Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 04 dub 2013 11:52

Ahoj. +usměje se na něj, a když se posadí vedle ní, dá mu pusu na rameno a opře si o něj hlavu+ Jsem úplně hotová. +uculí se zmoženě+ A jinak je mi vážně moc fajn. +usměje se na něj šťastně, vezme si jeho ruku do klína a kreslí mu na ni prstem, a pak zkouší, o kolik je větší, než ta její, a nějak nedokáže posbírat do slov, jak moc hezky jí s ním je, tak mu jen dá pusu do dlaně a přitulí se k němu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 dub 2013 13:22

Já vím, kočko. +usměje se a tak nějak předpokládá, že to cítí stejně+ Mě taky. +přitáhne si ji k sobě a obejme ji, hlavu si dá na její rameno a sem tam jí vtiskne polibek na krk nebo na rameno+ Necháme si vytetovat rajčata a až budem starý, tak je budem ukazovat vnoučatům a vyprávět jim o tomhle. Pochopitelně upravenou verzi. +zazubí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 dub 2013 13:48

+musí se trochu usmát, že tak automaticky předpokládá, že spolu budou mít děti+ Aneb Strašlivý příběh o tom, kterak jsme se váš dědeček a já prosouložili Amerikou. +zazubí se+ To jsem teda vážně zvědavá, co ti po všem tom cenzurování zůstane k vyprávění +uculí se a konečky prstů ho jemně hladí po pažích+ Sakra, to teda vyřazuje nejmíň tři z mejch potencionálních tetovacích míst. +koukne na něj vážně+ Pochybuju, že by naše vnoučata chtěla vidět můj osmdesátiletej zadek. +zahihňá se trochu, a neubrání se širokýmu zívnutí+ Vezmi mě do postele prosím. +pohladí ho po hrudi a je utahaná jak kotě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 dub 2013 13:54

Nó... +zamyslí se+ Můžem jim říct, že sme... ééé... něco vymyslíme. +zazubí se nakonec a mávne nad tím rukou+ Myslíš, že v osmdesáti bude tvůj zadek vypadat jak dvě sušený švestky? +zasměje se+ Můj určitě jo. +natáhne se vypne vodu a lehce ji usuší ručníkem, než ji vezme do náruče a přenese na postel, kde se oba zachumlají - napůl ještě mokří - do deky, přitulí se k ní, aby ji hřál+ Dobrou noc, kočko. +zašeptá jí do ucha+ Budu mít rád tvůj zadek ať bude vypadat jak chce.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 dub 2013 19:18

Vymyslíme nějaký úchvatný dobrodružství, co oslaví naši epickou lásku. +zazubí se+ Myslím že naprosto jistě jo +zasměje se+ Neboj, tvůj zadek furt krásnej. +uklidní ho pobaveně a užívá si, jak se o ni hezky stará+ Dobrou, básníčku. +usměje se na něj a dá mu pusu na dobrou noc, přitulí se mu na hruď a proplete jim nohy, aby si o něj mohla hřát šlapky, a do dvou minut je tuhá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 dub 2013 19:29

Jasně, že jo. Pánskej zadek nestárne. +zasměje se potichu, vezme si teda na starost zahřívání jejích nohou, ještě jí dá pusu a taky usne jako špalek, celkem v klidu spí, v noci se jenom párkrát přetočí a omotá kolem sebe peřinu, ale kousek Vici nechá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 dub 2013 19:54

+usne sice rychle, ale celou noc se převaluje, ovšem nikdy se od něj neodkulí úplně, chvíli má kolem něj hozenou nohu, pak spí na břiše s rukou kolem jeho pasu, chvíli je k němu skoro kolmo, a k ránu se probudí tak prudce, že se skoro posadí, ruku si podvědomě tiskne na pusu, aby nevykřikla, oči vytřeštěný a rychle oddychuje, honem koukne, jestli nevzbudila Byrona, a sotva si dovolí lehnout zpátky, ucítí na spáncích počínající známou ostrou bolest, načež co nejtišejc vyjede z postele, popadne tašku a zavře se s tím do koupelny, před očima už se jí začínají dělat barevný kola, a z úst jí unikne tichý bolestný zasténání, tak honem najde svoje lektvary a pár různobarevnejch do sebe obrátí, schoulí se na zemi u zdi, tiskne si prsty na spánky a čeká, až trochu zaberou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 dub 2013 20:06

+když se Vici ryche posadí tak se sice trochu lekne cukne sebou ale nevzbudi se. To až zavře dveře do koupelny mu dojde že se něco děje. Zamrka posadí se a rozhlidne kolem. Pak se vyhrabe z peřiny a zatuka na dveře do koupelny. Lásko? +zavolá+ Jsi v pohodě? +zeptá se a pokusí se otevrot dveře čímž zjistí že je zamčeno+ Kocko co tam děláš, otevři. +zavolá na ni a začne byt znepokojenej hlavou mu běží nejrůznější děsivý představy+ Otevři prosím tě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 dub 2013 20:17

+pomalu tu nejhorší bolest rozdýchává a už to začíná bejt lepší, když ho uslyší za dveřma a děsně se lekne+ No asi si tu píchám. +zamumlá poněkud jízlivě, když i něco bolí tak není dvakrát příjemná :D , vezme si teda ještě jeden lektvar na bolest, aby to zabralo rychlejc, a narychlo se prohlídne v zrcadle a opláchne si obličej, aby nevypadala tak bledě+ Promiň, asi jsem zamkla automaticky. +zavolá na něj přes dveře a odemkne, a snaží se moc neksichtit, i když při každým slovu má pocit, že jí v hlavě zahradní trpaslíci trénujou čardáš+ Čůrám, co bych dělala. +usměje se trochu, když otevře dveře, a snaží se tvářit úplně normálně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 dub 2013 21:06

A To se nerozdelis? +zabruci přes dveře. Až vyjde ven tak se na ni starostlivě koukne+ Kocko... +koukne na ni trochu bezradně+ Co se děje? +chytne ji za ruku sedne si na postel a stáhne ji k sobě+ Řekni mi to, lásko. +stiskne její ruku+ Nevypadas dobře.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner