Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 21:53

+ochutná ty jeho zmrzliny, ale chutná jí jen citrónová a tu má taky, takže mu je zas vcelku rychle vrátí+ Čéče, mám tě fakt ráda, ale vkus na zmrzliny máš děsnej. +zazubí se na něj, v koupelně skočí pod sprchu a pak si obleče nějaký prádlo, co jí koupil, a ty šatečky, namaluje si hodně tmavý kouřový oči, jak je zvyklá, chvilku zkouší různý účesy, ale pak se na to vykašle a nechá si vlasy normáln dolů, obuje se a vyleze do pokoje+ Tak pojď ty můj gamblere. +uculí se na něj, chytne ho za ruku a vleze do výtahu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 22:04

+když se otevřou dveře tak dělá že spí, zamrka a rozhlidne se kolem+ Co? Co? Už seš nachystaná? Kterej je rok? +uculi se na ni a vstane z gauče+ Fakt ti to sluší, kocko. +přitáhne ji k sobě a ještě ji dá pořádnou pusu než vyjdou z pokoje když nastoupí do výtahu tak se ještě zkontroluje v zrcadle a zataha se za klopy+ Jsem svihak? +zeptá se ji s úsměvem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 22:29

Ha ha. +vyplázne na něj jazyk+ Náhodou to trvalo přesně čtrnáct minut, měřila jsem si to. +zaksichtí se na něj+ Dík. +uculí se a pěkně ho políbí, a upraví mu límeček od košile+ Děsnej. +zazubí se+ Všechny holky se budou otáčet, a běda jim, jestli si něco zkusej. +přejede si významně prstem pod krkem, zavěsí se do něj, a když vystoupí v casinu, hnedka zamíří ke stolku, kde se hraje black jack, a objedná si šampaňský+ Takže já mám zabavit krupiéra, jo? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 dub 2013 15:33

+zasměje se+ No i kdyby si něco zkusily, tak jim to k ničemu nebude, kočko. +obejme ji kolem pasu a pořádně ji políbí, jen ať to všichni vidí, že tam jsou spolu, Byron nechá vyměnit peníze za žetony a posadí se ke stolu+ Tak... +zamne si ruce a zazubí se+ Jdeme na to. Ještě mi dej pusu pro štěstí, lásko. +ntáhne se k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 dub 2013 16:20

+vklouzne mu rukama pod sako a pohladí ho na břiše, když ji tak hezky políbí, a usměje se na něj+ Mně nevadí, když koukáš na hezký holky, to akorát znamená, že dokážeš ocenit krásný věci. Nechci jenom abys na ně šahal. +zazubí se, vezme si od něj žeton a nechá si ho proplítat mezi kloubama prstů+ Tak hodně štěstí, lásko. +uculí se a dá mu pořádnou pusu, prohrábne mu vlasy, a jde se ochomýtat kolem krupiéra, kde nešťastnou náhodou upustí ten žeton, a když on jí ho zvedne dá se s ním do řeči, culí se na něj a směje se jeho vtipům, občas ho nechá kouknout jí do výstřihu nebo mu položí dlaň na paži jakože v konverzačním zápalu a vůbec na něj dělá oči a úspěšně ho zabavuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 dub 2013 16:27

+snaží se soustředit na hru a taky dvě pomocí takových malých trýčků vyhraje, ale furt očima propichuje krupiéra a kouká na Vici a nemůže se soustředit, prostě hto nejde, až nakonec vyskočí od stolu a bouchne do něj pěstí+ Co je to za podnik tohle?! +vykřikne pobouřeně+ Já sem přijdu utratit rodinej majetek a obskuha, prachsprostej poskok, mi tu flirtuje s ženskou?! +žetony nechá žetonama, však on mu je někdo donese a přifičí si to ke krupiérovi+ Vás, pane, zvu na souboj! +vyštěkne na něj a chytne Vici za ruku a odvede si ji pryč, poněkud rudý žárlivostí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 dub 2013 16:47

+poněkud překvapeně na něj zírá, když tak vyletí, a nestačí se divit+ Žádnej souboj nebude, nebojte. +otočí se ještě na chudáka krupiéra, kterej vypadá ještě zmatenějc než ona, a vzhledem k těm podpatkám za ním poněkud vlaje a nestíhá ho+ Hej. Hej! +zatahá ho za rukáv, aby zastavil, než si vyvrkne kotník+ Co blázníš? +koukne na něj poněkud vykuleně+ Máme přece plán, ne? +pohladí ho po pažích+ Všechno je jenom jako. +usměje se na něj+ Pocem, dej mi pusu. +obejme ho kolem krku+ Já mám přece ráda jenom tebe.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 dub 2013 18:04

To teda bude. +vyvalí na krupiéra výhružně oči+ Seš mrtvej, kámo. Seš mrtvej jako kalhoty do zvonu s kapsama na kolenou. +přejede si prstem pod krkem, než ho Vici zpacifikuje+ Eh... +koukne na ni+ Když to je těžký, já fakt... asi žárlím. +koukne na ni omluvně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 dub 2013 19:20

+uculí se na něj, protože jí to připadá trochu roztomilý, a prohrábne mu vlasy+ Nemáš proč, zlato. +líbne ho na rty+ Já miluju tebe a nikdo jinej mě nezajímá. +ujistí ho s úsměvem+ Víš co, kašlem na plán. Jdem hrát poker. +chytne ho za ruku, ještě ho jemně políbí a jde hledat stůl+ Žádný souboje jo? +stiskne mu ruku a zazubí se+ A neříkej mi ženská. Mám z toho pocit, jako by sis mě vybral v regálu. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 dub 2013 20:23

Dobře kocko. Promiň. +usměje se na ni a políbit ji+ Ani malej soubojicek? Jenom takovej malinkej? +ukáže mezi prstama jak moc malinkej by ten soiboj byl+ Jo jdeme hrát poker. Jaký budem mít zvláštní znamení? Třeba tohle. +nenápadně se pohladit za uchem+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner