Angiin byt a New York

Moderátor: Victoria

Re: Angiin byt a New York

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 14:18

Tučňák v říji. +koukne Byron na Jesse, jakože vidí+ To je úplně normální jméno, pro kapelu. +řekne vážně, ale pak se zazubí+ Můžeš s ní jít, ale žádný vosahávání. Nebo tě uškrtím na éčkový struně.
+Jess na něj trochu vyvalí oči+ Ježiš, klid. +uculí se+ Já klidně půjdu. A nebudu ji osahávat! +řekne speciálně Byronovi a ten spokojeně přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 14:49

mně to připadá ideální jméno pro kapelu. +zazubí se+ já jsem tady taky, mimochodem. +poznamená+ tak se o mě laskavě nebavte jak kdybych byla lampa. +koukne po nich, domeje ty misky a jde ustlat ty peřiny do skříně, aby se v obýváku dalo aspoň chodit+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 14:51

Ty jsi moc sexy lampa. +uculí se na ni Byron+ Máš boží tvary a děsně pěkně záříš. +přijde k ní a dá jí pusu+ Když se usmíváš. +pohladí ji po tváři a jde jí pomoct s těma pěřinama v obýváku, aby se na něj nezlobila. Jess jenom zvedne oči nahoru a dál jí svoje chilly+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 15:09

Hm. +zabrblá, ale pusu mu dá+ Abys věděl. +strká peřiny do skříně, a trochu funí, jelikož se tam nevejdou+ nespím s jinýma lidma, protože nechci. pač jsem se tak rozhodla. a ne proto, že sis mě okroužkoval a teďka máš nějaký spešl výsostný práva na moje tělo. +nacpe to tam a honem zavře dveře, aby to vypadlo na někoho jinýho+ a klidně se můžu nechat osahávat. když budu chtít. +založí si ruce na hrudi, a tak bojovně na něj kouká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 15:12

+zarazí se a naprosto nechápavě na ni kouká, přímo valí oči+ Co blbneš, kočko. To byl přece vtip, přece si nemyslíš, že to beru nějak vážně. +koukne na ni ublíženě+ No... eh... no... +zakoktá se+ Tak jo, klidně se nech osahávat. +řekne jí, i když když si to představí, tak je mu poněkud hodně slabo, takže se rychle odlifruje do koupelny, aby to neviděla a začne se holit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 15:27

No, tak jsem asi na takový vtipy moc upjatá. +zamumlá, a přistaví k tý skříni křeslo, aby peřiny nerozrazily dveře+ však taky klidně nechám. +řekne mu na to nabroušeně, a když odejde, povzdychne si a promne si kořen nosu, a je jí to najednou líto. vezme si svetr a cigára, a proleze oknem po parapetu na střechu, posadí se tam a zapálí si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 15:29

+vyleze z koupelny a je oholenej jenom napůl, taky má na sobě jenom kalhoty a na půlce tváře pěnu a hledá ji po bytě a pak vyleze za ní+ Víš co? To nebyl ftip. +vybafne na ni+ To nebyl žádnej vtip, protože já nechci, aby na tebe někdo saha, osahával tě, nebo se s tebou muchloval. To můžu jenom já. Proto jsem s tebou. Jseš moje. +řekne ji rozhodně, zkříží si ruce na prstou a trochu se na ni mračí, snaží se tvářit fakt drsně a kouká na ni dolů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 15:53

Nepouštěj se se mnou do hádky o tomhleton, Byrone. +koukne na něj varovně, a ve spáncích jí furt ještě buší kocovina+ Nevlastníš mě. +vystrčí na něj bojovně bradu+ moje tělo je moje a můžu si s ním dělat co chci, a když se budu chtít jít hned teď s někým vyspat, tak klidně půjdu. neosobuj si na mě nějaký výsostný práva. +zahodí nedokouřenou cigaretu+ Jo? proto? abys měl přísun slušnýho sexu a nemusel nikoho pracně balit? víš co, trhni si nohou. +mávne rukou, a sleze zpátky do bytu, najde si kalhoty a kabelku, a zamíří ke dveřím ven+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2014 15:57

Ty si trhni nohou! +zaječí na ni+ Ty neodchzíš! Já odcházím! +chytne mikinu a vyletí ze dveří dřív než ona, na tváři pořád ještě zbytky pěny, rychle skočí do výtahu a sjede dolů a uteče pryč, je mu to jedno kam, ale po tvářích se mu kouolej slzy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2014 16:08

Jasně. +odsekne, když jí ještě navíc upadne kabelka, a rozsypou se jí věci po zemi+ A ty nic neříkej. +koukne na Jesse, kterej se akorát vynoří z kuchyně, a honem to sbírá+ Uvidíme se večer. Nebo taky ne. +zamumlá, a zabouchne za sebou dveře, sjede dolů a vypadne na ulici, tak nějak nazdařbůh do města, a je jí všechno nějak fuk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner