Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách s Vicky a Byronem

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2019 21:25

no, to je na tom to děsivý. +uculí se+ ale dycky jim můžeme zaplatit terapii žejo. +zasměje se+ já myslím, že seš pro ně fakt dobrej vzor. +usměje se na něj pěkně a zastrčí mu patku za ucho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2019 21:27

Jsem pro ně dobrej vzor střelenoci a paka? +zasměje se a trochu ji zalehne, aby ji zlíbal, protože se mu moc chce+ Ty seš taky dobrej vzor. +uculí se na ni pak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2019 21:33

náhodou jseš. +uculí se, a pak ho chvilku jen líbá+ ukazuješ jim, že je důležitý dávat lidem najevo, že je máš rád... a taky že se nemá druhejm ubližovat, a když někomu ublížíš, je normální se omluvit. A že se k sobě lidi mají chovat hezky, a že člověk nemá myslet jenom na sebe a má se rozdělit o to pěkný. A že se mají lidi navzájem podporovat, když to není jenom pěkný, a jak někoho utěšit a že je důležitý dělat věci, co má člověk rád, pomáhat si a starat se jeden o druhýho. A jak se má chlap chovat ke svojí ženě. +uculí se na něj hezky+ A taky jak se chovat ke zvířatům a jak mít radost ze života, a různý cool tríčky. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2019 21:35

Kočko... +směje se+ Já mám pocit, že ve mě vidíš nějakýho prince a já jsem zatím jenom takový tvoje pako. +uculí se na ni+ Ty seš taky boží máma, děláš nám domov a vaříš a staráš se, abysme to doma měli hezký a uklizený a vedeš je k pořádku. A taky k tomu, jak se má chovat žena k muži, že jo. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2019 21:44

no to nevim jestli zrovna já je vedu k pořádku. +zasměje se, ale přjde jí to pěkný+ to asi spíš jeefes. +uculí se+ jseš moje pako. +přikývne+ a necháváš ponožky po baráku a pastu v umyvadle a někdy chrápeš. +zazubí se+ ale tyhle všechny ostatní vlastnosti máš taky, a to je sakra podstatný. +usměje se+ jo? hysterčit a odstrkovat ho? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2019 21:46

Já jsem v životě pastu v umyvadle nenechal! +směje se+ Nebo nechal? +koukne na ni a uculí se+ Ale prdlajz. Ty se moc podceňuješ kočko a pochybuju, že holky někdy viděly, když ses složila. +usměje se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2019 21:49

jojo. +uculí se na něj+ ale to nevadí. protože to není důležitý. +pousměje se+ asi ne. +přikývne+ ale teď už budou větší a budou to vnímat, že jo. musím bejt lepší. +usměje se a opře se o něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2019 21:56

Kočko, já jsem ti to už několikrát řekl a ještě ti to zopakuju. Ty seš to vůbec nejlepší, co znám a co jsem kdy viděl. Jseš boží. A já tě miluju takovou, jaká seš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2019 21:58

tos toho teda moc neviděl. +zazubí se, ale dá mu pusu, a přitulí se k němu+ já tě taky miluju. a jseš můj princ. +pousměje se+ dík, že mě vidíš lepší, než jsem. +pohladí ho vděčně po pažích a pěkně ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2019 22:01

já tě nevidím lepší, ty seš parádní a super a perfektní. ty se moc podceňuješ. +zasměje se a dá jí pusu+ Ok, co kdybych ti udělal lasaně, abych ti dokázal svou lásku?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner