Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 15:50

Tak jo. +usměje se+ Ale žádnej sex v kabince. +zvedne na něj prst a zazubí se+ No jistě, přece nemůžeš mít obyčejnej černej oblek. Jak bych tě potom našla v davu. +přikývne vážně+ Tak ty žádný želvy nelíbej, jo, ještě by se ti nějaká proměnila v princeznu, a co já potom. +zasměje se+ Ty máš nějaký rituály pro štěstí? Neobvyklý zvířata nebo tak? +uculí se+ Dobře, dojíme, budeme se chvilku válet a líbat, a pak půjdem nakoupit. +souhlasí s takovým postupem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 15:56

Takže ve výtahu jo, ale v kabince ne? +zavrtí nad tím hlavou+ Tak to teda nechápu, zasměje se a natáhne se tam na tom hnízde a stáhne ji k sobě, obejme kolem pasu a vtiskne několik polibků+ Já budu pro štěstí líbat tebe, co ty na to? Ale jenom když slíbíš, že se neproměníš v žábu, nebo v želvu. +rozesměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 16:56

Ale v kabince klidně taky, jenom ne dneska. +zasměje se a pohladí ho po ramenou, když si ji k sobě přitáhne+ Tak jo, to by šlo. Budu tvůj talisman a nebudu se v nic proměňovat. +slíbí slavnostně a dá mu pusu+ Víš že jsem se ani nikdy nenaučila bejt zvěromág? Ani nevím proč, asi jsem se bála, co bych v sobě objevila za zvíře. +zasměje se a překulí se na něj, aby ho mohla hezky políbit+ Tak pojď, jdem nakupovat, než se nám to zas zvrhne. +uculí se a ještě ho jednou políbí, než se z něj zvedne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 17:01

Já vím, já vím. +usměje se na ni+ Dneska na tebe budu hodnej, nemusíš mít strach. +pohledí ji po těle, dá jí pěknou pusu a pak se vyhrabe na nohy+ Tak jo, jdu se převlíct, ty trenky už to potřebujou a pak vyrazíme. +usměje se na ni+ Zvěromág? +chvilku přemýšlí, co to přesně je a u toho se převlíká+ No, já bych tě tipnul na něco kočkovitýho třeba na ocelota. Všechny zvířata jsou krásný, ne? +oblečenej k ní přijde a obejme ji+ Nemyslím, že by ses měla čeho bát.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 17:15

+jde s ním dovnitř, usadí se na postel a spokojeně kouká, jak se převlíká+ No, to je jako že se dokážeš přeměnit ve zvíře, aniž bys na sebe musel použít přeměnovací kouzlo. Nemusíš říkat žádný formule nebo tak, prostě to dokážeš svojí vlastní magií. A nemůžeš si vybrat, v co se přeměníš, to nějakým způsobem vždycky souvisí s tvojí povahou. +vysvětluje mu to+ Myslíš, že jsem kočka, jo? +uculí se a zlehka ho kousne do ramene+ Mňau. +zazubí se+ No to b se mi asi líbilo. Ale taky bych mohla skončit jako pavouk, žejo. +koukne na něj vážně, chytne ho za ruku a jdou nakupovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 17:32

Rozhodně seš kočka. +uculí se na ni a špičkou jazyka jí přejede po skráni a pak jí dá pořádnou pusu+ No aspoň bys lidi mohla děsit, ale když se pavouků bojíš, tak pochybuju, že by ses do něj přeměňovala. +usoudí, když vejdou do výtahu, kde na ni po očku pokukuje, ale vcelku se drží+ Je to dlouhá cesta dolů... +podotkne, chytne ji za pas+ Měli by sme ji něčím vyplnit, aby nám to líp uteklo. +uculí se a začne ji pomalu líbat+ Takže dneska jenom líbačka?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 18:16

Třeba se tak projevujou tvoje nejhorší strachy. +zazubí se+ Už to vidím, jak by mě nějaká hysterická ženská rozmázla novinama. +zasměje se a zmáčkne čudlík do haly, opře se o stěnu výtahu, nehtama poklepává o dřevěný obložení, než zachytí jeho pohled+ Fakt dlouhá, co? +uculí se, vyjede mu dlaněmi po pažích na krk a obejme ho+ No jo, promiň. +usměje se+ Bude to jak na střední. spousta nevyřešenýma sexuálního napětí. +zazubí se+ Ale líbačky ti náhodou jdou taky dobře. +líbne ho na nos a pomalu ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 18:24

Já tě moc rád líbám. +zašeptá jí do rtů+ Máš totiž nádherný rty. +pohladí ji po nich palcem+ Sexuální napětí vyřešíme zítra, dneska se budem jenom muchlovat. +usměje se a zase ji začne líbat, dokud vítah dole nezastaví, pak ji, celej usměvavej, chytne za loket a vede ji ven na ulici, kde jsou mraky lidí+ Hm, hádám, že tady všichni vstávaj odpoledne. +usměje se a vydají se ulicí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 18:34

No vidíš, to máme něco společnýho. +zasměje se mezi polibkama+ Já z těch tvejch přímo šílím. +pousměje se a obkreslí mu rty špičkou jazyka, dole s pokouší nevypadat moc zmuchlovaně, zavěsí se do něj a vyrazí na ulici+ Páni. +vykulí oči+ Tady vůbec nikdo nemaká, co? +zazubí se+ A jak to tu musí vypadat v noci! +kouká cestou po výlohách+ Co támhle? +ukáže na jeden obchod, co vypadá slušně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 18:48

Však tady se jezdí jenom utrácet, ne? Ne makat. +zasměje se a přejdou spolu k tomu obchodu+ Hmmmm koukne do výlohy a není na nás to oblečení moc levný? +zazubí se na ni a vejdou spolu do obchodu, kde je obsluha kupodivu akční, asi už jsou zvyklí na kde co a hned se jich ptaj, co si budou přát+ Já chci oblek. +oznámí jim Byron+ Ale nějakej speciální, kapiš a moje dáma by ráda šaty do casina.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner