Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 25 dub 2013 23:47

Super. +usměje se a prikyvne+ No Paříž není špatná. Ale znám lepší města. +odtusi+ Třeba amsterodam nebo Londýn. Ten je můj oblibenej. +uculi se na ni+ Ty bys mě znasilnila v moři? ty jo! +chvilku nad tím uvažuje a nakonec si musí dat nohu přes nohu aby to jeho uvažování nebylo tak vidět+ Ale určitě se s tebou na Eifellovku děsně těším. Taky se pořádně ohaknu. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2013 00:14

To je proto, žes ještě nebyl v Paříži se mnou. +uculí se a pohladí ho po hrudní kosti+ Kdyby to šlo, provedla bych tě všema uličkama a pořádně ti všechno ukázala. +usměje se+ Amster mě tak nebere. +pokrčí rameny+ Trávu seženu i jinde, a ty holky za výlohama mi krev nezrychlujou. +zasměje se+ Ale Londýn je fajn. Když budeš chtít, můžem si tam pořídit malou garsonku, a až nás zas někdy bude štvát můj bratr, vypadnem do města. Stejně nám stačí, když tam bude lednička a postel. +zazubí se+ To si piš, že jo, ani bys nevěděl, čí seš. +zasměje se a významně zahýbe obočím+ Hm, stejně to z tebe hnedka zase svlíknu. +uculí se a nakloní se pro pusu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2013 01:21

+zasmeje se+ Jo tak to bude asi tím. Musíme tam jet spolu. Ale myslím že dnešní večer úplně můj názor na Paříž změní. +prohrabne ji vlasy a hodí ji je za rameno+ Mě se v Amsterdamu líbi spíš ty lidí a atmosféra než holky za vylohama. Abych řek pravdu těch jsem si většinou nevšímal protože jsem byl zhulenej jak papuc. +zasmeje se+ Byt si kupovat nemusímě kocko. +zazubi se na ni+ Protože tvuj skvělý kluk už v Londýně bydlí. +zazubi se na ni+ Mám tam byt koupenej.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2013 01:45

Myslíš. že to bude až tak epickej sex, jo? +zazubí se a dá mu pusu+ Někdy tam spolu pojedeme. Aspoň na pár týdnů, prošmejdíme všechny uličky na Montmartru, vezmu tě do kabaretu a do rána budem pít víno na nábřeží, a až se rozední, dáme si café au lait a croissant na boulevardu Saint-Michel, a pak mi řekneš, jestli to není nejlepší město na světě. +představuje si to nadšeně, i když je jí jasný, že za současný situace se tam asi jen tak nepodívají+ Fakt? +vykulí překvapeně oči+ Tyjo, to je boží! Co já se o tobě ještě nedozvím. +zazubí se+ Nemáš náhodou ženu a pět dětí ve Stratfordu? +uculí se se zvednutým obočím, a jak tak mluvili o tý trávě, olízne si mlsně rty+ Hele lásko... nemáš brko? +mrkne na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2013 02:00

Přece každej náš sex je epikej. +koukne na ni naprosto vážně+ Fakt tak ty mě provedes Paříží a já tebe londýnem platí, Pak uvidíme či město je lepší. +zasmeje se+ Já tě v Londýně protahnu po nejlepších parbach v soho o půlnoci svacina v subway a další párty. Ráno muffin ve starbucksu a projizdka doubledeckerem a prohlídka Toweru. +naplánuješ to zase on+ Mám ale s ni tě seznámíme až na podzim. +řekne ji s vážným obličejem i když mu koutky cukaji+ Brko? +skousne si ret+ V plavkách bohužel nemám izolovanou kapsu. +rozhlidne se kolem+ Ale počkej chvilku. +lapne kreditku a odvehne k hloučku zadredatelych kluků. Chvilku s nima meco vyjednává a pak jim u baru koupi flašku rumu. Když se vrací k Vici tak se vytezoslavne culi a mává v ruce pytlikem s hulenim i papirkama+ Jakej jsem?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2013 02:12

To je fakt. +souhlasí vážně, než se na něj zazubí a políbí ho+ Obávám se, že lepší bude to, ve kterým zrovna budem. +uculí se+ Ale rozhodně platí. +plácne si s ním na to+ I když se teda obávám, že korunovační klenoty tě vyzkoušet nenechají. +zazubí se+ Nemáš? Ale to je chyba! Jak jinak si jako má člověk brát trávu na pláž? +zavrtí nechápavě hlavou, a jak odběhne, opře se na lokty a kouká za ním s nablble zaláskovaným úsměvem+ Téda. +udělá pořádně ohromenej obličej+ Nejlepší. +uculí se a pořádně ho za odměnu políbí+ Kde to ubalíš? +rozhlídne se+ Asi na mým břiše. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2013 02:19

Myslíš že nenechaj? +nakloní premyslive hlavu ke straně+ Ale já jsem lord to budu měli. Kdo jinej by je měl zkonyrolovat, utyct s nima a pak je vyměnit za metr piv a flašku rumu? +zasmeje se A položí ji tam na deku+ Jo na tvým břiše tak se moc nesmějí ať to nemáš všude. +vysype ji trávu na břicho a pak ji to tam začne soustředěně chystat a motat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2013 02:46

Něco takovýho se bude na černým trhu blbě střílet. +zamyslí se nad tím+ A jestli nás seberou, takovou kauci asi nesložíme. +připustí+ Ale na úplatek na společnou celu bysme mít mohli. Líbila bych se ti ve vězeňským? +zazubí se a fakt moc se snaží ani nehnout brvou, ale jeho prsty na kůži jí v tom nepomáhaj, občas se trošku zahihňá, pozoruje přitom jak jistě pracujou jeho šikovný prsty a jeho soustředěnej obličej, a dostane děsnou chuť mu ten výraz slíbat z obličeje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 dub 2013 02:55

Já myslím že by ses mi určitě líbila. A ldyby ne tak je z tebe stejně svlecu. +mluví se soustredenym výrazem ale nakonec se na ni usměje a sebere několik drobku trávy z jejího břicha a zbytek spoukne pryč+ Tady to máš kocko. +zazubi se na ni a podá jí dokonalyho speka+ Odpal ho smotal jsem ho extra pro tebe. +rozhlidne se kolem a nakonec padne na znak do písku+ My nemáme sirky! +zaskuci frustrovane+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2013 03:09

Máš fakt šikovný prsty. +uculí se, převezme si od něj brko a čichne k němu+ Dost dobrý. +zazubí se, a když vidí jeho zoufalství, jen se uculí, rozhlídne se, jestli po nich nikdo nekouká, a pak si zakryje konec cigára rukou, jako kdyby si zapalovala ve větru, a když dlaň odtáhne, normálně má zapáleno+ Nenaříkej lásko, zapomínáš, jak jsem boží. +uculí se, lehne si k vedle něj do písku na břicho, a foukne na něj trochu dýmu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner