Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2018 22:11

+usměje se a jednou mu cigáro ukradne, aby si potáhla+ no... a nebudeš se pak chtít nechat pokousat od Beccy? +uculí se, ale stiskne mu přitom prsty+ já mám strach, že si budeš připadat vydělenej. +přizná se, a schová si obličej do jeho dlaně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2018 22:13

Nebudu, stejně by mě vyhodila. +zasměje se a trochu se zastydí, jak tehdy vyváděl+ Já ji ale zase budu učit svoje věci, co mám rád. To se vůbec nebojím, že by třeba neměla ráda Star Wars.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2018 22:19

na to spoléhám. +zasměje se+ Ale už mi říkala, jako Becca, že plánuje Sophii naučit jak se bránit, až povyroste. +uculí se+ toho se taky nebojím, ona je z tebe úplně hotová. +uculuje se, a trochu se mu otočí v náručí, opatrně, aby mu nic nepřisedla, chytne jeho obličej do dlaní a dá mu pusu+ a já jako taky. +uculí se, a políbí ho pořádně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2018 22:24

+koukne na ni, tak trochu zaražen+ Jak jako bránit? A proč o tom nic nevím? +zeptá se překvapeně+ Jako zbraněma? Becca má moc ráda zbraně to jo, ale nechci, aby naše malá něco takovýho dělala. můžeme si o tom promluvit, třeba? Než jí nacpete do ruky beretu místo medvídka?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2018 22:28

no jako ne teď, jsou jí dva... +koukne na něj taky tak zaraženě+ ale tak žijem ve městě, a přepadnout tě může na ulici kdokoliv. +pokrčí rameni, a posadí se na paty+ bylo by fajn, aby věděla co a jak, když jí někdo bude chtít sebrat peněženku.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2018 22:33

Když jí někdo bude chtít sebrat peněženku, tak ji po nich hodí a já jí koupím novou. Do žádnýho konfliktu nepůjde, to je nebezpečnější než přijít o peněženku. +koukne na ni a je z toho mírně zoufalej+ A taky umí přece čarovat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2018 22:38

no mě vůbec nenapadlo, že by ti to mohlo vadit. +koukne na něj tak zmateně+ Máme dceru, bejt holka není zas taková sranda, víš jaký jsou teďka statistiky znásilnění? už takhle jsem strachy bez sebe, že se jí něco stane, a navždycky ji chránit nemůžem. +pokrčí rameny+ nechci ji zapisovat na box nebo na judo, jen aby v takový situaci nezpanikařila a uměla se o sebe postarat. +ponoří se do vody až po bradu+ fakt je to pro tebe takovej problém? +zvedne obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2018 22:41

Ne? +koukne na ni překvapeně+ To mě asi málo znáš. +zarazí se a sedne si ve vaně a chvilku kouká na cigáro+ A co ji bude ta Becca učit? +zeptá se po chvíli+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 úno 2018 22:46

asi jo. +koukne na svoje kolena pod vodou a tak rozpačitě si je pohladí+ my jsme se na ničem nedomlouvaly, jen to tak nadhodila... představovala jsem si věci jako že jak se vykroutit, když ji někdo chytne zezadu, nebo když na ni vytáhnou nůž, nebo tak. Ne že jí strčí berettu. +dodá jen maličko jízlivě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2018 22:49

No a jakej je teda rozdíl v tom, co by ji učila Becca a v tom co by ji učili na sebeobraně?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner