Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj v Cloak&Dagger Center

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 20:08

To si piš, že jsem otec. +zazubí se na ni a pomůže jí do pokoje a převlíct se+ Nechceš něco? Třeba ledovou tříšť, někde jsem viděl, že to pomáhá. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 20:12

tak jo, to by bylo fajn. +usměje se+ mám trochu žízeň. +přizná se, a když byron odejde, lehne si zatím na postel, trochu si hladí břicho, a čeká. za chvilku přiběhne mladá sympatická doktorka, a hned si natáhne rukavice+ Dobrý den, doktor Kraft je bohužel momentálně na operaci, ale přijde hned jak bude moct. +slíbí jí+ můžu vás zatím vyšetřit? +zeptá se, připojí Vicky na monitor a zkontroluje tep miminka a tak, a pak ji prohlídne zespodu+ Jste otevřena na tři centimetry, takže to ještě bude chvilku trvat. +usměje se na ni+ necháme vás v klidu, než přijde čas na další kontrolu, a kdybyste cokoliv potřebovali, zazvoňte. +ukáže jí čudlík+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 20:16

Tak jo. +usměje se a hnedka jí jde pro ledovou tříšť, sobě si taky vezme, proč ne, že jo a dojde tam s tím zpátky+ Dobrý den. +koukne na paní doktorku+ Já jsem otec! +má potřebu ji informovat a jenom nakukuje, co to tam dělá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 20:19

tak to vám gratuluju. +doktorka se uculuje, a zopakuje mu všechny ty informace, než odejde, a nechá jim soukromí+ byrone, ještě se musím otevřít na sedm prstů! +koukne na něj vyplašeně a vezme si od něj tu tříšť, trochu se napije, a je jí překvapivě líp+ já nevydržím ležet, budu chodit. +rozhodne se a vstane+ říkej něco. +poprosí ho, opře se o parapet, a rozfuňuje kontrakci+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 20:25

Díky. +zazubí se Byron úplně a pak dojde k Vici+ Sedm? A co to jako znamená, že do tebe někdo může strčit sedm prstů? +valí na ni oči+ To máme dneska hezky... +začne a jde k oknu a kouká ven+ Myslíš, že bude umět čarovat? Já myslím, že jo. +polemizuje nad tím+ Bylo by to super, náhodou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 20:31

já si to radši nechci představovat +zapolyká trochu+ jo? to by se ti líbilo? +usměje se, opře se předloktíma o parapet a zhluboka dýchá+ no, je to padesát na padesát, asi. +uculí se+ stejně se to nedovíme ještě pár let. ale bylo by to hezký. +připustí, když kontrakce pomine, a přechází tam od postele ke koupelně, zpátky k oknu, a vždycky se jen zastaví, když ji to vezme+ oh kristepane, teďka už jsem určitě tak na sedmnáct. +vyjekne po jedný obzvlášť výživný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 20:35

No, to máš asi pravdu. +přikývne, když si to představí+ No jasně, že by se mi to líbilo. Být kouzelník je přece super, ne? +usměje se a sleduje ji, jak si tam špacíruje+ A nechceš něco na bolest, kočko? +koukne na ni znepokojeně+ Určitě tu něco na to mají.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 20:38

je to děsně sup-uh +vydechne+ super. +opraví se pak a pochoduje, protože jí to pomáhá trochu rozchodit bolest+ ještě je moc brzo. +zavrtí hlavou+ bude to horší, prej. +usměje se+ ještě máš furt šanci zdrhnout. +uculí se, opřená mezi dveřma do koupelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 20:41

Ale já nezdrhnu. +uculí se na ni+ Nemůžu tě v tom nechat a když si budeš chtít ulevit, tak mě klidně můžeš jednu fláknout, fakt kočko. +usměje se na ni a spiklenecky mrkne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 20:45

ohohoo, to tě beru za slovo. +zazubí se, no smích ji celkem rychle přejde, ale když koukne na hodiny, zjistí, že už tam jsou skoro hodinu, nějak jí to v tom bezčasí mezi kontrakcema ubíhá+ hele, oni tu mají gymnastickej míč! +nadchne se, vyvalí si ho, a usadí se na něm+ je taky kulatej jak já. +uculí se a poskakuje a dýchá jak buldozer+ myslíš, že se stihne narodit ještě dneska? +uculí se, když kouká, jak ručička směřuje k půl desátý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner