Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2013 19:29

+jak v ní stoupá vzrušení,tlumí svoje čím dál hlasitější steny do jeho kůže, a občas ho v zápalu slasti trochu kousne do ramene, boky přiráží proti němu a prsty mu tiskne do zad, už poměrně křečovitě, tiskne ho k sobě a pomalu je vzrušením mimo sebe+ Ah bože. +zasténá mu do kůže, když se mu povede trefit obzvlášť citlivý místo, a pomalu cítí, jak se v ní sbírá orgasmus+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2013 19:32

+tiše sténá do její kůže, aby nebyl slyšet na celej byt a už je na hraně vzrušení+ Udělej se, prosím. +zašeptá jí přerývaně do ucha+ Pro.... mě. +vydechne ještě a drží se jen tak tak, protože to chce zároveň s ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2013 20:10

+pohyb jejích boků se pořád zrychluje, až dosáhne přímo extatickýho tempa+ Byrone... +zafuní mu frustrovaně do ucha a vnímá už jen sebe a jeho a to nesnesitelný vzrušení, co se jí sbírá v podbříšku+ Jo... +vydechne v odpovědi na jeho prosby, přitiskne svoje rty na jeho a vzápětí ji smete vlna orgasmu, výkřik mu s částečnou úspěšností utlumí do rtů, sevře ho v sobě a křečovitě se k němu přitiskne, hlavu úplně vymytou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2013 22:23

+s tim jak ji vidí, jak ji cítí mu stačí už jen několik prirazu aby ho zaplnil jeho vlastní orgasmus+ Vici... +vydechne+ Lásko... +ještě několikrát prirazi a pak si zadychany a spoceny opře čelo o její rameno pustí ji pomalu nohu aby nespadla ale z náruče ji nepouští+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2013 23:04

+roztřeseně se k němu tiskne a prudce oddychuje, opatrně se postaví a zkoumá, jestli ji vůbec unesou vlastní nohy, a přitulí se mu do náruče, jakoby do sebe chtěla natáhnout jeho přítomnost a vůni+ Byrone. +vezme jeho obličej jemně do dlaní a kouká na něj, a nejradši by mu řekla, jak hrozně moc ho v tuhle chvíli miluje, ale nějak není schopná ten pocit posbírat do slov, tak se na něj jen hezky usměje a jemně ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2013 23:18

+usměje se na ni a pohladit ji po tváři při čemž ji z obličeje odhrne vlasy+ Tak co? Pokračujeme v krasojizde? +pustí vodu a rychle se osprchuje a směje se na ni. Pak se utre a dojde si pro nový trenky+ Tak jakou barvu auta bys chtěla?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2013 00:02

+nechá ho se osprchovat a když vyskočí ze sprcháče, posadí se do tureckýho sedu na zem, nechá si pršet vodu na hlavu a poněkud nablble a zamilovaně se culí a čučí do zdi, po chvilce se posbírá a umyje si vlasy, zabalí se do ručníku, vyleze z koupelny a hezky po americku si vezme džínový kraťásky, kostkovanou košili a mokrý vlasy si splete do dvou copů+ Zelený. +zavolá na něj+ Nebo žlutý. Nebo jak chceš ty, mně je to jedno. +zazubí se, prohopsá kolem něj a vtiskne mu zezadu pusu na krk, a pustí se do vajíček se slaninou a kafete, tancuje si u toho a očividně má extra dobrou náladu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 bře 2013 00:16

+taky se oblečení do kratasu a jednoho že svých šílených natelniku takže nakonec vypadá jako něco mezi pankacem a hipikem+ Tak já vezmu oranzovy. +zazubi se na ni a napije se kafe. Pak si vezme vidličku a začne ujidat vajíčka+ Mám pro tebe pak někam dojet?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2013 00:56

No tobě to sluší. +zazubí se na něj a líbne ho na tvář, naloží mu plnej talíř a pustí rádio, aby vzbudila ty dva nahoře+ Tyjo, můj kluk pro mě přijede novým autem. +uculí se+ Vyzvedni mě na Times square. Do poledne bych měla mít hotovo. +posadí se vedle něj a láduje se taky vejcema+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Angela » 15 bře 2013 00:58

Nemusíš se snažit, nás už probudily vaše koupelnový aktivity. +houkne na ni Angie zatímco slejzá ze schodů a vypadá poránu poněkud pocuchaně+ Dej mi kafe prosímtě. +zaškemrá, za ní se táhne podobně zdrchanej Caleb a oba se složí ke stolu+ Tak vy už razíte jo?
Angela

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner