Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 14:20

No, to by asi mohla. +uculí se trošku+ Ale nikdy ji přes noc nehlídala, myslíš, že to zvládnou? +koukne na něj+ Já se nebojím, že by jí nějak ublížila, spíš na ni malá není moc zvyklá. Ale... jo, to by asi šlo. +přikývne+ Zavoláš jí, nebo mám já? +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 14:52

No tak může přijet dřív, aby se trochu poznaly, zvykly si na sebe... +usměje se+ No, tak jí zavoláš? +koukne na ni prosebně+ Já,... to... bych to asi neuměl. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 22:44

zavolám. +usměje se, vytáhne telefon, a jde volat do koupelny, aby na to měla klid, a ještě než jde, koukne na něj, pěkně se usměje, a dá mu pusu+ sem na tebe fakt pyšná, abys věděl. +uculí se, a za chvilku se z koupelny vrátí+ prej ji pohlídá moc ráda. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 23:02

+usměje se na ni a pohaldí ji po ruce, když jde kolem, ale ve skutečnosti se trochu bojí, co z toho bude, ale udělal by cokoliv, aby Vicky udělal radost+ Tak to je dobře. +usměje se+ Jsem zvědavej jak to dopadne.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 23:14

no, já taky. +uculí se trochu nejistě, vezme si kabelku a jde s ním do indický restaurace+ ale tak... to se snad zvládne. že jo? +koukne na něj s nadějí+ a ty se stejně vrátíš domů, až tam budu přes noc. tak to zvládnete. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 úno 2018 23:24

No ona to s malou zvládne určitě, toho se ani trochu nebojím. +zasměje se+ Spíš mám obavu, jak to zvládnu já s ní. +koukne na ni po cestě ro ristoránu+ jestli mi bude říkat, jak blbě všechno dělám... a tak. +zatváří se a sedne si ke stolu+ Ale já si dám pozor, slibuju.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 úno 2018 23:35

no tak už ji nikdy nepozvem. +zašklebí se taky+ kdyžtak můžeš vzít malou a prchnout s ní do čajovny, nebo k majkovi. +uculí se a objedná si biryani a spoustu předkrmů+ já vím, že to není lehký. +natáhne ruku a chytne ho přes stůl za ruku+ můžem to ještě zrušit. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2018 11:26

Já si myslím že ona to myslí dobře. No...+povzdechem si a objedná si masala jehněčí a pivo a chytne ji za ruku+ Ne nerusme to. +Zavrtí hlavou+ uvidíme jak to půjde.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 úno 2018 11:47

třeba tě překvapí. +usměje se a stiskne mu ruku+ A s Jeefesem si určitě bude rozumět, ten vypadá tak slušně. +uculí se, i když je z toho taky pěkně nervózní a trochu se bojí, jestli ji pak ještě dostanou z domu, ale chce ho podporovat+ Můžeš ji vzít třeba do divadla, ona bude mít pocit, že spolu trávíte čas, a ty s ní nebudeš muset mluvit. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 úno 2018 11:59

No jo s Jeefesem souhlasí ona má ráda rodinný sluhy. +Zasměje se+ Do divadla? +Koukněte na ni trochu zarazene+ A to ty bys s nám jako nesla? To bych tam s ní byl sám? +Ujišťuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner