Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2018 00:11

to já přece vím, že nejsi. +usměje se+ to by bylo fakt děsný. +zašklebí se+ já... mám asi pocit, že bych měla všechno zvládnout, protože... se to tak prostě má. já nevim. +sklopí oči, a proplete jim prsty+ protože toho se mnou děsně moc zvládáš a snášíš, a jediný co můžu udělat na oplátku je abys měl dokonalej domov, a někdo se o tebe staral. +pousměje se+ a ne abys k tomu musel ještě mejt okna. fakt bys chtěl? +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2018 00:13

Ale já chci. A už jsme o tom mluvili. Jo, fakt bych chtěl. chtěl bych, kočko. +usměje se na ni+ Tak mejt okna, jo? A Ještě to nádobí, okna se nemejou zas tak často.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2018 00:17

já vím. promiň. +usměje se+ já se budu víc snažit. +přikývne+ A pr Sophii by asi taky bylo dobrý vidět, že se o věci dělíme... mohli bysme jí třeba taky dát nějakou povinnost, aby věděla, že se některý věci musí. +napadne ji+ a jak bys to chtěl dělat? že si to rozdělíme? nebo prostě co bude jak potřeba? +usměje se+ můžeš mejt nádobí, jestli chceš. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2018 00:21

Že si to rozdělíme, jo? +usměje se+ A ne, že budeš v noci tajně vstávat a mýt to nádobí za mě, nebo domývat to, co umyju špatně, žádný takový. +zasměje se, chytne ji do náruče a stáhne ji k sobě, aby ji mohl políbit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2018 00:25

a nebudou se ti kluci smát? +uculí se, sklouzne k němu a přitiskne se k němu, a je jí pěkně, když cítí jeho teplo+ já nejsem moc pořádná, abys věděl. +zasměje se+ a taky bych byla ráda, kdyby ses dál staral o robina. tak jako teďka, mně nevadí s ním jít vyvenčit nebo ho nakrmit, ale nesnáším mu koupat tlapy, nebo ho mejt, a jezdit s ním k veterináři. +uculí se+ A když jsme u toho tak taky k smrti nerada nakupuju jídlo. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2018 00:27

A co je klukům do toho, Kluci jsou paka. +zasměje se a je mu to jedno+ Jaksně, že se budu starat o Robina, je můj. +přikývne+ Fakt? Ale já nakupuju jídlo rád! Tos měla říct kočko. +směje se a zlíbá ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2018 00:31

tak jo. +usměje se+ já se o tebe opírám hodně emocionálně, ale asi si to musím dovolit i doopravdy. v těch věcech co jsou... míň důležitý. +pousměje se, a chvilku ho jen tak dlouze líbá+ a s beccy jsem se na ničem nedohodla. ona to jen tak zmínila mezi řečí, nedomluvila bych nic napevno bez tebe. +koukne na něj, jestli tomu věří+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2018 00:33

Pro m+ jsou to taky důležitý věci. +pousměje se+ Připadám si trochu odstrčenej. +pohladí ji po tváři+ tak dobře. +přikývne, že jí věří+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 úno 2018 00:37

to nechci. +zavrtí hlavou vehementně+ a chci aby ses nemusel bát mi takový věci říkat. +usměje se a dá mu pusu do dlaně+ a abys věděl tak jsem moc ráda, že jsem si vzala zasranýho pacifistu. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 úno 2018 00:43

Já se nebojim. +usměje se a skloní se k ní a políbí ji a trochu ji šimrá patkou na tváři u toho+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner