Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 dub 2013 18:34

+vesele se rozesměje a souhlasně pokyvuje hlavou+ Vážně? +vykulí očka+ Ale jistě, že to vím. To byl přesně můj záměr. +zatváří se naprosto suveréně, ale v očích jí jiskří jelikož pěkně kecá, chtěl a jen tu modrou kytku a dopadla chuděra takhle+ Děkuji. +začepíří se a zářivě se usměje. zatváří se nanejvýš soustředěně, když jí pomáhá tak hezky mířit, aby přišla na to jak to dělá. vidí problém ve zpětném rázu, který jí vždy vykolejí, ale když jí Christian pomáhá takové cuknutí necítí. na povel vystřelí a nadšením tiše zavýskne, když se růže kácí k zemi+ Jsme dobří. +zazubí se na něj vesele a stočí pohled k Van, jaksi zapomněla se dál o plyšáka přetahovat, když jí tak hezky Christian pomáhal+ No toto. +zasměje se vesele a zavrtí hlavou, aby se mohla soustředit na sestřelení terčíků, což jí jde mnohem lépe a nejen proto, že se jedná o větší plochu kterou musí zasáhnout a pak jen shrábne sestřelené květiny a přesune se blíž k Vanessce+ Kde si toho plyšáka vzala co? +šeptne tiše a cvrnkne jí do nosu+ To asi růžičku chtít nebudeš, co? +zatváří se posmutněle a natáhne k ní ruku s tou modrou růží+ Takže kam teď? Vodní atrakce nebo kolotoč? +zajímá se s úsměvem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 dub 2013 19:13

Jo. +přikývne+ Docela nám to spolu jde. +uculí se a tak nějak zamyšleně se na ni podívá+ Vyhlála. +zazubí se na ni Van zcela nevinně, ale růži si vezme a vetkne ji slonovi do chobotu, aby taky jednu měl, a když odchází, prodavač je vyprovází div ne s poklonama, jelikož mu právě udělali měsíční tržbu :D + Tak co říkáš na střelné zbraně? +zajímá se pobaveně+ Kolotoč? +pozvedne se smíchem obočí+ Nestačil ti jednou? +zazubí se a zamíří s nima víc do centra parku+ Která byla ta vodní? +rozhlíží se, a když ji uvidí, tak přikývne+ To by snad šlo. +souhlasí+ Ale slon bude muset zůstat dole, zlato. +koukne na Van+ Dáme ho pohlídat paní prodavačce. Mohlo by se mu udělat špatně, a sloní zvratky bys na sobě přece mít nechtěla. +vytáhne ultimátní argument, když to vypadá, že bude protestovat.+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 dub 2013 19:23

Copak? +nakloní hlavu na stranu, když tak na ní divně zamyšleně kouká, zastrčí si vlasy za ucho a prsty si pohrává s papírovýma růžema+ Jo tak vyhrála. +protáhne a zasměje se+ Ty kecko. +cvrnkne jí do nosu a zářivě se na ní usměje, když si vezme růžičku, kterou strčí slonovi do chobotu. zasměje se a zavrtí nad tím hlavou+ A copak je to za zvířátko? +zajímá se zaujatě, těžko říct jestli to skutečně neví nebo jen dělá, že to neví, aby malou zabavila+ Popravdě... luk s šípy a dýky mi připadají mnohem jednodušší. +zazubí se na něj vesele+ Musíme se podívat jestli tu mají něco s tou lukostřelbou, abych ti to ukázala. +zamrká vesele a strčí mu jednu z růžiček za ucho+ Fešák. +zazubí se a jemně ho líbne na rty+ Ale ne tam ten, ale ten s labutěma co jsi o něm mluvil. +zašermuje rukama jak se snaží opravit a vesele se u toho culí+ Támhle ta. +ukáže naprosto neslušně přes všechny ty lidi daným směrem+ Na tom něco bude, sluníčko. Určitě by raději zůstal dole, může mi zatím pohlídat pugétek. +zamává zlehka svojí výhrou přemlouvajíc dívenku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 dub 2013 19:49

Co? +probere se+ Nic. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Pšece slon. +koukne na ni Van se smíchem, jakože to je snad jasný+ Má chobot. +ukáže jí, což je pochopitelně jasnej ukazatel+ Vážně? +podiví se+ Vždyť luk musíš složitě natahovat, pistole jsou mnohem rychlejší a jednodušší. +zavrtí nad tím zamyšleně hlavou+ Tak po nich koukej cestou, já se tady moc nevyznám. +přikývne, že by to rád viděl+ No, abych spíš nějakýho fešáka nesbalil. +zazubí se, že takhle s růží za uchem vypadá vyloženě heterosexuálně :D + Jo tak, no na ten můžeme jít potom. +přikývne s úsměvem a zamíří k tý vodní atrakci, a cestou přemlouvá Van, která nakonec souhlasí, že slona nechají hlídat prodavačku a začne mu dávat pokyny, který znějí pozoruhodně jako když Christian říká Vanessce, co smí a nesmí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 dub 2013 19:57

+zvedne zlehka obočí nad jeho zmatením, ale vzápětí se usměje a nechá to být+ Vážně? A já myslela, že je to žirafa. +zaujatě si zvířátko prohlíží a mne si bradu jako by jí to nešlo prostě do hlavy+ Áh, tak to pak ano. +zasměje se vesele a pokývá souhlasně hlavou, že jako když to má chobot, tak to tedy musí být ten slon+ Není to zase tak složité. +pousměje se a pokrčí rameny+ Možná že jsou rychlejší, ale divně sebou cukají v nesprávnou chvíli. Navíc jsem na ně prostě zvyklá. +zatváří se výmluvně, ale pak se na něj vesele zazubí+ Rozkaz, budu mít oči na štopkách. +uculí se a nadšením div neposkakuje kolem nich. ona je celou dobu, až na tu chvíli po kolotoči, pořád nadšená a veselá, prostě se jí tu líbí, je tu toho tolik nového a zajímavého+ Pfff... +odfrkne si a nalepí se mu z volné strany k boku a ruku obtočí kolem pasu+ ...a kdo řekl, že bych ti to dovolila? +zatváří se jako že ho rozhodně nějakému fešákovi rozhodně jen tak nenechá a v očích jí vesele jiskří. ona si ale myslí že s tou růží mu to ohromně sekne a uvažuje jestli by to nechtělo ještě jednu za druhý ucho aby to bylo symetrický :D s pobavením na tváři sleduje malou Van jak poučuje plyšáka+ A žádný zbytečný sladkosti, aby mu nebylo špatně. +radí jí na co ještě zapomněla a žasne jak si otec s dcerou jsou v takových věcech podobní+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 dub 2013 20:43

Nene, žilafy maj dlouhej klček. +poučí ji Vanesska důležitě+ Cukají sebou pořád stejně. +zasměje se, ale uzná, že to je asi tím, na co jsou odmala zvyklí+ Někde tu taky musí být nějakej plánek... +zapřemýšlí, ale rozhodne se hledat to potom+ To je přirozené kouzlo osobnosti, s tím já nemůžu nic dělat. +zazubí se nevinně a položí jí dlaň na bok, ovšem růži si nechá tam kde je, ikdyž vypadá jak cvok :D , a když tak poslouchá Van, neví, jestli se smát, nebo bejt uraženej, že ho má tak zmáknutého, nakoupí vstupenky a postaví se do fronty na atrakci+ Pak by to chtělo taky nějaký normální jídlo. Třeba klobásu. +navrhne nenápadně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 dub 2013 20:54

+zatváří se naprosto vážně a zamyšleně+ Aha, myslím, že tomu začínám rozumět. A proč to nemůže být třeba taková zebra? +zajímá se dál naprosto zaujatě i očka jí září zvědavostí, rozhodně jí nevadí nechávat se poučovat malou holčičkou+ Mě se nezdá. A bolí mě od toho rameno. +postěžuje si, ale v očích jí vesele zajiskří a rty zacukají v úsměvu, takže je jasné, že to rameno jí "bolí" z určitého důvodu a to rozhodně není stížnost na střelné zbraně+ Tak se po něm pak můžeme podívat. +pokývá souhlasně hlavou+ Já ti dám kouzlo osobnosti... od fešáků se budeš držet dál, jinak budeš spát na gauči. +zazubí se na něj bezprostředně vesele a v očkách jí rošťácky svítí. je jí zcela jasné, že kdyby někdy skončil na gauči, že tam do hodiny budou spát oba dva namačkaní vedle sebe :D + Musim uznat, že v tomhle je celá po tobě. +neodpustí si zlobivou poznámku, vesele se zasměje a smířlivě ho líbne na tvář+ Ty máš už zase hlad. +obviní ho se smíchem, když tak nenápadně začne s jídlem+ Ale máš pravdu. Chtělo by to nějaký pořádný oběd, musí být skoro poledne. +pokyvuje souhlasně hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 dub 2013 22:19

Plotoze ta je pluhovaná. +povzdychne si Vanesska zoufale, jakej je to s ní kříž+ Ale prosím tebe. +zasměje se, a je mu to úplně jasný+ Já to ho večer pofoukám. +slíbí pobaveně, a vtiskne jí na něj pusu jako předzvěst+ Na gauči. +hlesne konsternovaně+ T bys mě vyhodila na gauč. +koukne po ní ublíženě+ Z mojí vlastní ložnice. +uculí se+ To bych chtěl vidět, jak dlouho bys tam sama vydržela. +zašeptá jí do ucha+ Já bych řekl, že to má rozhodně po matce. +zamumlá, aby ho Van neslyšela+ Podle mých biologických hodin už je dávno po poledni. +pohladí si žaludek+ A navíc jsem pořád ve vývinu. +zazubí se, když na ně přijde řada a nalezou na atrakci+ (která vypadá...? :D )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 dub 2013 22:39

Áha, tak teď už mi je to naprosto jasné. +pokývá vážně hlavou a jemně jí líbne na čelíčko+ Slon má chobot, žirafa pruhy a zebra dlouhej krk. +zarazí se a zatváří se vyděšeně+ Ne, ne to jsem nějak popletla. +promne si zamyšleně bradu+ Ach, žirafa má krk a zebra pruhy? +koukne na ní tázavě, jestli už to má správně+ Děkuju ti, sluníčko. +hezky poděkuje za tu její trpělivost a vysvětlování+ Jo, stráááášně moc. +udělá na něj psí očka plná veselých jiskřiček+ Ach, tak to ti nezapomenu připomenout. +zazubí se na něj vesele+ Jistě, pokud mě budeš zlobit s jinýma fešákama. +pokývá vážně hlavou, než se na něj zazubí+ Och, já si jí ještě demokraticky nepřivlastnila? +zatváří se jako nevinnost sama+ Hmn... já si věřím. Dávám si tak, půl hodiny. +šeptne a vesele se na něj uculí+ Kdepak. Takhle přesně se tváříš ty, když jí vysvětluješ, že se něco nedělá. +hlesne tiše a pousměje se+ No tak to chce rozhodně pořádný oběd, ale až potom co slezeme z tý atrakce. +zazubí se na něj vesele+ Neumřeš nám zatím hlady, že ne? +uculí se a pohladí ho po břiše+ No jistě, jak jinak. +zasměje se a zamíří k sedačkám hned vepředu. nechá se usadit a připoutat k sedačce na místo tak aby mezi ní a Christianem byla volná sedačka pro Vanesscu a nadšeně skoro poposedává+ Jen doufám, že nebudeme moc zmáchaný. +houkne vesele těsně předtím, než se pomalu rozjedou v před a pomalu nabírají rychlost stoupají výš a výš až se dostanou na jeden z vrucholů a vzápětí se snesou téměř střemhlav dolů a než se stačí nadát pořádně jí ohodí první sprška vody. tentokrát celou dobu vesele výská a křičí stejně tak jako ostatní+

(a vypadá takto http://i2.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/590/draft_lens17581084module147861863photo_1296322079canada_wonderland_behemot a http://www.thecoastercritic.com/wp-content/uploads/2009/07/manta-feature-image2.jpg a taky takhle http://i411.photobucket.com/albums/pp196/rickyzwalters/Roller%20Coaster/RollerCoasterWater.jpg :D :D :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 dub 2013 23:31

(Jááásně, tak na to my teda nejdem. :D )

+Vanesska se pleskne do čela+ Bête. +zamumlá si pro sebe poněkud frustrovaně+ Vanesso! +zahřmí na ni Chris+ Omluv se a šup. +pleskne ji přes ručku, protože ji zásadně nebije do hlavy+ Désolé madame. +zamumlá+ Ty moc dobře víš, že Jasmine ti nerozumí, když mluvíš jako doma u maminky. Omluv se správně. +zamračí se+ Promiň. +sklopí Van očka+ No prosím. +uklidní se poněkud a pomůže jí připoutat do sedačky+ Půl hodiny. +uculí se pobaveně+ Pff, deset minut maximálně. +zazubí se+ To teda netvářím! +ohradí se naoko dotčeně, ale cukají mu koutky+ No ještě chvíli to vydržím, neboj. +pohladí ji po ruce, a pak už se rozjedou, a Chris za chvíli nez zábran ječí, zvlášť když se řítí skoro volným pádem do vody, a mrká mezi kapkama, co ho ohodí, Vanesska vřeští jak pavián a zalyká se smíchy, mává do vody a očividně je nadšená až na pokraj hysterie+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner