbec nebojím. +zasměje se a pak notnou chvíli jenom funí do schodů+ Uf, teda... Proč nemaj výtah? +otře si čelo a zazubí se na zrzku+ Ahoj. Jo já jsem ten proslulý Byron. +udělá jí tam parádní poklonu, ale pak ji obejme, načež se rozvalí na gauč, je jako doma, vezme si od ní colu a poděkuje a hned si zapálí a nechá ty dvě ať se vykecaj+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2013 21:46

Nazdar zrzečko! +uculí se na Angie a taky se s ní pořádně přivítá+ Já vím, promiň, měla jsem fakt v hlavě jiný starosti. +tváří se přiměřeně kajícně+ No jo, to je můj Byron. +přikývne a pyšně se culí, taky hupsne na gauč a jednu si zapálí+ No co ti mám říkat, o Paříži víš. +pokrčí rameny a nechce to moc rozebírat před Byronem+ Takže jsem se přestěhovala, pořídila si domeček, pak se mi stal Byron a teďka bydlíme v jednom baráku s mým bratrem a jeho děckem. +srhne to+ Co ty? Předpokládám, že toho malíře už jsi pustila k vodě? +zvedne obočí a při mluvení Byrona jemně hladí po stehně, jako že na něj nezapomněla+ Jaký máš dneska plány? Nechci tě od ničeho zdržovat, ale dlouho jsme nepořádaly rockovej dýchánek. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 25 úno 2013 21:54

Byron, to je konečně jméno, co trochu probouzí fantazii. Ne jako Greg nebo Peter. +odfrkne si, zjevně má osobní zkušenost+ Páni Vicks, ty se usazuješ! +zatváří se naoko zděšeně+ Jó, s tím tvým pěkným bráchou jo? +uculí se a taky si zapálí+ No toho jsi mohla přivýzt taky. +zahýbe významně obočím+ Myslíš Jean-Luca? No jasně, byl chodící francouzskej stereotyp. +zavrtí pohoršeně hlavou+ Ale mám novej objev. +zazubí se+ Jmenuje se Caleb a je děsně krásnej. +vykládá nadšeně+ Dneska jdeme zkrášlit jeden barák na Upper, a pak na párty ke Calebovu bráchovi. Ten by se ti mohl líbit, má indie kapelu a dělá v rádiu. +mrkne na ni potutelně+ A co ty? +otočí se na Byrona+ Co ty jseš zač, Byrone? +nakloní se k němu a culí se+
Angela

Příspěvekod Byron » 25 úno 2013 22:25

+jen je tak laxně poslouchá a kouří a prohlíží si pokoj a když to na něj Angie vybalí tak se trochu vyděsí+ Já? +vykulí oči a ukáže si na hrudník tou rukou co v ní drží cigaretu+ No já jsem normální, anglickej kluk. Až trochu nudnej bych řek. +začne a uculuje se+ V současné době bohužel nemám žádnou kapelu a nemakám vůbec, takže má nade mnoou Calebův brácha navrch. +uculí se na Vici+ Já to pochopím, když mě kvůli němu necháš naocet. +myslí to samozřejmě v žertu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2013 23:07

Není pěknej. A je blbej jak sedum kilo tvarohu. +zavrtí hlavou nakrknutě+ Indie kapelu, no to je přesně můj styl. +zazubí se+ To jo, s Byronem je děsná nuda. Žádnou srandu si s ním člověk neužije. Já jsem s ním stejně vlastně jen pro ty peníze +zavrtí pohoršeně hlavou, ale pak se uculí a líbne ho na tvář+ A je skotskej. A má kilt! +pochlubí se a zahýbe na Angie významně obočím+ No ještě abys makal. +vyděsí se+ Ty Angie, nemáš nějakýho známýho bubeníka? A nechtěla by sis někdy zase střihnout nějakej koncert? +začne děsně nenápadně+ No to nejde, co bysme dělali s Jeefesem? Museli bysme ho mít ve střídavý péči. +zavrtí hlavou, jakože rozejít se teda nemůžou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 25 úno 2013 23:12

Kecáš, Vicky s normálníma nechodí. +uculí se pobaveně na Byrona+ Musíš bejt přinejmenším těžkej cvok. +odhaduje ho tak nějak+ A třeba si vás nechá oba. +uklidňuje ho+ No jó, ale tak já bych s tvým bráchou nevedla hluboký konverzace, že jo. +zasměje se+ Ty jo, kilt! +vykulí oči+ Já jsem nikdy nespala se skotem. +uvědomí si vyděšeně a spočine na Byronovi zamyšleným pohledem+ To děláš dobře. +že nemaká+ Práce špiní ruce a dělá hrb. +zazubí se+ Znám... čtyři. Jeden je v base, takže tři. Proč? +koukne na Vici tázavě, než jí to dojde+ Jo táák, jako že bych si zapěla tady s Byronem jó? +pousměje se+ A co hraješ? +zvedne na něj obočí+ Kdo je Jeefes? +svraští obočí+ Vy máte děcko? +vykulí zděšeně oči+
Angela

Příspěvekod Byron » 25 úno 2013 23:26

A nosím pod ním spoďáry! +upřesní na ten kilt, aby bylo jasno hned od začátku+ A hlavně! +zvedne poučujícně prst+ Práce je záhubou zábavy, to ví každej. +dodá k tomu+ Však já taky s normálníma nechodím, takže se parádně doplňujeme. +zasměje se a mrkne na Vici+ Děcko sice nemáme, ale mám pocit, že jsme si nastěhovali do baráku masovýho vraha. Je to totiž sluha, z Anglie a zcela zjevně nemá emoce.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2013 00:14

No co bych dělala s normálním klukem. +pokrčí rameny a uculí se+ No a taky spát nebudeš! +chytne si Byrona poněkud majetnicky za ruku+ Tenhle se testovat nebude, jasný? +zamračí se naoko+ Jo, se sněhuláčkama. +uculí se a dámu pusu na tvář+ Jo, Jeefes je náš komorník. Myslím, že je to tak trochu psychopat.A očividně vede nějakou sluhovskou mafii. +oklepe se poněkud+ Jo, přesně to mám na mysli. +přikývne+ Nezapomeň, že mi ještě dlužíš laskavost za ty Lucemburský zahrady, kamarádko. +zahýbe na ni obočím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 26 úno 2013 00:21

+zatváří se děsně zklamaně na ty spoďáry+ Dobře dobře! +zvedne ruce, jakože rezignuje+ Tak jsme to dělaly, když jsme spolu bydlely. +vysvětluje Byronovi+ Když si jedna přivedla šamstra, ta druhá ho otestovala, jako jestli odolá svodům, chápeš. +uculí se+ A když neoolal, poslaly jsme ho k vodě. Přesně tak, proto nepracuju. Brzdí mě to v rozletu. +zazubí se+ Hustý! +vykulí oči+ Třeba vás jednou zabije ve spánku! +zamrká nadšeně+ Pch, to byla nehoda! Za to jsem já vůůůbec nemohla. +vyplázne na Vicky jazyk+
Angela

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner