Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 črc 2013 00:22

+zcela nekonkrétně se tam poflakuje a usmívá se a jen se tak brouzdá trávou a mezi světlama+ No když se ztratíme, tak budeme ztracený. +zasměje se, ale jde klidně dál, než si najde nějaký pěkný místo, kde se jí líbí a sedne si do trávy na zem+ Tak co? Už jsi tady něco šlohnul? +zeptá se s úculem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2013 00:29

Tak jo, slibuju, že to nebude moc často. +zasměje se, uvelebí se na lavičce do tureckýho sedu, a obřadně od něj to brko převezme a odpálí, pořádně si potáhne a pak mu dá taky+ Parádní. +uculí se na něj zatímco vyfukuje kouř+ Je to hezký, viď? +usměje se na něj, když na to tak kouká, na všechny ty kamarády, co se úspěšně začali opíjet a teď jim blbnou po zahradě, na ty světýlka a kapelu, co vyhrává, a taky na něj vedle sebe+ Jseš šťastnej? +zeptá se s úsměvem, než ho chytne za ruku a zase si vezme brko+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 črc 2013 00:35

+prochází se tam s ní, a když si najde místo, natáhne se tam k ní a složí jí hlavu do klína+ Náhodou, já se tady držím zpátky a chovám se fakt slušně, aby mě tvý kamarádi nepomluvili. +zasměje se, a ukáže jí, že zatím šlohnul jen stříbrnou vidličku a dvě pinetky z hlavy slečny, co seděla na svatbě před ním, což ovšem považuje za svůj majstrštyk+ A ještě jsem šlohnul něco tobě. +zazubí se a vyloví dva čokoládový bonbóny+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 28 črc 2013 00:39

Jsou. +přikývne+ Mívali jsme v pokoji na stolku zarámovanou fotku ze svatby rodičů, a hrozně rádi jsme na ni jen tak koukali. +usmívá se+ Neboj se, já sukni nenosím nikdy. +zasměje se+ Vážně? Já jsem k nim nikdy moc nepřilnul. +pokrčí rameny+ Hned je po všem, a dělá to hrozný bordel. Ale Vicky je milovala vždycky, asi to bude tím, že je taky takový hrom do police. +zasměje se a podvědomě najde sestru pohledem, a zamračí se, že už zase hulí, ale pak dostane nápad+ Poslouchej... měla tys někdy trávu? +napadne ho+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 28 črc 2013 00:48

Kočko. +usměje se na ni+ Může to bejt tak často, jak jenom budeš chtít. Co já bych pro tebe neudělal. +mrkne na ni a vezme si od ní brko zpátky a potáhne si+ Co? +koukne na ni a vyfoukne kouř+ Jasně, že jsem šťastnej. +přikývne s úsměvem+ Jsi ty šťastná?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 črc 2013 00:50

+pozorně ho poslouchá+ Určitě v nich tvoje máma vypadala stejně tak kouzelně a úžasně jako teď Vicky. +usměje se na něj+ Předpokládám, že by byla šťastná a hrdá. +myslí jeho matku, když si jeho sestra našla někoho koho miluje a je s ním šťastná+ Tak to je moc dobře. +zasměje se vesele a pak na něj zkoumavě koukne+ Přeci jen... nechtěl by sis jí jednou zkusit? +zajímá se jako že by ho ráda viděla v sukni, ale nemyslí to tak úplně vážně jen ho spíš zlobí+ Jo, moc se líbí. Je to hezká podívaná, škoda jen, že tak krátká. +pokývá vážně hlavou+ Jo to je možný. +souhlasí s ním se smíchem a pokyvuje vesele hlavou+ Cože? +vykulí na něj očka jako proč se jí ptá jestli někdy měla trávu+ No jistě, vždycky nám rostla na zahradě. +vypadne z ní inteligentně, protože si myslí, že mluví o normální zelené trávě co běžně roste v pracích a zahradách+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 črc 2013 00:50

+líbí se jí, jak takhle sedí s jeho hlavou v klíně, tak se mu začne jemně probírat kučerama, ale opatrně, aby mu nerozcuchala ten účes, co se jí taky děsně líbí+ Ty jeden zloději. +zasměje se+ To musím uznat, že se dneska vážně držíš. +přikývne uznale+ cO? Cos mi ukrad? +oči jí zasvítí jak děcku o vánocích a když vytáhne ty dva bonbony, tak je štěstím bez sebe+ Páni. Já tě miluju. +skloní se k němu a políbí ho, ale jenom krádce, protože si hned vezme jeden bonbon a nacpe si ho do pusy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2013 00:59

No ty jseš prostě parádní. +zasměje se+ Jsem. +přikývne s úsměvem+ Strašně děsně megamoc. +uculí se, a když to obří brko vyhulej, postaví se na nohy a mírně zamotá+ Takže. Já jdu tancovat na stole a zpít se do bezvědomí. +oznámí mu důležitě, a namíří si to přes trávník ke stolu, kde ji přivítaj mírně připitými výkřiky a všichni kamarádi si s ní hned chtějí připít na svatbu, takže to s ní jde poměrně rychle, a za chvilku už slušně rozcuchaná poskakuje mezi skleničkama na stole, s lahví tequily v ruce, a vykřikuje přípitky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 črc 2013 01:02

+s přivřenýma očima spokojeně drží, a ani za nic by nepřiznal, jak děsně je to příjemný+ Přece nemůžu dopustit, aby mě tu pomluvili. +zazubí se, a uculuje se, když vidí, jak je nadšená+ Měl bych dostat nějakou odměnu. +navrhne nenápadně+ Když se tak hezky držím, chápeš. +uculuje se+ Taky tě miluju. +usměje se akorát, otře jí čokoládu ze rtu, a jen tak na ní kouká, druhou rukou se prohrabuje v trávě a takhle mu to úplně stačí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 28 črc 2013 01:15

Já vím. +zazubí se na ni a kouká, jak jí podaří se postavit+ No počkej na mě! +vykřikne se s míchem, vstane z lavičky a rozběhne se za ní a jen zírá, jak to tam rozjíždí, nicméně se nenechá zahambit, kopne do sebe ještě panáka a vyskočí k ní na stůl, aby si spolu mohli pořádně novomanželsky zatančit. KOneckonců, je to zvyk, takže ji chytne za pas a začne s ní na stole tančit něco mezi balčíkem a chachou+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner