(já taky ale jak je to vedro tak se nám nic nechce a všichni sme buď na počítači, mobilu nebo se dívají na televizi i když nevim jak dlouho nám to vydrží, než půjdeme něco dělat )
Trochu? +vykulí na něj oči, jelikož jí to přišlo tak jako by jí chtěli plíce vyskočit krkem z těla ven + Jo na to se nedá zapomenout. +zašklebí se, jelikož si hlavně pamatuje to, jak ukecaná vlastně byla a pak na ten stav ukrutný bolesti hlavy+ Stejný stav? A co až to pomine? Taky mě tak bude bolet hlava? +zajímá se a zvědavě kouká na novomanžele, jak si užívají válení pod stolem+ Ukaž mi to ještě. +natáhne se k němu, aby mu jointa zase na chvíli vzala a vloží si ho znovu mezi rty, aby potáhla a jde jí to o trošku líp. trošku se zakucká, ale je odhodlaná to zkusit, jelikož se jí nechce zůstávat jako jediný poněkud víc při smyslech a jak to zkouší znovu a znovu, ta se za chviličku začne tvářit o něco víc přiblble vesele a obejme ho kolem krku+ Myslím, že už to cítím. +zasměje se tiše a trošičku se s ní točí hlava, tak se mu pověsí kolem krku+ Nepůjdeme tancovat? +zajímá se vesele+