Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 13 úno 2014 23:38

To jako že se koupeš v čokoládě? +podiví se+ A v růžích? to musí píchat,ne? +zasměje se tomu pobaveně, jak si to představí+ No abychom se tam vešli, ne? +uculí se+ Nebo jsou dvě vany vedle sebe a smíme se u toho držet za ruku? +zazubí se+ Měli bychom mít nenápadní, když tě vidí mudlové z ciziny, jsou s tím opletačky s ministerstvem. +poznamená+ A poslední co potřebujeme je aby někdo začal zkoumat tvoji magii. +usměje se, a když po něm loupne okem, zvedne ruce jako kdyby se vzdával, jakože on rozhodně nic+ Máme soukromou pláž, to klidně můžeš, přijde maximálně ta thajská slečna, a ta už nejspíš viděla horší věci. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 úno 2014 00:24

No asi jo. +promne si bradu zamyšleně jak si to představuje+ Ježiš snad ne v opravdových růžích. +vyděsí se trošku při tý představě+ To určitě bude jen nějaká esence nebo tak. +zasměje se nakonec+ A na to abychom se vešli potřebujeme velkou vanu? +zvedne tázavě pobaveně obočí+ Je mi to naprosto jasné. Budu opatrná a pokud možno magii nebudu používat vůbec. +pousměje se a vesele se zasměje, když se tváří jako by ho přistihla kdo ví přičem+ Tak proč se vůbec oběžuju s hledáním plavek? +zazubí se na něj vesele a svoje plavky mu hodí+ Schválně kdo tam bude dřív. +zazubí se na něj vesele a rozeběhne se ke dveřím k soukromé pláží, jen po cestě sebere šátek na pláž a ovine si ho při běhu kolem sebe+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 úno 2014 00:55

Ale to seš pak úplně špinavá ne? +koukne na ni zmateně+ A je to děsný plýtvání. +zasměje se+ Obávám se že v normální bychom se poněkud tísnili. +uculí se+ Dobře. +přikývne+ Doufejme, že k tomu ani nebude důvod. +pousměje se+ No to já nevím. +pokrčí rameny, jako že je mu to taky záhadou, zaváže si šňůrku na plavkách, a než se stačí rozkoukat, už je v prachu, tak si jen pro sebe se smíchem zavrtí hlavou, vezme nějakou plážovou tašku s ručníkama, krémem proti slunci a vším potřebným, aby se nemuseli vracet, a vyrazí za ní po cestičce z bambusu, která se klikatě vine směrem k moři, kde mají kouske pláže s bílým pískem, lehátky a slunečníkem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 úno 2014 01:08

No to jo, ale aspoň máš pak důvod dát si dlouhou sprchu. +zazubí se na něj vesele+ Mě trochu tísnění se nevadí, ale máš pravdu. Chtělo by to o něco větší vanu mam pocit, žes trochu přibral. +škádlí ho vesele a jak vyběhne ven, tak zpomalí a zaujatě si to začne kolem prohlížet. pobíhá od keře ke keři, od stromu ke stromu, a když doběhne na pláž tak zvedne hlavu k nebi a zastíní si oči+ Lásko? +houkne na něj vesele+ Namažeš mi záda? Zdá se mi, že to sluníčko poněkud pálí. +ošije se trochu rameny+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 úno 2014 15:13

Myslíš, že je to opravdová čokoláda nebo nějaká kosmetická? +zajímá se+ Jestli se dá brčkem upíjet. +zazubí se vesele+ Cože. +vypadne z něj zcela šokovaně, koukne se na břicho, na ni, na břicho, a vypadá vyloženě zraněně+ příště se musíme namazat už vevnitř, ať se to stihne vstřebat. +usměje se trochu, dojde tam za ní a složí tašku pod slunečník, na pití umístí nenápadný chladící kouzlo a na lehátka jim rozloží osušky, a pak vyloví krém na opalování+ Tak ukaž. +uculí se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2014 15:45

To nevím. +zasměje se vesele při představě jak si upíjejí čokoládu z vany+ Ale mohli by dát opravdovou. Docela mám na ní chuť. +zazubí se na něj vesele+ Co? +koukne na něj trošku nechápavě, když na ní kouká tak zraněně+ No tak zlato, já to nemyslela vážně. +povzdechne si a obejme ho kolem krku+ Vypadáš pořád stejně sexy jako když jsme se poznali. +zavrtí a jemně mu olíbne krk a rty+ No já nevim, jsi si jistý, že bychom se vůbec ven pak dostali? +zazubí se na něj vesele a zaujatě se rozhlíží kolem. na jeho pokyn se k němu otočí čelem a uvolní šátek, který má obtočený kolem těla, nechá ho sklouznout z těla a odloží ho nenuceně na lehátko, než si lehne na druhé na břicho nastavujíc mu prozatím svá záda+ Měl bys být pečlivý, abych se náhodou nespálila. +loupne po ním vesele očkem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 úno 2014 21:59

Musíme se zeptat až přijde ta slečna. Pokud tomu tedy bude rozumět. +pousměje se+ Hmm, obávám se že nic čokoládového v lednici nemáme. Ale kdybys chtěla pivo, mají několik značek. +zazubí se+ No proto. +zamrmlá trochu, ale usmířit se nechá celkem rychle+ No ale teď nebudeš moct do vody, protože by se ti to hned smylo, a taky se na tebe bude lepit písek. +zazubí se, klekne si vedle lehátka a nejdřív si plácne trochu krému do dlaní, aby ho ohřál, a pak jí ho začne jemně vtírat do kůže, od ramenou až po bedra, dává si pozor aby žádný místo nevynechal a soustředí se div nevyplazuje jazyk+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 úno 2014 22:11

No třeba za příplatek by to zařídili. +usměje se na něj měkce+ Pivo? +zašklebí se+ Nechápu jak to můžete pít. Vždyť je to takový hořký a divně hořký... +zavrtí nad tím hlavou+ Já si chvíli počkám, než ten krém pořádně zaschne. +zazubí se na něj jak se před ním nenápadně nakrucuje. pohodlně se uvelebí na lehátku a hlavu si odloží na pokrčené ruce. spokojeně zavře oči a užívá si každý jeho dotyk, když jí začne pečlivě mazat krémem. tiše spokojeně sem tam zamručí a napne se a zase se uvolní, takže se mu svaly zavlní pod rukama+ Myslím, že bys byl skvělý masér. +zamručí což zní pomalu jak tiché zavrnění+ Nesmíš zapomenout ještě na předek. +mrukne+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 úno 2014 22:12

Ano, za příplatek se dá zařídit prakticky všechno. +ušklíbne se napůl nevesele, ale pak nad tím mávne rukou+ No taky to nepiju jako vodu. +uculí se+ Občas na chuť je to dobré. A tmavá silná piva bývají spíš sladší, třeba by ti chutnala víc. +pousměje se, a pečlivě jí vtírá krém do kůže, dokud se jí celá záda nelesknou+ Asi tak do chvíle než bych někomu omylem zablokoval záda. +zazubí se vesele, a natře jí i zadní strany paží a stehen, kdyby si tam nedosáhla+ Tam si nedosáhneš? +pozvedne pobaveně obočí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 úno 2014 22:47

+trochu se zarazí nad tónem jeho hlasu+ Stalo se něco? +zajímá se, jestli jí náhodou za tu chvilku nestačilo něco uniknout+ No já nevím... +zapochybuje+ ..ale možná bych od tebe mohla ochutnat. +uzná po chvíli vážného přemítání+ Aspoň bys zajišťoval stálý přísun klientům dalším masérům. Takový přirozený koloběh. +zazubí se na na něj vesele+ Dosáhnu... +připustí neochotně+ ...ale jsem líná a tobě to jde tak strašně dobře. +tváří se jak nevinnost sama+ Navíc, ty už máš ruce od krému. +našpulí provokativně rty+ Hele... +ozve se po chvíli zvědavě+ ...a ty bys nechtěl tetování? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner