Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 21:30

no ale to aby sis na to někoho najala, než ti upadne ruka. +zasměje se+ No, protože mě to zajímá. +pokrčí rameny+ Já se mám parádně. +usměje se+ A taky mě u toho napadlo, kdy tak vyrazíme do Camorru. Obhlídnout terén, a tak, víš. +nadhodí strašně nenápadně s plnou pusou jídla+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 22:23

+nijak zvlášť se necpe, ale jídlo v něm taky slušně mizí+ Na striptýzovej tanec? +vykulí na ni oči+ A tvý šaty...? +zvedne jedno obočí a uculuje se+ To si je budeš svlíkat, když budeš tančit? Jsou hezký, moc. +kývá hlavou na souhlas s krásou šatů i když je momentálně poněkud trošku zmatenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 črc 2013 22:26

Já mám lepší nápad. +zazubí se na něj vezme si strašně dlouhý brčko, takže klidně může pít bez držení nebo naklánění se+ Do Camorru, jo? +koukne na něj tázavě a jen jí lehce zacuká koutek úst+ No, myslim, že by sme pomalu mohli vyrazit, obhlídnout terén a tak... +zopakuje jeho slova+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 22:33

No jo. +přikývne+ Aby sis tu svatební noc taky užil, žejo. Teda ne že by to měla bejt jenom noc, budem souložit, dokud nebudem odřený. +zazubí se na něj+ No, to asi né, Angie mě do nich musela zašněrovat, takže dost pochybuju, že bych se z nich vyndala sama, kor nějak sexy. +zazubí se+ Jenom jsem zvědavá, jestli se ti líběj. +usměje se, když k nim dojde chlápek od pyrotechniků, sdělit jí, že ohňostroj je nachystanej+ Jů, hele, honem, bude ohňostroj. +nadchne se jak malá holka, a honem vyskočí, aby došli kousek od stolu, kde je nebudou tolik rozptylovat světla, a s očekáváním kouká na nebe+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 22:36

Víno brčkem, jo? +uculí se+ To budeš brzo na zádech pod stolem. +zasměje se, a upije ze svý sklenky+ Myslíš? Fakt? +koukne na ni nadšeně, a na rtech se mu usadí šťastnej úsměv+ Tak jo. Obhlídnem terén. +usměje se na ni tak po Lamorovsku, a přitáhne si ji blíž, aby jí mohl pořádně políbit, prsty ji jemně pohladí po boku, a když se začne svolávat na ohňostroj, chytne ji za ruku, a vede si ji kousek ke stromům, aby dobře viděli, ale spíš než na nebe kouká na ni, chytne ji kolem pasu a opře ji o sebe+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 27 črc 2013 22:39

+dovede Vanessku ke stolu a nandá jí něco k jídlu, ale ta se v tom akorát tak nípe a protírá si oči, a je vidět, že je zralá do postele, tak se omluví a dojde ji do domu uložit, nechá to na starost Jeefesovi, a vrátí se akorát na ohňostroj, tak najde Jasmine v davu, co se přesouvá na strategický místo, a chytne ji zezadu kolem pasu+ Malá už spí. +usměje se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 22:48

Kočko, já myslím, že svatební noc si užiju, ať už bude jaká chce. A rozhodně bude nezapomenutelná. Angie... +usměje se+ Tak já budu ten, co tě z nich rozšněruje. Nechceš se převlíct? Já jenom aby sis je neumazala, nebo aby se ti dobře dejchalo, chápeš. +uculuje se a zvedne se, když svolávaj k ohňostroji, tak ji vezme za loket a noblesně, když je ten ženich, ji vede bokem+ Jsi nádherná. +šeptne jí do ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 črc 2013 22:51

+jakmile se začne šuškat, že se chystá něco takového jako je ohňostroj, je první na nohou a už se naprosto nenápadně proplétá mezi lidmi a hledá místo odkud bude mít nejlepší výhled, tak z druhé řady, aby zase nestála před novomanžely a upírá zrak k nebi+ Nedivím se jí. Byl to pro ní opravdu dlouhý den. +usměje se na něj, když mu položí paže na jeho, kterými jí objímá a opře se mu zády o hrudník a tak nějak nemůže zabránit tomu se nechat unést atmosférou a vlastním úvahám o budoucnosti+ Ale vypadala naprosto rozkošně, jak šla hrdě první a rozhazovala gardénie. +zazubí se vesele a pak stočí pohled k novomanželům+ Ti dva vypadají opravdu šťastně. Doufám, že je čeká jenom to dobrý. +zabrouká a opře si mu hlavu o rameno+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 črc 2013 22:51

Ty děláš, jako kdyby jsi mě neznal, Locke. +zasměje se a ucucne ze skleničky a jdou se spolu kouknout na ohňostroj+ Víš... vždycky mi přišlo zvláštní, že lidi fascinujou barevný světýlka na obloze. Já si z toho vždycky pamatuju příšernej hluk a smrad. +zapolemizuje si trošku, koukne na něj a uculí se a opře se do jeho náruče+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 23:00

S tím bych mohla souhlasit. +přikývne a zazubí se+ Nechci, v životě už na sobě svatební šaty mít nebudu, tak si to musím užít, ne? Dočkej času, muži můj. +uculí se, a když nikdo nekouká, ukradne si pusu+ Dík. +uculí se+ Dalo mi to zabrat, mně a pěti dalším lidem. +zasměje se+ Mně se fakt líbí tvůj klobouk. Fakt jo. +šlohne mu ho a posadí si ho na hlavu, a když začne ohňostroj,, zapomene na klobouk a na všechno a jen se dívá a užívá si to, a pokaždý když vybuchne světlice, výskne a poposkočí, a oči jí jen svítěj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner