Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2013 02:48

No ale zase je fakt veliká a má děsně pohodlnou matraci. +lobuje za postel a spokojeně zamručí+ A jestli toho hnedka nenecháš, tak můžeš na seznam rovnou přidat tuhle vanu. +uculí se+ To by ses jako ani nerozdělil jo? +koukne na něj dotčeně+ To seš teda pěkně lakomej, a lakomejma já nesouložím. +zamračí se děsně vážně+ Žádná vana, zas ji hezky škrtni. +zvedne uraženě nos, ale fakt se snaží se nerozesmát+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2013 02:54

+podívá se na ni, oči vykulený, na tváři naprosto ublíženej výraz+ No a ty se o sladkosti snad dělíš? Kdybych si chtěl vzít od tebe čokoládu, tak mi urazíš ruku. +řekne na svou obhajobu a tak se urazí, skříží ruce na prsou a trucovitě vystrčí spodní ret+ Vana je škrtnutá. +ale pořád se k ní tiskne klínem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2013 03:12

+s otevřenou pusou zalapá po dechu a zúží oči+ No cože! To teda vůbec není fér! +zamračí se děsně+ Zaprvé moc dobře víš, jakej mám vztah k čokoládě. A zadruhé ti nakonec stejně vždycky dám. +koukne na něj dotčeně a uraženě našpulí rty+ A jestli chceš bejt uraženej, tak taky můžeš spát na gauči. +založí si ruce na prsou, ale musí vynaložit veškerý úsilí, aby se neculila+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2013 03:15

Ts! Ts! +udělá+ Já klidně budu spát na gauči, abys věděla, pokud ti na nějakých medvídcích záleží víc - +ozve se zaklepání na dveře a Byron vyskočí jak lachtan+ Medvídci! +zavýskne a pádí otevřít, po cestě se zahalí aspoň trochu do županu a už tam tlačí vozíček do koupelny+ Vaše pštrosí vejce. +ukáže na vejde v občích kalíšcích+ A Gumoví medvídci. +ukáže na hromadu medvídků, co nesní asi ani za tejden a hrst si jich nacpe do pusy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2013 03:25

Tobě záleží na medvídcích víc! A tady vůbec nejde o medvídky, ale o princip! +zavolá za ním ještě+ Hustý! +zazubí se, když to vidí+ Chtěla jsem ti jedno vejce nechat, ale teď teda nevím. +koukne na něj vážně a jedno si podá, rozbije skořápku a statečně se do něj pustí lžičkou, která se v tom obřím vejci poněkud ztrácí, ale pošoupne se, aby se tam k ní zas vešel+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2013 03:29

+usměje se na ni a dá jí ulepenou medvídkovou pusu na tvář+ Tak už se nečerti, lásko, a pomož mi sníst ty medvídky, jo? +zobe tam jednoho medvídka za druhý, postupně v barvách: červený, oranžový, zelený, žlutý a bílý+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2013 03:40

Ale to nesmíš tak rychle vyměknout, jak máme takhle někdy dospět k usmiřovacímu sexu? +zazubí se a dá mu pusu+ My se vůbec nehádáme, není to divný? +koukne na něj s úsměvem+ A pomůžeš mi taky? Ono je to děsně velký. +koukne na něj zkroušeně, je tak možná v polovině+ Zelený a bílý nejim, ty mi nechutnaj. +informuje ho a nacpe si pusu medvídkama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2013 03:43

A chceš se pohádat? +zazubí se na ni+ Tak já ti někdy sežeru čokoládu a myslím, že to půjde. +zasměje se, protože si pochopitelně dělá legraci a vezme si lžičku na vajíčko, osolí si ho a začne dlabat+ Hm... zajímavý. Takový jiný... Takový obří. +zhodnotí to velmi odborně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2013 03:57

Nechci. +strčí mu zelenýho medvídka, co si omylem vzala, a vymění si ho za červenýho+ Radši bych rovnou přeskakovala k tý usmiřovací části. +zazubí se a namočí si medvídky v šampusu+ Teda tohle je fakt vrchol dekadence. +zasměje se, jak tam tak oba seděj nahatý, naložený v šampaňským a ve tři ráno se cpou pštrosím vejcem a medvídkama, a s plnou pusou medvídků ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 dub 2013 04:01

Jo, já jsem taky pro. +souhlasí a otře si pusu od žloutku+ Velká rada schválila usmiřovací sex bez hádek. +zasměje se pobaveně+ A buržoazie. Nezapomínej na buržoazii. +usměje se na ni a přitáhne si ji k větší puse, ale až potom, co polkne všechny ty medvídky+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner