Byronův starej byt v Londýně

Moderátor: Victoria

Re: Byronův byt a Londýn

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2014 00:18

tak já asi převleču povlečení. +uculí se na to+ jasný, já dám ponožku na kliku. +přikývne, a když jí dá pusu, chvilku ho od sebe nepustí a políbí ho pořádně, hluboce a dychtivě, rukama mu sklouzne na zadek a o zadních kapes, a trochu mu stiskne zadek+ Ještě cigára, už mi dochází. +vzpomene si pak, a neochotně ho teda pustí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 říj 2014 17:27

No, to je dost rozumněj tah. +přiikývne s úculem a dlouho ji líbá a tiskne se k ní a ji tiskne za pas k sobě, protože je to boží+ Jasný, cigára. +přikývne+ Já vezmu rovnou celej pakl. To bysme furt běhali sem a tam. +zasměje se+ Měj se, kočko. Hned jsem zpátky. +usměje se na ni a zmizí ve dveřích+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 16 říj 2014 18:26

+zavře za ním dveře a ještě si to tam chvilku sama prohlíží a docela se jí tam líbí. chvilku zjišťuje jak funguje hifivěž, strčí si tam nějaký cédéčko a pustí se do uklízení. setře všude prach a vytře podlahy, vymyje lednici a troubu, převleče postel, koukne co tam má všechno za knížky, v koupelně umyje vanu a umyvadlo, setře dlaždičky a umyje zrcadlo, rozloží si tam malovátka, a zpívá si u toho s cédéčkem, tak jí to jde dobře od ruky. cizí holčičí mikinu strčí do skříně na dno, a těch pár gramů trávy co najde teda nechá tam kde byla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 říj 2014 13:51

+asi po hodině se vrátí, vjede dovnitř rovnou i s nákupním vozíkem plným věcí a pak se poněkud zarazí+ Kočko... tys pozvala četu uklízeček? Tos všechno zvládla sama? Páni. +jde ji obejmout a políbit, protože to nedělal děsně dlouho+ Tady to vypadá úplně jinak. +pak se poněkud vyděsí a ukáže na parapet+ Kde je můj hrnek s plísní?! +vykulí oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2014 14:52

Mně to někdy baví. +pousměje se, a taky mu jde dát pusu na přivítanou+ někdy. +zazubí se, a jde kouknout co všechno nakoupil+ ten vozík si můžem nechat? budeš mě v něm vozit? +zazubí se+ v myčce, protože byl nechutnej. +zašklebí se vesele, a začne vyndavat jídlo do lednice a tak+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 říj 2014 15:21

Tak jo. +usměje se a přitáhne si ji k sobě a dá jí pusu a pomůže jí vybalovat to jídlo+ No, vzhledem k tomu, že jsem ho šlohnul, tak hádám, že už je náš. +zazubí se na ni+ Můžeme ho parkovat v obýváku. +uculí se a pak vzdychne+ Ale já jsem si tu plíseň pěstoval! Jmenovala se AMáta... A měla vyrůst půl metru. +vzdychne smutně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2014 16:02

Jů, my máme koš. +zazubí se+ budeš mě v něm vozit do hospody? +uculí se na něj vesele+ no kde jinde, dyť je tu akorát obývák. +zasměje se, a některý věci nechá rovnou na lince, aby si uvařili něco k jídlu+ upečem koláč? jabkovej. +nadchne se+ a sníme ho v posteli. +zazubí se+ Lásko moje, plíseň si teda v tomhle manželství pěstovat nebudeš, promiň. +zazubí se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 říj 2014 17:20

Jo, já tě v něm budu vozit do hospody a ty mě v něm budeš vozit nazpátek. +zazubí se na ni vesele a trochu cvokle, jak on to už umí+ Nene, támhle je koupelna a támhle ložnice. +zazubí se na ni vesele+ Jbkovo vanilkovej. +napadne ho a pak na ni ublíženě koukne+ Ale to není fér! Ty máš tygra, proč nemůžu mít plíseň? Já pudu trucovat do hospody. +urazí se naoko+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 říj 2014 22:41

Tak jo, platí. +zazubí se+ a když budeme chodit do hospod na kopci, tak se zpátky můžem vízt oba. +uculuje se, a pustí se do vaření a pečení, nejspíš nějakou čínu, a pak krustu na koláč+ Protože tygr s náma může spát v posteli, plíseň ne. +zazubí se+ No, tak běž, já si ten koláč sním celej sama. +vyplázne na něj jazyk, ale pak mu dá velikou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 říj 2014 11:44

Jo to je geniální plán, kočko. +pokyvuje hlavou, že je to boží+ No to teda není bůbec fér. +začne trochu brblat, ale koutky mu u toho cukají+ Amáta by s náma taky klidně mohla spát v posteli. Kožíšek měla taky hebkej. +řekne a pak se rozesměje a zazubí se na ni, obejme ji a oplatí jí tu pusu+ Oloupu ti jabka, na ten koláč.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner