Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 črc 2013 14:45

(já taky :D ale jak je to vedro tak se nám nic nechce a všichni sme buď na počítači, mobilu nebo se dívají na televizi :D i když nevim jak dlouho nám to vydrží, než půjdeme něco dělat :D )

Trochu? +vykulí na něj oči, jelikož jí to přišlo tak jako by jí chtěli plíce vyskočit krkem z těla ven :D+ Jo na to se nedá zapomenout. +zašklebí se, jelikož si hlavně pamatuje to, jak ukecaná vlastně byla a pak na ten stav ukrutný bolesti hlavy+ Stejný stav? A co až to pomine? Taky mě tak bude bolet hlava? +zajímá se a zvědavě kouká na novomanžele, jak si užívají válení pod stolem+ Ukaž mi to ještě. +natáhne se k němu, aby mu jointa zase na chvíli vzala a vloží si ho znovu mezi rty, aby potáhla a jde jí to o trošku líp. trošku se zakucká, ale je odhodlaná to zkusit, jelikož se jí nechce zůstávat jako jediný poněkud víc při smyslech a jak to zkouší znovu a znovu, ta se za chviličku začne tvářit o něco víc přiblble vesele a obejme ho kolem krku+ Myslím, že už to cítím. +zasměje se tiše a trošičku se s ní točí hlava, tak se mu pověsí kolem krku+ Nepůjdeme tancovat? +zajímá se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 28 črc 2013 18:17

(jste cvoci? já makám už od čtvrt na deset, ty skříně se samy nepostavěj a neuklidí, ale je to děs, chcípám vedrem, akorát nemám moc čas si ho všímat :D)

+přitulí si ji k sobě a jednou rukou ji obejme+ No co mě se tejká, tak je to úžasný a zajímavý dobrodružství, jakejch za život moc nezažiješ. Mám úžasnou ženu, co umí báječně tančit na stole. +mrkne na ni+ A co ty? Líbí se ti to, mít muže?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 črc 2013 18:19

Vážně? Tak to jo. +směje se potichu+ Asi bych měla mít na svatbě něco kradenýho v tom případě. +uculuje se a když ji skulí pod sebe, tak ho málem sežere, jak se jí líbí v týhle pozici, pohladí ho ve vlasech a rovnou si jeho ústa přitáhne k hlubokému polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 28 črc 2013 18:47

Mně se hlavně líbí mít za muže tebe. +zazubí se a vtiskne mu pusu na rameno+ Já bych řekla, že ze všech cvoklejch šíleností, co jsme spolu kdy podnikli, je tohle ta nejstřelenější a nejprdlejší. +uculí se+ A s tím teda počítej, že už to víckrát za život nezažiješ, protože já si tě plánuju nechat napořád. +zasměje se a pohladí ho po stehně+ tyjo. klukovi jsem teda ještě pod sukni nesahala. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 črc 2013 18:52

To bys rozhodně měla. +přikývne vážně+ Teda zlodějská svatba moc pravidel nemá, pač se zas tak často nepořádá. Zloději se moc často neženěj. +pokrčí rameny+ Tak si to ale aspoň můžem udělat jak chcem. +usměje se a pohladí ji po tváři, prsty vystoupá po stehně a pohladí ji přes kalhotky v klíně, a pak vklouzne pod okraj a přejede špičkami prstů mezi závojíčky, a rty zatím bloudí kolem výstřihu jejích šatů v dekoltu a olíbává bledou kůži+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 28 črc 2013 18:55

Takhle maličko. +předvede jí to prsty a zazubí se poněkud víc ze široka než obvykle+ Né, to ne. Spíš budeš mít děsnej hlad. +zasměje se+ Ale to je v pohodě, protože tady je spooousta jídla. +informuje ji, kdyby si jako nevšimla+ No vidíš, že ti to jde. +uculí se šťastně+ Já se budu koukat. +sdělí jí vážně+ Mně to totiž netancuje. +pokrčí rameny, a pořád se tak nablble uculuje+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 črc 2013 21:53

Tak jestli takhle maličko... +zopakuje po něm gesto+ ...tak to ještě. +zazubí se vesele+ Ale musíš se o mě pak postarat, kdyby mi bylo špatně. +zatváří se naprosto vážně, než se vesele rozesměje+ Hlad. Hlad... ten je naprosto přijatelný. +zazubí se+ A co když to nebude hlad po jídle? +vykulí na něj očka, když jí napadne, že nemusí mít chuť pouze na jídlo+ Dobře, tak jo. +pokývá vážně hlavou a vlepí mu pusu na tvář+ Tak já ti zatancuju. +oznámí mu naprosto vážně a odstoupí od něj, aby se před ním začala nakrucovat s rukama nad hlavou. kroutí boky a je jí trošku fuk, že poněkud mimo rytmus, než se chytne a rozjede mu to tam až hezky do kolen a dlaněmi si přejíždí po bocích, prostě takový menší sexy taneček a je jí jedno, jestli jí sleduje i někdo jiný než on+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 29 črc 2013 00:09

Jasně, že napořád. +zasměje se a pohladí ji po boku+ Nesahala? A chceš to zkusit? Schválně si tipni, jestli mám nebo nemám boxerky, co myslíš? A pak to můžeš vyzkoušet. +culí se na ni, jestli to zkusí nebo ne. On je tam má, nebyl by rád, kdyby mu v tak slavnej den něco někde vyklouzlo, ale je zvědavej, co si ona myslí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 črc 2013 00:12

Tak jo. +vydechne a když se jí dotkne, tak se jí myšlenky rozutečou naprosto jiným směrem+ Udělej mi to jak chceš. +zašeptá a prohne se proti jeho ruce, stehnem se otře o jeho a vyjede tak vysoko, že se otře o jeho rozkrok a to ne jednou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 črc 2013 00:40

Já si myslím, že máš ty se sněhuláčkama. +zazubí se+ Myslím, že zas takovej exhibicionista nejseš, abys šel v krátký sukni naostro. +uculuje se, ale hnedka to zkusí, polechtá ho pod kolenem a pak mu vyjede po stehně nahoru, a ještě do nohavice od trenek, a pohladí ho ve slabinách, a zazubí se, že měla pravdu+ Ovšem otázka je... jestli já mám kalhotky. +uculuje se a zadívá se na něj, má bílý krajkový, ladící s podprsenkou a punčochama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner