Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 18:27

To se vůbec neboj, kočko. +mrkne na ni+ Já budu mít večer energie dost. +napije se metaxy a nenápadně šlohne bábovky nějakejm spratkům, co si zrovna šli otravovat rodiče, aby jim koupili zmrzlinu a začne stavět věže a opevnění hradu+ V klidu? Jako na super pláži s mojí kočkou abych byl v klidu? Vyspím se v hrobě, babi. +zazubí se na ni a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 18:40

+zaváže si na zádech plavky a jde mu pomoct s tím stavěním+ Víš, tohle je přesně důvod proč my dva ještě nemůžem mít děti. +zazubí se+ Ty kradeš dětem bábovičky, a já rozhodně nejsem psychicky připravená koupit kinder vajíčko a někomu ho dát. +zasměje se a pustí se do stavění vodního příkopu a prokopávání tunelu pod mostem, a pak začne stavět podhradí a celkem slušně jim to tam expanduje, a pak se zvedne a dojde nasbírat nějaký mušličky, kterýma to potom ozdobí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 18:49

+podezřívavě na ni koukne se zúženýma očima+ To jsou moje bábovičky! Ty jsem našel a jsou moje! +schová si je pod sebe. Zdobí hrad kamínkama a vajglama, co najde v písku, z těch dělá speciálně hradby a plot+ Tak a tady bydlím já. +ukáže na jednu věž+ A tady bydlíž ty. +ukáže na druhou věž+ A uděláme si ten šňůrovej telefon.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 19:04

+zvedne ruce v obranným gestu a uculí se+ Jasný, já ti je rozhodně neberu. +zazubí se, a na děti, co si k nim akorát jdou stěžovat, se zamračí tak ošklivě, že utečou s brekem+ To jakože budu muset vyšlapat takovejch schodů, když budu chtít k tobě? +zamračí se nespokojeně, a pak utrhne kousek šňůrky za svých plavek a děsně opatrně ho naaranžuje mezi ty věže, aby si teda mohli aspoň volat, a do vršku svý věže zapíchne deštníček ze svýho drinku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 20:09

Ale ne. Tak se prostě premístíš když už to umis. +uculi se na ni+ Takže ty schody budu muset šlapat já. +dojde mu ale pak nad tím mávne rukou+ To by bylo něco mít takovej hrad přímo tady. +zasnil se a pak rukou dwla jako že si vykracuje po tom svým hradu a vyleze na tu její věž+ A budeme mít draka jako domácího mazlíčka. Bude se jmenovat Punta. Nebo Pluto.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 20:34

Né, když budeš chtít ke mně, tak mi zavoláš, a já se k tobě přemístím. +plánuje jim to+ Ale stejně bych radši bydlela s tebou. Mně se bez tebe špatně spí. +uculí se+ Chceš hrad? Já ti postavím opravdickej. A koupím ti do něj i toho draka, i když je to nelegální. A snesu ti modrý z nebe. +usměje se+ Jasný, bude mít tři hlavy, a bude to vegetarián. Ale nikdo to nebude vědět, takže se lidi budou bát za náma chodit a nikdo nás nebude otravovat. +zazubí se a hned začne dělat z písku draka omotanýho kolem celýho obvodu hradu+ A tady bude maličká věž pro Jeefese. +udělá tam takovej malej domeček+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 21:31

Tak budem bydlet spolu a tahle věž bude pro návštěvy. +rozhodně teda aby byli spolu protože představa usínání s ni v posteli se mu zda mnohem lepší než bez ní+ No to ne. +zaprotestuje já ti budu plnit úplně všechno a nosit modrý z nebe. Ta bonbniera mi sice moc nechutná ale kvůli tobě se premuzu. +uculi se na ni a pomůže ji dodělat toho draka a když je hotovej tak se spokojeně natáhne na deku a kouká na to jejich dílo+ Parádní. +přitáhne si ji k sobě a políbit ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 21:52

Dobře. +uculí se spokojeně, s takovým uspořádáním souhlasí mnohem víc, a když už se teda stěhuje do jeho věže, přesune i svůj koktejlovej deštníček+ Ale to není fér, já se o tebe taky chci starat a plnit ti přání. +zaprotestuje+ Mně taky moc ne. +přizná a zasměje se+ Ale že jsi to ty tak sním všechny ty hnusný kávový bonbóny a nechám ti nugáty. +zazubí se+ Já mám radši Mon Chéri, ty višně. +svěří mu jako velký tajemství+ Ty seš taky mon chéri, víš? +zazubí se a vleze si k němu na deku, nechá se pořádně políbit a pohladí ho na kůži, a užívá si, jak je vyhřátá od sluníčka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 22:02

Dobře já aidan to teda budu pamatovat. Mon cheri. +pokyva hlavou+ Jo? Takže teď jsem mon cheri se sexy zadkem? +zazubi se na ni natáhne se na dece a kouká na nebe a ji si přitáhne na hruď+ Takže do Paříže pojedeme dneska večer jo? +zeptá se a zapálí si cigaretu+ Stavíme se ještě v hotelu se umejt a tak? +koukne na ni a dá ji potahnout z cigarety+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 dub 2013 22:30

Jo. +uculí se spokojeně a dá mu pusu na bradu+ Mon chéri prodigieux. +zazubí se, a jen tak zlehka mu přejede rty po hrudi+ Et ton cul est incroyablement sexy. +dodá pobaveně a natáhne si od něj z cigarety+ Já bych jela. +souhlasí+ Těším se na to celej den, jinak bych tě už dávno znásilnila támhle v moři. +zazubí se+ Jasně, mám sůl až za ušima. +přikývne+ A taky si musím na to naše rande vzít nějaký pěkný šaty, že jo. +uculí se+ Máš rád Paříž? +koukne na něj než mu ještě jednou uzme cigaretu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner