Pokoj v Cloak&Dagger Center

Moderátor: Victoria

Re: Pokoj v Cloak&Dagger Center

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:28

Boží jméno. +zazubí se na ni+ Pro rytířku jedi jako stvořený. +uchichtne se+ No... jo. Taky vypadáš přejetě, ale seš pořád kočka. +usměje se a je rád, že je zase při sobě+ Ty seš v pořádku, však jsem na to dohlíd, jak jsem slíbil, že jo. +vypne trochu hruď+ No, myslel jsem, že sebou seknu co chvíla. +zasměje se vesele a přikývne+ Tak jo. Hned jsem zpátky. +vyběhne na chodbu a poprosí sestřičku, aby jim přinesla dítě a zase se vrátí k ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 00:37

myslím, že jsme dosáhli ultimátního vztahovýho milníku, v horším stavu už mě asi neuvidíš. +uculí se+ a taky máme dítě, že jo. +zazubí se na něj+ jo... v jednu chvíli jsem si tam myslela, že fakt umřu, že to prostě nedám. +pousměje se+ jak jsem byla na šest. +otřese se, a pak už je tam sestra, a nese jim dítě+ Ahoj... +uculí se na malou, a vezme si ji do náruče+ ta je perfektní. +usměje se na Byrona tak rozněžněle+ koukej, jak je malá. +uculí se, a sestřička jí ještě doporučí, ať zkouší co nejvíc kojit, aby se jí spustilo mlíko, a pak je tam nechá, aby se seznamovali+ ahoj, u mě jsi do teďka bydlela, víš to? +usměje se na ni a pošimrá ji pod bradou+ vyfotíš nás? +uculí se na Byrona+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:41

No, ale ty mě možná jo. +zasměje se+ Já jsem na tebe fakt hrdej, že jsi to zvládla, víš to? +usměje se na ni a pohladí ji po ruce, když přinesou dítě+ Je perfektní. A je naše. Úplně naše. +zasměje se+ Jasně, vyfotím. +přikývne a hnedka ji taky vyfotí+ Tý jo, tím můžeme děsit lidi. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 00:44

ale to si akorát bude kvit. +uculí se+ já na sebe docela taky. myslím, že to asi bude můj největší životní úspěch. +zasměje se+ a promiň, jestli jsem na tebe byla sprostá, já si to moc nevybavuju... +kousne se do rtu, a chová malou, dokud neusne+ Sophie Seebohm. +uculí se+ měli bysme jí vymyslet prostřední jméno. Něco... božího. +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:47

To neva, máš na to právo, na mě být sprostá, kdykoliv budeš chtít, protože z tebe vylezl tady ten drobek! +zazubí se na ni+ Prostřední jméno? A to musí? +koukne na ni zamyšleně+ Už vím! Victoria! +koukne na ni vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 00:50

je to děsný, viď? +uculí se+ na jednu stranu je děsně maličká, ale na druhou stranu nechápu, jak ze mě mohla vylízt, takovej obřík. +uchichtne se+ no, nemusí... ale my dva je taky máme, a něčím bysme měli rozbít ty dvě Eska. +koukne na něj+ fakt? +uculí se potěšeně+ ale to nee, mně se moje jméno moc nelíbí... +kousne se do rtu+ u nás se dávají holkám druhý jména podle otce... ale to by musela bejt Byronetta. +zahihňá se
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:52

Jo, no, taky to nebylo moc příjemný. +kousne se do rtu+ Jo, pamatuješ, jak jsem ti spíbil, že mě můžeš kopnout do koulí? To furt můžeš. +zazubí se na ni+ Nenenene. +zavrtí rázně hradou+ Žádná Byronetta to nebude. Victoria je boží jméno. Náhodou je to jméno holky, co miluju. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 00:57

jo no... to teda nebylo. +zašklebí se+ nepokoušej mě. +zazubí se+ to už bysme nemohli mít další děti. +uculí se na něj+ mně se taky byronetta až tak nezamlouvá. +směje se+ děti ve škole by se jí smály, chudince. +přikývne, a pak se zazubí+ Hele, a co... Sophie Gotham Seebohm? +koukne na něj, a oči jí jen hrajou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2016 00:59

No, a ty chceš další, +zazubí se na ni+ Gotham? Gotham? Ty bys ji vážně chtěla pojmenovat Gotham, kočko, už jsem ti říkal, jak moc tě miluju?! +kouká na ni nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2016 01:02

jednou, až zapomenu na tenhle traumatickej zážitek. +zazubí se+ budeme potřebovat ještě malýho Corusanta. +uculuje se, a posune se, aby si k nim mohl přilehnout, pač je to velká postel+ jenom jako druhý jméno! +zvedne prst se smíchem+ je to součást mýho ďábelskýho plánu. +ujistí ho, a když si k nim lehne, nakloní se, a políbí ho+ A taky tě miluju. Taťko. +uchichtne se mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner