Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Victoria » 12 říj 2014 23:41

+leží vedle něj a poslouchá jak pravidelně dýchá, trochu ho hladí po tom předloktí co má kolem pasu, a najednou se jí nechce spát+ Máš mě rád, viď že jo? +koukne na něj ve tmě, i když ho vůbec nevidí+ já tě mám moc ráda. hrozně hrozně moc. +řekne mu potichu+ umřela bych bez tebe. +pošeptá mu úplně potichu, a pak jí dojde že spí, tak se převalí na bok a děsně se snaží usnout+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 říj 2014 23:50

+převaluje se tak nějak na hranici spánku a snění a její slova mu do toho proniknou , změní v nějakej šílenej sen, tak se tam chvilku zmítá, než se s leknutím probudí a rychle kontroluje, jestli tam je+ Kočko.. +zašeptá potichu, jelikož si myslí, že spí+ Seš tady. +řekne a spadne mu přímo kámen ze srdce a přitulí se k ní hnedka a pěkně si ji chytne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2014 00:06

Co? +otočí se na něj zmateně+ Jasně že jo, kam bych šla? +usměje se+ Já nemám kam jinam jít. +pousměje se trochu+ seš můj život. +pohladí ho po ruce+ spi, to byl jenom zlej sen. +usměje se a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 říj 2014 00:22

Ty seš můj život. +řekne jí, jako že tohle je naprosto jasný+ Zdálo se mi něco moc děsně ošklivýho. Že sis myslela, že tě nechci a zabila ses, ale já jsem tě při tom děsně moc chtěl a miloval, ale nemohl jsem ti to říct, protože jsem byl němej. +huhňá jí do vlasů+ Že víš, že tě děsně miluju a dycky budu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2014 00:38

to byl jenom sen. +usměje se a obejme ho, a opře si čelo o jeho hrudník, aby jí neviděl do obličeje+ já vím že jo. +pousměje se+ poznám to vždycky když se na mě usměješ a když mi dáš pusu, a když mě pohladíš. ale je hezký to slyšet. +uculí se trochu+ někdy... někdy si přijdu taková rozbitá, rozsypaná. a nejhorší je tvářit se navenek pro ostatní, jako že cajk. +pokrčí rameny+ ale ty mě umíš zase poskládat zpátky. +usměje se, a dá mu pusu na hrudní kost+ někdy se mi chce nebejt, ale tebe bych v tom nenechala. +řekne mu úplně popravdě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 říj 2014 00:42

Já tě sleím. Najdu a slepím, ale přede mnou se nemusíš nijak tvářit, lásko. +koukne na ni, trochu smutně, ale hodně s láskou, ale ona má stejně čelo na jeho hrudníku, tak to nevidí, ale jemu to nevadí, hlavně, že tam je+ To bych pak nebyl taky. +pošeptá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2014 01:02

Já vím že jo. +usměje se+ ale to by neměl bejt jenom tvůj džob. nemůžeš mě pokaždý sbírat, to není správný. +pokrčí rameny+ protože to není tvoje chyba, že jsem taková. mám to prostě v sobě, takovou tmu v kostech, a někdy se s ní musím poprat, a to by neměl bejt tvůj šutr na krku, ale můj. +pousměje se+ zasloužíš si ty nejlepší a nejhezčí věci v životě. +koukne na něj, a je o tom úplně přesvědčená+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 říj 2014 01:05

Jenže já chci a s tím už nic neuděláš. +řekne jí trochu trucovitě+ V dobrým i zlým, vzpomínáš? +natáhne se a přejede jí dlaní po paži až k ruce, vezme ji jemně do své a palcem přejede kroužek na jejím prsteníčku+ A to už bude na pořád. +pousměje se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 říj 2014 01:18

Jo, vzpomínám.+kouká na ten prstýnek, a trochu se musí usmát+ Jenže to jsem si myslela, že ve zlým znamená "i když dojde čokoláda". +uculí se+ Miluju tě. +řekne mu na to akorát, protože je to pravda pravdoucí+ tak moc, že z toho mám někdy strach. +pousměje se+ jseš jedinej člověk na světě, kterej by mě mohl rozervat na úplně malinký kousíčky. +koukne na něj, ale oči má čistý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 říj 2014 01:20

No, tak zle, že by nám došla čokoláda, ještě nikdy nebylo. +uculí se na ni a pěkně a mile, aby nebyla smutná+ Já tě taky miluju, kočko. A v životě, nikdy nikdy v životě bych ti ani nevytrh vlůas na tož abych tě rval na koušíčky. +koukne na ni a usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner