Into the Past

Moderátor: Victoria

Re: Into the Past

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 led 2022 19:10

+musí přiznat, že ten náhlý obrat situace, jen co za vévodou zaklapnou dveře, ji i malinko překvapil.+ Přesně jak říká má drahá švagrová. +přikývne a zadívá se na vévodkyni, hůlkou která jí míří do obličeje se nenechá rušit.+ Nejsem si jistá, že vytahovat tu věc, aniž byste věděla, kdo jsme, je v dnešní době celkem risk...Co když jsme od inkvizice, mi duquesa? +zadívá se významně na hůlku, ale pak se slabě pousměje+ Vážně, klidně se posaďte, ať si váš manžel nezačne myslet, že něco není v pořádku, kdyby se náhodou vrátil. +sedne si taky a nalije si skleničku vína, aby dala najevo, že jednak není hrozba, ale že ani náhodou nikam nejdou+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 led 2022 20:15

+vévodkyně z nich nespustí oči, ale poněkud zbledne+ nemám tušení, o čem to mluvíte. +procedí skrz zuby, ale slova nápoj lásky v ní očividně vyvolaly mírný třas+ To má být výhružka? +odsekne při zmínce o inkvizici+ Kdo u všech svatých jste? +přimhouří podezíravě oči+ Poslal Vás on, že ano? Řekněte mu, že splním, co jsem- +zasyčí, když v tom cvakne klika u dveří a hůlka zmizí stejně rychle, jako se objevila+
Komnaty jsou připravené, má paní. +předvede služebná rychlé pukrle, a nechápavě sklouzne pohledem z jedné na druhou přes to očividný napětí. Vévodkyně se nadechne, a pak stiskne rty+ Odveď naše hosty do pokojů, Anne. +poručí, otočí se na patě, a zmizí odtamtud tak rychle, že kdyby to nebylo nedůstojné, dalo by se to nazvat během, div si nezlomí podpatek+
Ehm... následujte mě prosím. +usměje se služebná, kterou to zjevně nerozhodí, a zavede je přes milion chodeb a schodišť do východního křídla, kde mají k dispozici několik pokojů, nejen ložnice, ale taky menší salonek, pracovnu a cosi, co vypadá jako prapředek koupelny+
Připravila jsem Vám horkou vodu. Když budete něco potřebovat, stačí zazvonit. +ukloní se jim Anne, odšustí pryč a nechá je tam. Jade se objeví asi za půl hodiny, v překvapivě dobrý náladě+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 18 led 2022 20:32

Jistěže nemáte tušení. Nikdo přece nic neřekl a ani nenaznačil. Výhružka, ale kdepak, spíš přátelská rada, mylady. Jsme přesně tím, kým jsme se představily. +Dodá nakonec už trochu míň mile, ale pak jí nepatrně stoupne obočí, protože Lady Katherine má očividně spoustu tajemství.+ Ach, děkujeme. +Odloží skleničku a následují služebnou do jejich, no říkat tomu pokoj by byla urážka. Spíš apartmán. Ke cti paní tohoto domu, je to tam opravdu moc krásné.+ Jů, vana. +Dá B. možnost si tam vlízt jako první.+ Vítej, manželi. +A vzápětí obestře jejich pokoje Ševelisimem, protože není třeba aby je kdokoliv odposlouchával.+ Zdáš se spokojený.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 18 led 2022 21:20

Ale vůbec ne...+zavrtí lehce hlavou, no při její další větě zpozorní a trochu se napřímí+ On...? +zopakuje po ní, ale pak ztichne, když se objeví služebná. Úprk jejich hostitelky sleduje s mírně pozdviženým obočím a vymění si se Syr krátký pohled. Tohle teda bylo docela dost zajímavý. Následuje služebnou spletí chodeb do jejich pokojů.+ Moc pěkný...+okomentuje jejich ubytování uznale a usměje se na Anne+ Děkujeme. Jestli bych tě mohla požádat, bylo možné připravit koupel pro mě v mém pokoji? +nakoukne vedle+ Třeba tady. Nechci svého bratra a jeho ženu svou přítomností rušit...+pousměje se celkem významně a když koukne na Syr, malinko jí cuknou koutky+ Samozřejmě, mylady...+ukloní se jí služebná a zmizí+ Musím dodat, že až nechutně spokojený...+zadívá se na něj vyčkávavě+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 18 led 2022 21:47

Dojímá mě, jak ti moje uspokojení leží na srdci, drahá. +protáhne s úšklebkem, pro jistotu pečlivě zamkne, a když se ujistí, že je nemůže nikdo odposlouchávat, stáhne si z ramen kabátec a hodí ho na křeslo+ Obdržel jsem žádost o tvou ruku, mi hermana. +dodá, oči se mu pobaveně lesknou+ Podle všeho má Pembroke svobodného bratra a nesmírně rád by se s tebou spříznil. +baví se nepokrytě+ Vévoda nebude dělat problémy. +poznamená pak, pač je mu jasný, že na tyhle zprávy čekají spíš, a poklepe si prstem na spánek, aby naznačil, že mu tam pár věcí upravil k obrazu svému+ někdo s ním docela slušně magicky vyjebává. +podotkne pak zamyšleně+ Má v hlavě dost... zamlženo. +ušklíbne se a nalije si do kameninového umyvadla horkou vodu ze džbánu+ Každopádně... +přetáhne si přes hlavu raně novověkou košili+ s trochou postrkování pojal myšlenku udělat na mě dojem svojí sofistikovaností a vzít mě na univerzitu. +zvedne koutek, a teplou vodou se trochu opláchne a osvěží+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 19 led 2022 18:01

To B: +jakmile služka odejde.+ Nechápu, čemu se tlemíš, švagrová... +přimhouří oči.+

Žádost o ruku? +koutky jí škubnou tak mocně, že za chvíli by možná mohla vypadat jako Joker.+ Ach to by bylo krásné, doufám, že by tě donutil nosit pás cudnosti.... +nepokrytě se baví.+ Vyšívání a obstarávání panství... úplně tě v tom vidím....

Jestli s ním někdo vyjebává tak či onak, is not our business. +Chvilku sleduje Jadea, který vypadá v té pravěké košili zatraceně dobře.+ Fajn, ty se budeš producírovat po univerzitě s vévodou, ale co doprdele budeme dělat my? Mylady fucking witch +naznačí lehce rty bezhlesně, což mohlo vlastně i vyznít jako bitch+ nás tu rozhodně nenechá jen tak prohledávat barák. Zvlášť, když si myslí, že ji chceme prozradit +shrne čas, který s ní strávily+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 19 led 2022 22:22

No to je fakt rozkošný...+konstatuje kysele tu žádost o ruku a zašklebí se na Syr, za ty její poznámky, no koutek jí trochu pobaveně cukne+ Moc vtipný, vážně. +protočí oči, ale trochu to pobaví i ji+ Nejspíš bych byla velmi brzy, velmi bohatá a zarmoucená vdova. +uculí se sladce+ Jo, nejspíš s ním vyjebává jeho vlastní žena. Je to pech, vzít si čarodějku a nevědět o tom. +konstatuje+ Každopádně dobrá otázka, předpokládám, že na nás se pozvání na univerzitu nevztahuje...? +zadívá se na něj tázavě a dost skepticky:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 19 led 2022 23:30

+chvilku si ji vychutnává, ale pak si s úšklebkem opláchne teplou vodou krk a zavrtí hlavou+ bohužel jsi stále ještě v období truchlení. Vdova teprve pár měsíců, strašlivá tragédie a vůbec. Navíc zvažuješ vstup do kláštera. +koutek mu vyjede ještě výš, stejně jako o chvilku později obočí+ člověk vás dvě nechá chvilku samotný... +povzdychne si, a natáhne si čistou košili+ hrozí, že nás práskne? +koukne z jedný na druhou odhadujícně+ o důvod víc nebejt tu moc dlouho. +poznamená si pro sebe+ Neptal jsem se. +odtuší na ten počet pozvánek+ prostě se tam zjevíme ve třech, a uvidíme. Pochybuju, že by mě někdo chtěl zostudit tím, že moji ženu vyhodí ven. +protáhne. možná by ho docela bavilo, kdyby to někdo zkusil+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 led 2022 20:16

+To se nedá vydržet, a tak se začne smát, protože prostě tohle je ještě lepší, než by jeden řekl. B. v klášteře a vdova.+ My jsme nic neprovedly... +hájí je dotčeně.+ Sotva za vámi zapadly dveře, už na nás míříla hůlkou, my ty své ani nevytáhly. +Založí si ruce na prsou, protože to není fér.+ Nemyslím si, zdá se, že Mylady má taky nějaké svá tajemství. +Docela ji baví, jak se Jade velmi rychle sžil s myšlenkou manželky.+ Měli bychom se pokusit o tu lokalizaci, ale tak, aby to madame nezjistila.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 22 led 2022 00:59

Ty s tím klášterem nedáš pokoj, co? +protočí oči, ale úsměv potlačit nedokáže+ Jo, v tomhle jsme fakt nevinně. Kromě toho, já s sebou ani hůlku nemám. Už tak jsem v pořadí na upálení první kandidát. +ušklíbne se+ S tím souhlasím. +že se tam prostě objeví všichni a uvidí se, co se stane:D+ Ono se vždycky líp žádá o prominutí, než o povolení...+poznamená, s tím má ona ostatně bohatý zkušenosti:D+ No...asi bysme měli. Ale musíme nějak odizolovat naši magii, aby to nevycítila. Ale nevím, jestli by to zase nemohlo ovlivnit i tu lokalizaci a zkreslit výsledky...+poklepe si zamyšleně prstem na spodní ret a koukne z jednoho na druhýho. Je si jistá, že něco určitě vymyslí; zatím to tak bylo vždycky, tak proč nabourávat tradici:D+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member