Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 05 dub 2013 17:00

+pevně ho obejme a schová si mu obličej do hrudi, a když jí to všechno říká, udělá se jí v krku knedlík+ Páni, ty mě chceš mermomocí rozbrečet, viď? +pousměje se+ Já to taky chci. Tebe a všechno, co k tobě patří. A všechno ti vynahradím a budu se děsně snažit, slibuju. +dá mu pusu na hrudní kost+ Miluju tě. +usměje se na něj+ A až si vyčistím zuby od žaludečních šťáv, dám ti takovou pusu, že se ti zatočí hlava. +slíbí slavně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 dub 2013 17:18

+usměje se na ni a podá jí pastu a kartáček+ Mě nemusíš nic vynahrazovat, ty trdlo. +mrkne na ni+ Počkej co všechno za chyby objevíš u mě, pak budeš litovat, žes mě kdy poznala. +zasměje se vesele+ A pochybuju, že bych měl rád nějakou normální nudnou holku s normálním a nudným životem, která ani neumí chodit po rukou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 dub 2013 17:52

+posadí se na umyvadlo a začne si čistit zuby+ No jestli se mě tvoje chyby nebudou snažit zabít, myslím, že se s nima srovnám. +zahuhňá s plnou pusou pasty+ Já umím chodit po rukou taky ze schodů! +dodá vážně a vypláchne si pusu a posadí se k němu na zem+ Hele, +kousne se do rtu+ můžu tě o něco poprosit? +koukne na něj a přitáhne si k sobě tašku+ chtěla bych, aby sis je vzala k sobě. +vytáhne pytlík lektarů a podá mu ho+ Protože... si sice dávám pozor, ale nejsem si jistá, jestli to mám úplně pod kontrolou. +přizná se+ Když mi bude špatně, dej mi nejdřív jeden modrej, ten je nejsilnější, a pak červený, ale ne víc jak čtyři,jo?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 dub 2013 18:57

Ne, +zasměje se+ Já nemám vražedný chyby, to se neboj. +posadí se na vanu a zapálí si a kouká na ni, a vyslechne to její přání+ Tak jo. +přikývne+ Budu ti dělat lékárníka. +koukne na ty lektvary+ Čtyři? To je jak čtyři brufeny, nebo tak něco? +zeptá se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 dub 2013 20:18

No, něco takovýho. +přikývne+ Ale prosím tě radši to nepij. +zazubí se+ Děkuju. +usměje se na něj hezky pomalu ho políbí+ Tak pojď, ať jedem. Já zabalím a ty jestli chceš jíst, tak si prosím skoč na snídani dolů, asi bych nezvládla koukat, jak do sebe cpeš slaninu. +pohladí si podrážděnej žaludek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2013 14:06

+oplatí jí polibek+ Tak jo, jenom do sebe rychle něco hodím. Sejdem se v autě. +schová lahvičky lektvarů, obleče se tak, aby v tom mohl na veřejnost, ještě na ni mrkne než za ním zapadnou dveře. Dole si jen objedná sendvič s vajíčkem a se slaninou a rychle ho zhltne, načež jde ven k autu a tam na ni čeká a pokuřuje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 dub 2013 14:51

+ona si tam zatím obleče něco cestovního, trochu se namaluje, aby nevypadala jak zombie, a pobalí jim věci do tašek a snese to všechno do auta, kde už na ni Byron čeká, obejme ho zezadu kolem pasu a dá mu pusu na zátylek+ Baf. +uculí se mu do kůže a naskočí do auta+ Tak mě vem do Vegas, bejby. +zazubí se a zapálí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2013 15:03

Tak jo, bejby. +zazubí se na ni, skočí do auta a nastartuje+ Kdybys dostala hlad tak v přihrádce je sendvič. +usměje se na ni a bradou kývne k přihrádce u spolujezdce+ Zahrajem si nějakou hru na cesty? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 dub 2013 15:31

Dík. +usměje se a posadí se bokem, aby na něj hezky viděla+ Tak jo, a jakou chceš? +uculí se+ Víš co by zajímalo mě? +koukne na něj opatrně+ Když tak mluvíme furt o mně... co tvoje šílený ex? +zazubí se děsně nenápadně+ Říkal jsi, že ta poslední byla zpěvačka? Jak dlouho jste spolu byli? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2013 15:58

No pár jsem jich měl. +zazubí se na ni+ Ale ta zpěvačka ani moc šílená nebyla. Byli sme spolu... půl roku. +pokýve hlavou+ Byla fajn, ale ne moc praštěná, nakonec to jen tak vyšumělo do ztracena. +usměje se+ Ale před tím jsem chodil s holkou a ta chovala kachny, v bytě v Londýně, měla dvě a když jsem se s ní rozešel, tak je na mě poštvala! Ještě mám jizvu, jak mě kously.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner