Nechte mě! Krucinal... žádnou... elementární... úctu! +cuká se pod nima Alex, ale proti dvěma najednou nemá moc šanci, ledovej sníh ji studí za trikem a prská, aby vůbec mohla dýchat, pokouší se jim to trochu oplácet, ale moc jí to nejde, a když se oba dva svalí vedle ní a prudce oddechujou, zůstane se válet ve sněhu+ Nezodpovědný... jako malý... kdyby vás viděla... máma se obrací v hrobě. +funí poněkud, a ti dva cvoci s každým jejím slovem vybuchují v pořád větších vlnách smíchu, až lapou po dechu a nemůžou ho popadnout+ No já nic neslyším. +zazubí se Vicky, a Chris vyprskne smíchy+
Jste děsný. +zaksichtí se Alex, ale jak popadne dech, musí se nenápadně uculit taky+
Hele, hele. +zahýká Vicky smíchy+ ty seš rozvedenej. ty hanbo rodu. + směje se a šťourne bráchu do boku+
A ty seš vyděděná, ty kecko.. + uchechtne se Chris, a Vicky se rozhihňá ještě víc+ A ty... +píchne do Alex+ už nejseš zasnoubená. +zavyje poněkud, jak mu to momentálně přijde všechno vtipný+
A ty sis vzala mudlu. +zahihňá se Alex+ po pětiměsíční známosti. +vypískne smíchy+ a ty klátíš dvacítku. bez svatby. +píchne do Chrise a všichni tři se rozesmějou ještě víc, Vicky skoro tečou slzy, a tlemí se, dokud nezůstanou ležet bez dechu+
Myslíte, že bysme skončili takhle, kdyby... no, kdyby se to nestalo? +založí si Chris ruce za hlavu+
Nad tím nemá cenu přemejšlet. +namítne Vicky, pořád s mírným úsměvem+ Prostě to tak je, a musíme udělat maximum s tím, co máme. +pokrčí rameny+
Jo, tobě se to říká, když máš všechno. +odsekne jí na to Alex, a začne si oprašovat kabát+
Víš... +nadhodí Vicky jen tak nenápadně+ Možná prostě jenom lovíš v moc omezenejch vodách. +pokrčí rameny+ Já neříkám vem si mudlu, nech se vydědit. +zvedne ruce, když se sestra už už nadechuje+ Říkám dej si pauzu. Poznej svý možnosti. Prostě si chvilku dělej, co chceš, není žádnej vdávací limit. +nadhodí+ Zkus strávit trochu času sama se sebou, a dělej co baví tebe. +zvedne se na loktech+
Ať to bude jak chce, sama nezůstaneš.+dodá potichu Chris, a taky se začne hrabat ze sněhu, protože jim mrzne zadek+