Party!

Moderátor: Victoria

Re: Party!

Příspěvekod Christian » 14 dub 2013 01:49

+nad tím komplimentem se uculí, nakloní se k ní blíž a intenzivně se jí zadívá do očí, načež zničehonic zakoulí očima a zašilhá směrem na svůj nos, což je jasná známka toho, že ho alkohol taky poněkud ovlivňuje+ Máme přece sluhu, ne? +pokrčí rameny, že si teďka rozhodně nic vařit nehodlá, nehledě na to, že i za střízliva dokáže podpálit kuchyň+ Já myslím, že tam nějaký řízky jsou. +přimhouří oči, jak vzpomíná, co všechno Vicky odpoledne vařila+ No, třeba pusu bych chtěl. +přikyvuje vážně, zamrká, když mánajednou vodu v očích a šplíchne na ni zpátky, načež velice fascinovaně sleduje pohyb jejího prstu po kůži a usměje se jedním koutkem+ Myslím... +položí jí dlaně na vršek hlavy a sklouzne s nimi přes spánky a tváře na krk, ramena, přejede přes ňadra, břicho a boky na stehna a zase skončí u lýtek+ Na tebe. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 dub 2013 02:01

+tiše se zahyhňá, když začne koulet očima+ Ale já myslela ten lektvar, popleto. +zazubí se vesele a prstem mu důležitě poklepe na čelo+ Hmn... že bych si pro nějaký zašla? +zamručí zamyšleně a zakloní se, jako by chtěla vidět za sebe, ale zaklání se tak, že jí to donutí si lehnout, zakloní hlavu takže se trošku vyklene a zamyšleně koukne přes terasu k domu+ Ne, nechce se mi nikam chodit. +rozhodne se nakonec a vytáhne se zase do sedu a vesele se na něj zazubí+ Tak si pro ní pojď. +vyzve ho měkce a dokonce našpulí rtíky a předkloní se, aby to k ní měl snadnější přístup+ Né! Takhle budeme mít mokrý jednohubky. +zasměje se, když na ní šplíchne vodu a vrátí mu šplíchnutí. zamrká a zatváří se naprosto vážně, když jí položí dlaně na hlavu a putuje jí jimi po těle+ Takový myšlenky by měly být odměněny. +zazubí se na něj vesele a nakloní hlavu na stranu+ A copak dělám v tvých myšlenkách? Doufám, že ne ostudu. +uculí se a nabídne mu trošku mokřejší jednohubku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 dub 2013 20:13

Jo tak. +zasměje se, načež jeho pozornost zaujme její vyklenuté tělo, natáhne se a políbí ji nad pupík+ Souhlas. Nikam nechoď. +přikývne vážně, opře se o kraj bazénu a vzepře se na rukou k ní, aby jí dal pusu, načež zas zajede do vody+ On si to žaludek přebere. +máchne rukou se smíchem+ já si taky myslím. +uculí se, že byc rozhodně chtěl odměnu+ Samý společensky nevhodný, nemravný věci. +zazubí se a v očích mu blýskne+ Fuj. +zašklebí se, když si strčí do pusy tu mokrou jednohubku+ Tak to je mimořádně... rozmočený. +zasměje se a radší si lokne ginu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 dub 2013 20:21

+tiše se zasměje a zavrtí, jelikož jeho polibek šimrá a s jiskřením v očích sleduje jak se mu svaly na pažích napínají, když se k ní tak natahuje a nohy mu obtočí kolem boků a zahákne za zády, aby od ní nemohl odplavat dál+ Jen aby nám potom pak nebylo ještě hůř. +zasměje se tiše a nakloní se k němu+ A co by sis jako odměnu představoval? +zajímá se spiklenecky s rošťáckým jiskřením v očích+ Oh... +hlesne v rozpacích, ale pak se rozzáří a v očích jí zasvítí+ A nechceš mi to popsat? Co za nemravný a nespolečenský věci dělám? +zajímá se tichým podmanivým šepotem, jak jí alkohol slušně stoupl do hlavy+ Já říkala, že nebudou dobrý. +rozesměje se vesele, jak se šklebí a raději tác s jednohubkama odloží vedle sebe a odsune od nich dál+ A máme po jídle... +podívá se na jednohubky smutně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 dub 2013 20:55

Běda, jsem uvězněn. +zazubí se a pohladí ji po stehnech+ To pravděpodobně bude. +přikývne+ Ale tím se budem zabývat až zítra. +usměje se, alkohol má na jeho zábrany očividně negativní vliv :D + No... nejlíp tebe v nějakým pěkným prádle. V dárkovým balení. +uculí se pobaveně, a stáhne ji k sobě do vody, aby to tam na ni nepořvával na celej bazén :D + Ležíš úplně nahá v mojí posteli... +zašeptá jí do ucha+ a dotýkáš se sama sebe. +přejede jí rty po lalůčku+ A myslím, že jsi maličko líznutá. +uculí se už normálním hlasem a poněkud smutně se dívá z těma jednohubkama+ Taková škoda. +povzdychne si+ A to byly takový dobrý. +koukne na ni žalostně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 dub 2013 21:02

+vesele se zasměje, než vážně pokývá hlavou+ Dobře, necháme to na zítra. +souhlasí s ním, proč by si měli kazit den myšlenkami na to, že jim zítra bude určitě ohromně zle+ Hmn... +zamručí zamyšleně a poklepe si prstem na bradu+ ...to by se dalo zařídit. +prozradí mu jako by se jednalo o nějaký obrovský tajemství. vyjekne, když se najednou řítí do vody a vesele se rozesměje, když mu obtočí ruce kolem krku a přitiskne se k němu+ Dotýkám? +zašeptá podmanivě a zachvěje se, když se jí dotýká rty ucha+ Kde přesně? +zajímá se neskutečně zvědavě a přiopile+ Jo, taky mám ten dojem. +zahyhňá se+ Ale jenom trošku... navíc je mi skvěle. +září jako sluníčko, uvědomuje si že není zrovna sama sebou, připadá si taková veselá a bez zábran, když mu obtočí nohy kolem boků a neslušně se k němu přitiskne+ To tedy... co s tím budeme dělat? +vykulí na něj očka+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 dub 2013 21:56

Jo. +přikývne+ Kdyby měli lidi o kocovině přemýšlet už když se opíjí, nikdo by se v životě neopil, a ono to koukám není někdy na škodu. +zazubí se na to, jak její zábrany očividně po alkoholu padají+ No to by ovšem bylo vysloveně grandiozní. +uculí se nadšeně+ Teda. +zasměje se její nenadálý aktivitě+ Očividně bych tě měl opíjet častějc. +mrkne na ni+ Tady... +pohladí ji po ramenou+ A tady... +sklouzne přes dekolt a jemně jí promne ňadra v dlaních+ Pak taky tady... +přejede zlehka po jejím břiše na boky+ No a taky tady. +uculí se, sklouzne jí dlaní do klína a lehce ji pohladí přes plavky+ Ale jsou tu lidi. +upozorní ji rozverně, když z ní sundá ruce+ No, měli bychom se jít najíst. +přikývne vážně+ Než nám to vevnitř všecko sežerou.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 dub 2013 22:05

+tiše se směje a přikyvuje, jako že s ním naprosto souhlasí a v očích jí vesele zajiskří, když dostane nápad+ Ne, ne... tohle je poprvé a jestli mi zítra bude špatně tak taky naposledy co jsem opilá. +protáhne vesele a kroutí přitom vehementně hlavou a spokojeně mhouří očka, když jí dlaněmi klouže po těle. trošku se vrtí a zavlní boky, když jí přejede dlaní po látce plavek+ Ach. +povzdechne si tiše, když jí upozorní, že nejsou samy a posmutněle se rozhlédne kolem sebe a tak opilá zase není, aby pronesla nahlas co jí napadlo a to otázku jestli to vadí :D + Hmn... tam nejsou lidi. +svitne jí, když si uvědomí, že jsou všichni zřejmě u bazénu+ Tak jo. Jdem se najíst. +souhlasí s ním a rozverně se zazubí, pustí ho a vytáhne se zpět na kraj bazénu. hodí po něm svůdným očkem, sebere poloprázdné lahve a natáhne k němu ruku v očích doutnající vzrušení+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 dub 2013 01:12

No ale to je zákonitý, že ti zítra bude špatně. +pokrčí pobaveně rameny+ Ale stojí to za to, ne? +uculí se jí do vlasů+ Ne, tak dobře ty lidi zase neznám, abych tady založil orgie. +zazubí se, protože je mu jasný, na co myslí+ Najíst. +upozorní ji významně, že ji nehodlá ohnout v kuchyni, protože sestra by ho pravděpodobně zabila, kdyby ho našla souložit uprostřed občerstvení :D , doplave ke kraji a vytáhne se z vody (u čehož pochopitelně vypadá jako řecký polobůh nořící se z vod Poseidonových :D ) a jde za ní do kuchyně, cestou ji pleskne po zadku a nechává za sebou mokrou cestičku+ Já jsem věděl, že tu jsou! +popadne tác s řízkama a jeden si hned nacpe do pusy na dvě kousnutí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 dub 2013 01:22

Hmn... +zamručí zamyšleně a pak se tiše zasměje+ ...jo je to zajímavý a skvělý pocit. A mám dojem, že mě trošku chytají roupy... +upozorní ho měkce pokud si toho ještě jako nestačil všimnout :D + Tak dobře, žádné zakládání orgií. +souhlasí s ním s tichým smíchem+ Samozřejmě, co jiného? +zamává na něj naprosto nevinně řasama, jako že ona rozhodně nic a sleduje ho (samozřejmě s náležitým vzdycháním nad tou skvělou podívanou :D ) jak vylézá z bazénu. vesele vypískne, když jí plácne po zadku a rozeběhne se do kuchyně+ Co? Kdo? +rozhlíží se kolem o čem to jako mluví, ale vzápětí se rozesměje+ Dej mi taky jeden. +vrhne se k němu a hned jeden ukořistí. s chutí se do něj pustí a když ho sní tak ho zapije pořádným lokem alkoholu a jak k ní doléhá hudba z terasy tak se jí rozvlní boky do rytmu, ruce zvedne nad hlavu předvádějíc mu své tělo v plavečkách a vyzývavě vlní boky a tančí, to by bylo aby si nezadělali na nějaký průšvih a samozřejmě zkouší jak silné má v podnapilém stavu sebeovládání :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner