od Victoria » 07 čer 2013 15:54
No tak jo. +uculí se, když vidí, jak je z toho nadšenej+ Takže máme datum. +pousměje se pro sebe, obejme ho kolem pasu a taky ho pořádně políbí+ Jenom dva měsíce! Víš kolik je toho ještě potřeba zařídit? +zasměje se+ Jeefes za mnou pořád běhá, jestli bude koberec, nebo půjdem po trávě, a co když bude tráva mokrá, a budu mít družičky, nebo jenom svědkyni? a lampiony nasudo nebo nalicho, a vánoční světýlka na stromy chci normální bílý nebo barevný? a je fajn, že chci jít uličkou, ale z čeho tu uličku jako uděláme, budou židle nebo lavice, dřevo nebo čalounění, a když jsem navrhla, že by mohli sedět na zemi na polštářkách, koukal na mě jako kdybych mu před očima uškrtila babičku a plivla na její mrtvolu, jde mi z toho hlava kolem +zazubí se+ Já myslela, že když máme málo hostů, tak to obvoláme, nebo pošlem email. +pokrčí rameny+ Uděláme pěkný oznámení, a to pošlem po svatbě spoustě lidí. +usměje se+ Dvě verzi, jednu normální pro všechny, a jednu střízlivou pro vaše a pro naše. +zasměje se, taky si vezme helmu, a sedne si za něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.