Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 15 srp 2013 20:10

No, mohl bych tě držet za zadek, abys nespadla. +vypíchne nepopiratelný plusy takového způsobu cestování+ Například rozličné zvrhlé sexuální pomůcky. +sdělí jí to popravdě+ nechci vědět, co moje sestra a její muž dělají po nocích, co se mě týče, skládají puzzle a hrají domino, děkuju pěkně. +zatváří se poněkud bolestně+ Já si pamatuju dost. +uculuje se významně+ To jo, vstávání je na houby. +souhlasí vážně, a nikam se taky nehrne, hezky ji zahřívá, a vegetí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 srp 2013 20:17

Tak to je plus pro tebe ne pro mne, lásko. +zazubí se na něj vesele a nesouhlasně nad tím vrtí hlavou+ Cože? +vypadne z ní naprosto inteligentně oči navrch hlavy+ Ne, ne, ne... ne, ne... nechci to vědět. +vrtí zamítavě hlavou kdyby ho náhodou napadlo jí vysvětlovat co těma hračkama vlastně myslel+ Neboj se, já ti to rozmlouvat nebudu. Co kdyby zjištění, že zrovna domino nemají v lásce, nějakým způsobem poznamenalo. +rozesměje se vesele+ Já tedy ne. Co jsem provedla? +koukne na něj podmračeně jak se snaží rozpomenout ale moc to nejde+ Hmn... to tedy... +souhlasí s tichým zamručením a zavře oči, jak relaxuje a nic jí v tu chvíli nechybí a je naprosto spokojená+ Hmn... +zívne tiše+ ...ale jestli takhle budeme sedět ještě dlouho, tak brzo usnu. +usměje se na něj a nosem se mu přilísá ke krku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 srp 2013 22:34

Copak tebe netěší, když jsem já spokojen? +uculuje se, ale dělá si legraci+ No jo, kdoví, co bychom tam našli. Pouta, bičíky, všemožný druhy vibrátorů, venušiny kuličky... +popichuje ji, protože mu připadá roztomilý, když se červená, ne že by jejich zásoby snad fakt chtěl zkoumat :D+ Tak možná člověče nezlob se, ale dál nejdu. Stačí mi ta jejich svatební dvaasedmdesátihodinka. +zasměje se, že ti dva po svatbě zmizeli a tři dny je vůbec nikdo neviděl, jen se občas ozývaly tlumený rány pelesti o zeď :D+ Nutno říct, že moji sestru vážně nadchává stěhování nábytku. +zazubí se+ Ále nic. +zavrtí hlavou s potutelným úsměvem+ To bych tě měl přesunout do postele, protože jestli tu usnem, zdrhnou nám oba koně. +poznamená a vtiskne jí pusu do vlasů+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 srp 2013 22:40

Těší, ale jen v případě pokud přitom není ohroženo moje zdraví. Jelikož při takovém stylu cestování by se mohlo stát, že bych měla otřes mozku. +zazubí se na něj vesele+ Cože?! +kulí na něj oči a je rudá až za ušima+ Ne, ticho... +dává mu dlaň na ústa+ ...už ani slovo. +zavře pevně víčka jako by chtěla zabránit tomu si ty věci představovat+ No jo, pravda. Ti museli nábytek přestěhovat nejmíň třikrát. +zasměje se vesele+ Ale zřejmě potřebovali zjistit, jestli v manželství je to stejný... tedy to stěhování samozřejmě a pak se v tom ujišťovali a ujišťovali. +culí se na něj potutelně, jak ho zlobí, když on jí o vibrátorech, tak ona jemu o sestře o svatební noci :D + Nic? Tvůj výraz, ale mluví o něčem jiném. +strkne do něj vesele prstem+ Můj ne! Můj je přivázanej. +zazubí se na něj vesele, jako že to má přeci jen vymakaný s tím přivazováním svého oře+ Ale máš pravdu měli bychom se přesunout do postýlky. +zavrtí a zavrtá se mu do náruče jako by snad chtěla opravdu odnést+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 00:10

No teda, já si od huby urvu, na rukou tě nosím, a ty mi ani ptoěšení nedopřeješ. +zavrtí pohoršeně hlavou, a při pohledu na její rozpaky se skoro dusí smíchy+ Lubrikační gel. +šeptne jí do ucha pobaveně+ Ticho. +oklepe se zděšeně+ Výraz? To já se jen tak usmívám štěstím. +zazubí se+ No tím hůř, nebude moct utéct, až ji Gaston zamíří obskočit. zasměje se+ No já tě nepřemístím, koně tady nechat nemůžem. +zavrtí hlavou, zvedne se a pomůže jí na nohy+ Musíme se s nimi vrátit a domluvit jim převoz. Takhle velká zvířata by přenášení nesnesla. +usměje se a začne poklízet věci, aby tam nic nenechali+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 00:16

Ale ano dopřeju. Jen si prosím, lásko, vyber nějaký jiný. +zazubí se na něj vesele+ Proboha a to je co? +vytřeští na něj oči raději nepřemýšlíc na co takový gel může asi být+ Jo jo ticho, moje představivost jede na plný obrátky. +zatváří se nanejvýš zděšeně, že to opravdu asi stojí za to a vrtí nad tím hlavou at si jako nemyslí, že mu bude vykládat co si představuje :D + Jo takhle. Takže ty mě vlastně rád opíjíš? +koukne na něj podezřívavě, ale v očích jí vesele jiskří+ Že bychom měli hříbátko? +zasměje se vesele+ Ale všimla jsem si, že se Gastonovi Dixie nějak moc líbí. +zubí se vesele a nadšeně, asi se jí líbí, že se jim jejich koně líbí sobě navzájem+ Hmn... +zamručí nesouhlasně, ale nechá se vytáhnout na nohy+ Dobře, dobře... máš pravdu. +pousměje se a jme se mu pomoc uklízet+ Alespoň mě projížďka trochu probere. +klekne si do trávy, aby poskládala věci zpět do košíku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 00:37

+ach, ten se tak nevýslovně těší, až ji vezme do sex shopu :D+ No, to je dobře. +zazubí se+ Ále, jenom s mírou. +uculuje se ďábelsky+ Na hříbátko je čas. +zavrtí zděšeně hlavou+ Ještě těhotnýho koně, to by nám scházelo. +poznamená+ Já mám vždycky pravdu. +mrkne na ni a pomáhá jí balit deku a věci, pak to přivázat k sedlu, a znova pískne na Gastona, aby přiklusal+ Můžeme? +obhlídne to a jak je zvyklý, nabídne jí ruku, aby jí pomohl do sedla, a teprve pak naskočí sám+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 00:59

+ať si připraví něco na kříšení pravděpodobně bude potřebovat elektrošoky na zástavu srdce :D+ No jasně. Je mi naprosto jasný, že se skvěle bavíš, když mě opiješ. +vyplázne na něj hravě a se smíchem jazyk+ Ještě? On je u nás ještě někdo jiný těhotný? +zajímá se vesele+ Ne, vždycky ne. Jenom, když to uznám. +zazubí se a hezky všechno sbalí a pomůže věci připevnit zpět na sedla+ Jasně. Myslím, že jsme tu nic nenechali. +pokývá souhlasně hlavou a ještě předtím než nasedne na koně se k němu přitulí a hezky ho políbí, tak provokativně a zlobivě, než se od něj s tichým rošťáckým smíchem odtáhne a vyskočí do sedla+ Tak co Dixie, připravená na cestu zpět? +poplácá jemně klisnu po krku+ Schválně pánové.... +sevře pevně opratě a drží opět netrpělivou klisnu na uzdě+ ...kdo bude dřív v cíli? +provokativně zahýbá obočím a zamíří s klisnou k potůčku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 srp 2013 01:22

Já tě opiju? +pohorší se+ A kdo přišel tuhle domů namazanej jak chleba se sádlem, hm? +zvedne obočí pobaveně+ No to doufám, že ne snad. +vyděsí se+ Že ne? +koukne na ni pro jistotu,a zatímco leze do sedla, plácne ji po zadku+ No, to snad ani není otázka. +koukne na ni blahosklonně, pobídne Gastona, a proženou se kolem nich vodou, až je pěkně ohodí, na druhém břehu vyskočí z vody a už peláší směrem ke stájím+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 01:33

Jo ty. +pokyvuje na oko vševědoucně hlavou+ Nó s ohledem k tomu, že si na nic nepamatuju, sem to určitě nemohla být já. +zazubí se na něj vesele+ Na mě se nedívej. +zvedne ruce v obraně+ Já v ničem nejedu a lektvary beru pravidelně dokud se nerozhodneš, že chceš dalšího potomka. +zazubí se na něj vesele. vesele vypískne, když je ohodí vodou a jen co vyběhnou na břeh popustí Dixie uzdu a zamíří za nimi přímo bleskovou rychlostí, takže je rychle dohání. ovšem na mužnou sílu a zralé stáří přeci jen nemají a srovnají s nimi maximálně krok+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner