Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 22:02

+Byrin tak nějak zatape kolem sebe a nemůže ji najít ale najde tam jiný telo. V domeni že je to ona se kolem něj namota ale protože to nwma prsa tak je to Jess. Byronovi to dojde zaječí. Schytal jednu od Jesse že ho osahával a pak radši vylezou z postele. Jess jde do koupelny a Byrin se doplouzi do kuchyně a uculi se na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 22:18

+uculí se na něj když přijde+ co se ti zdálo, žes tak řval? +zazubí se, a přijde si k němu pro pusu+ chceš kafe? +podá mu hrneček+ za chvilku to bude. je ti blbě? +koukne na něj soucitně a zamíchá v hrnci+ mně bylo děsně. ale už je to lepší. +usměje se a pohladí ho+ stavila jsem se ti pro kytaru. +šoupne mu pouzdro+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 zář 2014 22:23

To se ani neptej. +uculi se na ni+ Myslel jsem že Jess je ty a tak jsem se k němu tulil a když mi to došlo tak jsem se desně lekl. Jess se schovává v koupelně. +uculi se na ni Obejme ji zezadu a dá ji pusu na tvář a trochu ji poškrábe svým strnistem+ Ty jseš báječná děkuju. Jenom trochu. Naštěstí jsem to včera nemichal.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 zář 2014 22:39

+poněkud dostane záchvat smíchu, a dá mu pusu, aby nebyl traumatizovanej+ škrábeš. +uculí se trochu, ale opře se o něj, a nalije mu misku, dokud je to teplý, a nakrájí mu chleba, a sobě taky aby si dala s ním+ ty jseš poránu děsně roztomilej. +zazubí se, a pootevře jim okno, aby ty alkoholový výpary měly kudy odcházet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 01:54

Roztomilej? +zazubi se na ni+ Tak se tedka říká odpolední kocovine? +zasmeje se vesele a vezme si misku chilli+ Po snídani se oholim. +slíbí jí+ Nebo ně a budu vypadat jako zarostlej ježíš. +zazubi se na ni a pustí se do toho jídla+ Bože kočko to je parádní. Já té miluju. +laduje to do sebe. Z koupelny se vynoří Jess a taky si nabere misku a pozdraví Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 10:29

Jo. +uculí se+ No kvůli mě nemusíš. Momentálně máš boží strniště a to je trochu sexy. +zazubí se+ akorát to škrábe na stehnech. +dodá, a dá mu pořádnou pusu, ale pak přijde Jess, tak už ho neobtěžuje+ čau. +usměje se na něj, a nalije mu taky kafe, pak si k nim sedne a pustí se do jídla+ půjdeš s náma večer na koncert? nebo spěcháš domů? +koukne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 12:50

Líbí se ti to? +zaculí se na ni a poškrabe se na strništi a shledá to překvapivě boží+ Na stehnec? Teďka doufám ne. +zasměje se vesele, Jess si sedne k jídlu, vezme si lžičku a ujídá, moc nemluví+ Na koncert? +koukne na ni tázavě+ Kam? Kdo hraje? +zeptá se mezi sousty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 13:38

Docela jo. +zazubí se trochu+ Ne tebe, mě by to škrábalo na stehnech. +uculuje se, ale před Jessem toho radši nechá+ Jeden klub v Brooklynu. Hraje tady tvůj brácha a Angiina kapela. +zazubí se+ Pojď, ať tam nesedím na baru sama. +šťouchne do něj+ Jestli teda chceš. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 13:53

Ty hraješ v kapele jo? +koukne na něj Jess překvapeně ale ně zas tak moc+ A co hrajete? Máte určitě nějaký drsný jméno. +usklibne se vesele+
Já s nima hraju jenom tedka protože jim zdrhnul kytarista. +zasmeje se Byron+ A vlastně ani nevím jak se jmenujou. Vici víš to? +koukne na ni tazave+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 14:11

Teďka ani nevím, oni to furt měnili. Naposledy když jsme se o tom bavili, jmenovali se Tučňák v říji. +zazubí se na ně+ Je to jenom jednorázovka, prej měli ten koncert domluvenej už dávno, a nejde to jentak zrušit. +usměje se+ Tak co, půjdeš? Ať mám s kým tancovat. +zazubí se, a odnese misky do dřezu, aby je umyla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner