Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 06 dub 2013 16:42

Kachny? +zasměje se+ Tos na ni asi nebyl moc hodnej. +zvedne na něj pobaveně obočí+ Takže kdybys měl nějaký nekalý nápady, nezapomeň na našeho lidožravýho tučňáka, ten by tě na místě sežral. +zazubí se+ A chtěls někdy bejt s nějakou... jako vážně? +zajímá se zvědavě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2013 18:16

No, možná jsem byl trochu hajzlík. +uculí se a po očku na ni koukne+ Ale ona nebyla o moc lepší. +dokončí v sebeobraně+ No chtěl. +přikývne+ To víš, že jo. Ae neřeknu ti s kterou. +šibalsky na ni vyplázne jazyk+ Ale nemusíš se bát, žádná holka mě teď nezajímá tak jako ty. Kromě naší královny, samozřejmě.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 dub 2013 19:01

Neříkej, to vědět nepotřebuju. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Já vím, já ti věřím. +mrkne na něj ze strany a pohladí ho po stehně+ Dělit se s královnou snad zvládnu. +zazubí se+ Já jsem byla jednou zasnoubená, víš to? +sdělí mu vážně+ Se synem mojí učitelky klavíru, co mi dal první pusu. +uculí se+ Dostala jsem prstýnek ze sedmikrásky a měli jsme vybraný jména pro děti, bylo to fakt vážný. +přikývne důležitě+ A s tím klukem, s kterým jsem se poprvé vyspala, s tím jsem utekla z domova, a myslela jsem si, že to bude navždycky. Pak zjistil, že čaruju, a byl z toho fakt děsnej průser. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2013 19:12

Tak zasnoubená. +pokývá vážně hlavou+ Tak na něj si budu muset dávat pozor, to bude hroznej rival. +zasměje se a pohladí ji po ruce, jak vyjedou z města, tak zrychlí+ Zapal mi cigáro, kočko. +poprosí ji, taky proto, že se na ni rád kouká, jak je zapaluje+ Utíkala jsi z domova často? +zeptá se jí s úculem+ Já teda jo. Jeden rok jsem utek třináctkrát.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 dub 2013 19:38

No to teda, ten byl fakt boží. Měl tetování ze žvejkaček, každej týden jiný, a vůbec byl drsnej jak šmirgl. +zahýbe důrazně obočím, vytáhne cigarety, a jak je skloněná k zapalovači, zvedne k němu oči a uculí se jedním koutkem+ No záleží na tom, co bereš za často. +zazubí se a podá mu cígo+ Ale ani ne. Občas jsem nepřišla na noc domů, ale to se asi nepočítá. Myslím, že se to počítá akorát když zdrhneš a už se neplánuješ vrátit. +koukne na něj zamyšleně+ Utekla jsem když umřela máma, protože jsem byla smutná, pak kvůli tomu klukovi, jednou když mě strašně nakrknul bratr, a pak ještě jednou a to už jsem se tam nevrátila. +pousměje se+ Tyjo, třináctkrát? +vykulí oči+ Před čím jsi utíkal? +zeptá se opatrně a pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2013 21:15

Tak až budeš se mnou smutná tak mi to řekni a neutikej jo? +usměje se na ni a pohladit ji po ruce a vezme si od ní cigaro+ Protože jsem to doma nesnášel. Furt mě umravnovali nemohou jsem mít ani psa. +usklibne se veselé a zavrti hlavou+ A pak už to bylo jenom tak z hecu. Stal se z toho takovej zvyk.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 dub 2013 22:06

Od tebe já utíkat nechci. +usměje se a zapálí taky jednu sobě+ A ty ode mě taky neutíkej, jo? A když budeš chtít psa, tak ti ho klidně koupím. +zazubí se+ Teda pod podmínkou, že s náma nebude spát v posteli. +koukne na něj vážně+ Kolik ti vůbec bylo, když ses odstěhoval? +zeptá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 dub 2013 23:37

Na co bychchtel psa když budeme mít toho tucnaka? +zasmeje se a mrkne na ni+ Bylo mi sedmnáct když jsem šel do internátní školy. +začne ji vyprávět+ Ve škole jsem moc nevynikal takže mě za dva roky vyhodili i přes všechny dotace co naší dali škole. Taky za to mohlo asi pár těch vtipku co jsem udělal. Třeba jsem namalovat sochu zakladatele školy na růžovo. +zazubi se na ni+ Taky jsem vypistil sechny zvířata z laborek.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 dub 2013 00:43

No můžem mít obojí, ne? +uculí se+ Já bych třeba chtěla kočku. Vadilo by ti, kdybysme měli kočku? +koukne na něj+ Ty se o sebe umí postarat i samy, nemuseli bysme na ni furt myslet. +udělá děsně štěněčí pohled+ Fuj, internátní školy. +zamračí se+ Naše děti rozhodně nebudou chodit do internátní školy. Teda... +zarazí se+ potenciální děti. Víš co. Možná, jednou. +koukne po něm opatrně+ Tys musel bejt fakt dáreček. +zasměje se a natáhne se, aby mu dala pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 dub 2013 15:07

Kočku? +zamyslí se+ A snesou se tučňáci s kočkama. +zamyšleně se podrbe ve vlasech+ Ale tak jo. +uculí se na ni, když na něj tak hezky kouká+ Budeme mít kočku. +přikývne souhlasně+ No, já myslím, že by si naše děti mohli vybrat, kam budou chtít chodit do školy. +pokrčí rameny+ Třeba budou chodit do kouzelnické. +nějak to vezme jako fakt, že by někdy mohli mít děti+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner