Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Tousignants » 16 lis 2013 00:01

Jsem si jistá, že to určitě dobře ví. +pousměje se+ Někdy stačí ta snaha. +pokrčí rameny a začne skládat malovátka zpátky do kabelčičky+ Nemám ji moc ráda. +nakrčí nesouhlasně nos+ Ale možná to bude tím, že znám jen Christianovu půlku příběhu. +pokrčí rameny s úsměvem+ Půjdeme. +souhlasí, a mírně pokývne, že to je v pořádku+ No vida, funguje to spolehlivě. +usměje se zářivě, když dojdou ke stolu a tam už čekají hlavní chody+ Když mi dlouho nenesou jídlo, stačí odskočit na toaletu a donesou ho hned. +uculí se a hladce vklouzne do reality á la nic se neděje+
V pořádku? +zamumlá Chris a vypadá vážně zkroušeně, a nervózně si hraje s vidličkou+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 lis 2013 00:14

To doufám. +hlesne tiše, ale pousměje se na ní+ Jo, kéž by i stačila v tomhle případě. +povzdechne si+ Já si jí taky neoblíbila, i když jsem jí viděla jen párkrát. +pokrčí zlehka rameny a vyjde s Laurou z toalet, aby zamířila k jejich stolu+ Tak to je opravdu dobrý fígl. +usměje se na ní opět vesele, ale když se podívá na Chrise opět zvážní a za pár vteřin už se na něj dívá měkce a zamilovaně. nepřemýšlí nad tím ani nezaváhá, když se k němu skloní a jemně ho políbí na tvář, i když by to nemuselo být zrovna společensky přijatelné+ Všechno je v pořádku. +broukne a políbenou tvář mu jemně pohladí hřbetem prstů+ Nedělej si starosti. +broukne, jemně mu sevře ruku se kterou si hraje s vidličkou v dlani a posadí se na své místo+ Takže říkáte, že to malé košťátko je bezpečné? Prodávají se taková i pro větší... řekněme zájemce? +zajímá se jestli by se taky moha naučit létat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 16 lis 2013 23:56

No asi sis ji oblíbila dost na to, abys ji požádala o kurzy etikety. +uculí se, chopí se příboru a zdatně dělá že nic, Dan jí krátce stiskne ruku a usmějí se na sebe,že by jeden zvracel roztomilostí+ Jaké je tvoje jehně? +zeptá se ho měkce, ale podle toho jak se na něj dívá, se neptá jen na to+ Vynikající. +usměje se Dan v odpověď a jemně jí stiskne prsty, než se pustí do jídla, a když se tamti dva ta olíbnou a číšník málem hodí dršku s tácem jídla; Laura krátce zamrká ale promptně zaraguje a vtiskne Danovi polibek na tvář+
Jistěže. +usměje se Chris+ Jedno takové máme určitě doma. +přikývne+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 00:41

+trošku zmateně zamrká+ Myslíš Vicky? Ale ne tu jsem si oblíbila. Je to super holka. +usměje se na ní, jelikož původně myslela, že mluví o Tiffany a tu si fakt neoblíbila a chvili ty dva tak sleduje a měkce se přitom usmívá, protože se jí strašně líbí jak se ti dva k sobě chovají a jen překvapeně mrká když sleduje co vyvolala její nevinná pusa na tvář a raději zapadne na svoje místo a raději si ani nepředstavuje co by způsobila pořádná pusa+ Tak to bychom ho mohli vyzkoušet. +usměje se na něj nadšeně, protože lítání jí zřejmě láká a přisune se k němu nenápadně blíž+ Strašně ráda bych si to zase vyzkoušela. Dlouho jsem na koštěti neseděla. +dodá rychle, jelikož jí dojde že by zřejmě měla někdy na koštěti létat, jako každý kouzelník+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 17 lis 2013 01:59

+Laura akorát nakrčí nos a nic k tomu neříká; číšník se vzpamatuje a všichni dělají jakože nic :D+ Já na něm neseděla nikdy, a nemám v plánu to zkoušet. Stačí mi sledovat famfrpál, a už z toho mě jímá závrať. +uculí se Laura+
Však my se vybijeme spolu. +zasměje se Dan na Chrise, který souhlasně přikývne+ Fandíte nějakému týmu? Doufám, že vás na ligových zápasech nepotkáme v opačném kotli. +zazubí se+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 02:27

+uleví se jí, když to zřejmě nevypadá, že každej kouzelník nebo čarodějka na koštěti někdy létala+ No já jsem zatím spíš nestranná... užívám si hry samotný. +pokrčí zlehka naprosto diplomaticky, protože nemá ani tušení jestli Chris takovému sportu fandí a jak moc, jelikož je to něco o čem se spolu ještě nebavili+ Komu fandíte vy? +zajímá se vesele, když se pustí do večeře a jí skutečně spořádaně a způsobně a pokukuje nenápadně po Chrisovi, na kterýho se usměje pokaždé když si jejího pohledu všimne. by ho pohladila po stehnu, ale kdo ví co by se stalo kdyby si toho někdo všiml a přerazil se úplně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 17 lis 2013 17:00

No v mezinárodních zápasech samozřejmě Francii, ale na ty je celkem utrpení koukat. +zazubí se+ A francouzská liga stojí taky celkem za nic, takže většinou sledujeme anglickou. +pousměje se+
To bylo velice diplomatický řečeno, drahý. +uculí se Laura+ Co chce říct je, že fandí každý jinému týmu a jsou schopní se kvůli tomu spolu třeba tři dny nebavit. +protočí vesele oči+
No ale to je náhodou závažný problém. +ohradí se Chris, i když se u toho celkem culí+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 17:49

+sleduje ty tři jak se dobře baví a měkce se přitom usmívá+ Hádají se a nemluví spolu kvůli sportu? +vykulí trošku oči, jelikož něco takového zřejmě nechápe+ Vždyť je to jen parta lidí, co lítají na koštatech kolem dokola ne? +zatváří se zmateně, jelikož tak nějak netuší co to ten famfrpál je, ale domyslela si, že se přitom lítá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Tousignants » 17 lis 2013 18:01

+Laura souhlasně přikyvuje, ale pak jí poněkud zaskočí+ Oh to je trochu... +vyhrkne, ale to už ji přeruší ti dva :D+
Parta lidí. +zalape po dechu Dan+
Ne, jde o princip- +přeruší ho Chris+
Nedokáže uznat, že- +skočí mu do řeči Dan+
Fakta jsou jasná, podzimní tabulky- +zavrtí ostře hlavou Chris+
Augustus Waters je mnohem lepší chytač- +zvýší hlas Dan, a už to jede, Laura si s mírným úsměvem promne kořen nosu a povzdychne si+
Pánové, nenuťte mě připomínat vám, že mám fotky obou vašich rozluček se svobodou. +poznamená, ani nezvýší hlas, nicméně oba okamžitě ztichnou skoro jako by na ně namířila pistoli :D+
Ehm. Dáme si dezert? +rozhlídne se po nich Chris poněkud provinile+
Tousignants

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 lis 2013 18:11

+překvapeně vykulí oči, když sleduje jejich reakci na její slova a co teprve, když se ozve Laura+ Tak rozlučky se svobodou, hmn... +protáhne a upije vína+ Asi si raději nemám domýšlet, cos prováděl, když si najednou tak zmlkl. +střelí pobaveně pohledem po Chrisovi a na očích jí je znát, že jí napadá všechno možné+ Dala bych si pohár. Jahodovej. +rozhodne se po chvíli a pohladí jemně Chrise po paži, když vidí jak provinile se tváří+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner