Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj v Cloak&Dagger Center

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 20:49

A myslíš, že ten míč pomůže? +uculí se na ni+ Jako že by to z tebe vytáhnul. +zazubí se a jde k ní, jí dělat záchranu, kdyby padala+ nevim, kočko, ale doufám, že si nebude dávat načas. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 20:55

míń to bolí, když skáču. +uculí se+ a nepřipadám si tak oteklá. +zazubí se+ uuuuuh. +chytne se ho za ruku, a opírá se o něj, aby z toho balónu nepřepadka v kontrakci+ jo, ani nevíš jak moc já doufám. +uchechtne se. poskakuje na míči, a v kontrakcích se ho drží, ale jak ručičky obíhají hodinovej ciferník, je to čím dál horší a častější+ uáááááhh! +vyjádří se při takovým jednom stahu, kterej jí jde pořádně do zad+ bože. +vydechne, když to skončí+ už nějak nemá náladu vtipkovat, vždycky jen prudce oddychuje, a snaží se obrnit před další bolestí. Pak se objeví doktorka na kontrolu situace, s tím svým optimistickým úsměvem+ jééé, to jste vy, jdete mě zabít? +koukne na ni s nadšením+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 21:20

+snaží se ji podporovat a povzbuzovat jak to jen jde a doufá, že už to brzo bude, protože je to strašný, jak ji to bolí, ale na druhou stranu budou mít miminko+ Dobrý večer. +koukne na doktorku+ Tak co? Už to bude? Už? +ptá se s doufáním+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 21:26

Můžete na postel? +usměje se doktorka, a když si vicky lehne, tak zase poslechne prcka, jestli má v pořádku tep, a vyšetří ji zevnitř+ tak to máme... na pět volně. +věnuje jim úsměv+ vedete si výborně. na bolesti vám můžu doporučit teplou vodu, pokud chcete napustit vanu... +koukne na vicky tázavě+ jo, to by bylo fajn. +přikývne, a když doktorka odejde, tak se regulérně rozbrečí, protože čekala tak nejmíň devět, a má pocit, že to je ještě strašlivě daleko+ byrone. +koukne na něj skrz slzy+ já už nechci, už nemůžu, ať ho ze mě vyndajúúúúááááááhháá... +přejde plynule rovnou do kontrakce, a má při ní velice reálnej pocit, že umírá, přičemž drtí byronovi ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 21:35

Ale teď už to půjde rychle, že jo? +kouká prosebně na doktorku a pak koukne na Vici+ Neboj, kočko. Zachvíli to určitě už bude. +usměje se na ni trochu zoufale jak mu mačká ruku, ale neucukne+ Chceš napustit tu vanu, kočko? +zeptá se jí, když ta kontrakce odezní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 21:38

to je individuální, ale horká voda obvykle pomůže. přinejmenším od bolesti. +ujistí ho doktorka s úsměvem+ dáš mi napít? +poprosí ho Vicky, a vypadá dost zdrchaně+ promiń. +pohladí ho po ruce omluvně, když se trochu vzpamatuje z kontrakce+ jo, klidně, cokoliv. +přikývne+ je ti jasný, že druhý dítě mít nebudeme. +koukne na něj docela vážně, než se zase celá zkroutí, a málem mu urve ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 21:40

Zkusíme to. +přikývne a drží Vici dál za ruku+ To nevadí, kočko, cokoliv, co ti pomůže, to se neboj klidně víc. +usměje se na ni a musí zatnout zuby, jak ho drtí, ale netroufne si říct ani půl slova+ To neva, kočko. Jedno stačí. +usměje se na ni a podá jí vodu, jak jí ta další kontrakce odezní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 21:44

já myslím... uuuuuuuuhhhhhhháááááá... že nebudeme mít žádný, protože já ho prostě neporodím. +procedí skrz zuby, a čelo už má zpocený+ dík. +vydechne, napije se, a je to boží, jak jí studená voda teče do žaludku+ už bude ta vana? +kníkne, zatne zuby, a jde do další kontrakce, která je teda zatím nejhorší+ já tady umřu. +koukne na něj dramaticky, když to zase odezní+ kurva, to snad není možný. +oddychuje prudce+ budeme chodit. +rozhodne se, a vstane, teda pokusí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2016 21:48

Neumřeš, to máš zakázaný, kočko! +vypískne úplně vysokým hlasem, protože si to nechce ani představovat+ Jo, ta vana už bude. Pojď, projdeme se do vany. Bude nachystaná, než tam dojdeme. +přikývne a chytne ji za loket a pomáhá jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2016 21:52

tak jo. +chytne se ho, a jde s ním, vždycky kousek, a pak zastaví, opře se mu čelem o rameno, a trochu mu křičí do trika, aby si ulevila. Nakonec se došourají do koupelny, kde akorát sestra lije do vody nějakej esenciální olejíček, aby to tam provoněla+ pomůžeš mi dovnitř? +poprosí Byrona a nějak tam mezi kontrakcema vleze, usadí se v teplý vodě, a zavře oči+ jo, to je docela... lepší. +vydechne+ moh bys mi masírovat záda? dole na kříži. +poprosí byrona, když zase přijde kontrakce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner