Temporary Intermezzo

Moderátor: Victoria

Temporary Intermezzo

Příspěvekod Dean » 11 lis 2018 02:06

+do začátku akci zbývají tak možná dvě hodiny, během nichž mají ještě chvilku pro sebe, slunce už prakticky zapadlo, a čeká se na tmu a klid. Dean už má všechno nachystáno, odepsal smsku Payne, aby byla v klidu, ale zcela očividně na něco čeká, potuluje se blízko a sem tam pokukuje po Beccy, když má dojem, že se nedívá, jednou nebo dvakrát dokonce otevře pusu a zase ji zavře, už je napůl na odchodu a zase se zarazí, ale pak se nadechne a otočí se k ní+ Já bych... se chtěl na něco zeptat. +řekne, a nedokáže tak úplně zakrejt, že je z ní nervózní. Ale snaží se vypadat cool. Fakt že hodně+
Dean

Re: Temporary Intermezzo

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 lis 2018 02:48

+sedí u zdi jejich dočasné základny, oknem sem proniká vlhký vzduch, vůně džungle i její noční zvuky, slunce už zapadlo za okraj stromů, takže ji jen slabě bodne do očí, když se do toho krvavě rudého světla podívá, než zase sklopí oči ke zbrani, kterou prakticky poslepu rozebrala, pečlivě vyčistila, zkontrolovala a opatřila ochranným kouzlem proti vlhkosti, než ji zase složila dohromady. Vedle sebe má položené lesklé, černé saya se svou katanou. Vnímá Deana, který poněkud freneticky přechází sem a tam, cítí na sobě jeho kradmé pohledy, ale nepodívá se na něj. Když ji pak váhavě osloví, otočí hlavu a podívá se na něj, zbraň si volně položí do klína+ Ano? +řekne tiše a lehce nakloní hlavu nastranu, jakoby se snažila odhadnout, co to tak může být+ Tak jen do toho...+pobídne ho+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 11 lis 2018 02:56

+kousne se do rtu, a pak se trochu narovná. seber se, pane bože...+ No já jsem totiž... +odkašle si, a lehce mu zrudnou uši+ Mohlibysmesitocvičnězkusit? +vyhrkne a chvilku vypadá, že se propadne do země. Obzvlášť, jestli to řekne Payne+ Oni všichni už někdy proti upírům bojovali. +dodá a sklopí oči+ a já... jasně, že jsem to cvičil, různý taktiky a techniky, asi milionkrát. Ale stejně si to neumím představit. o kolik jsou rychlejší, silnější. Všechno to znám jen teoreticky. +vysouká ze sebe, ale už se nedokáže přimět aby tu prosbu zopakoval, najednou si přijde neskutečně trapnej. Sice se většinu času tváří, že je mu úplně volná, ale tajně tak trochu chce, aby ho respektovala, a má dojem, že teď to totálně posral+ To je jedno. Musím se ohlásit vevnitř. +zavrtí hlavou, a kouká, kudy by zmizel+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 lis 2018 03:14

+tiše, bez hnutí čeká, až sebere odvahu a když to ze sebe vysype tou kulometnou rychlostí, dokonce se dokáže ovládnout a neusmát se. Jenom se na něj zamyšleně podívá a pak se trochu pousměje, ale není to výsměch.+ Ale proti mě jsi už přece bojoval...+řekne nakonec a nakloní hlavu na stranu, jakoby sama čekala, že si vzpomene+ V ten den, kdy jsi poznal Payne...+pomůže mu přece jen nakonec. Okamžik ho pozoruje, jakoby se rozmýšlela+ Se zbraní nebo bez? +zeptá se pak najednou, když už je skoro u dveří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 11 lis 2018 03:20

+zarazí se u dveří a pomalu se k ní otočí+ jo, já vím, ale myslím, že oba víme, že to se fakt nepočítalo. +uculí se trochu, teď si ještě navíc vzpomene, jak po ní šel s kolíkem, a připadá si ještě trapnější+ A teď už mám přece jenom za sebou nějakej výcvik. +dodá hrdě, i když je mu jasný, že ji by nejspíš nezabil, ani kdyby fakt chtěl+ Já vím, jak se na mě koukají. Nikdo to neřekne nahlas, ale všichni si myslí, že jsem nejslabší článek. Jsem tu jen kvůli tátovi. +pokrčí rameny, jako že je mu to fuk, a hraje si přitom s rukojetí dýky, co má u pasu+ Nechci, aby kvůli mně někdo umřel. +přizná pak potichu+ chci to zkusit s. +odhodlá se navrhnout a nedůvěřivě na ni koukne, jestli to fakt mysllí vážně+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 lis 2018 03:57

Ale zranil jsi mě. +podívá se na něj+ A to se počítá, věř mi. +pousměje se+ Není důležitý, co si o tobě myslí ostatní. Důležitý je, co si myslíš ty. +poví mu tiše+ Myslíš si o sobě, že jsi nejslabší článek? +podívá se mu do očí+ Jestli někdo umře, docela jistě to nebude kvůli tobě. +prohlásí s jistotou a zvedne se, jediným elegantním, plynulým pohybem+ Mám pocit, že všichni, co tu dnes jsou, tady jsou proto, že tu být chtějí. +tohle sice neví jistě, ale má dojem, že po katastrofě v Egyptě by sem Jade neposlal lidi příkazem+ Dobře. +přikývne pak jenom a vytáhne z pouzdra na stehně svoji oblíbenou armádní dýku. Nadhodí si ji v ruce a postaví se proti němu, obě ruce volně podél těla, ale přesto je v jejím postoji znát skryté napětí, které čeká na vhodnou chvíli, aby bylo uvolněno.+ Tak jdeme na to...+zvedne koutek v křivém úsměvu a zavrtá se mu pohledem do očí+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 11 lis 2018 14:11

No nevím. +zahučí, šel tam s tím, že ji zabije, takže co se jeho týče, rozhodně se to nepočítá. Skepticky po ní koukne, jo, jí se to říká, že takový ty věci nejsou důležitý. Jenže jemu je osmnáct, a je to STRAŠNĚ DŮLEŽITÝ+ Jo, stála se na to fronta. +ušklíbne se trochu+ Tolik dobrovolníku prej Jade v životě neměl. +prokřupe si krk a chytne dýku. Večer bude mít jinou, takovou, která smrdí stříbrem na sto honů, ale teď jí nechce ublížit, takže je to prostě jenom úplně obyčejná čepel. Dívá se na ni a snaží se odhadnout, co udělá, a v tom, jak se všechny svaly v jeho těle napnou, jak se napruženě lehce pohybuje proti ní, je tolik z Jadea, až je to skoro nepříjemný. Nakonec vyrazí, naznačí útok jedním směrem a vrhne se na druhou stranu, zblokuje její úder, nebo se o to aspoň pokusí, a zkusí jí proseknout šlachu pod kolenem, a pak se bleskově odstranit z dosahu její dýky+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 lis 2018 15:50

+maličko shovívavě se usměje. Ach to mládí, čas malin nezralých:D+ Jo, to si umím představit. +konstatuje ty fronty. Pozoruje ho, skoro vidí, jak se připravuje k útoku a to, jak je najednou podobný Jadeovi je zvláštním způsobem zneklidňující. Odhadne jeho předstíraný útok na jednu stranu, lehce se pootočí a využije jeho kinetickou energii proti němu a když sníží těžiště, aby ji sekl do podkolení, místo aby uhnula, vyrazí zboku kolenem proti jeho ruce a poměrně tvrdě ho kopne do zápěstí s dýkou. Po po téměř třech letech ténování Payne ví, kolik síly si může dovolit dát do svých úderů, aby mu nic nezlomila, zároveň ho ale ani zbytečně nešetří. Sleduje jak ramenem poměrně tvrdě narazí do zdi, rychle se ujistí, že není zraněný, protože si umí představit, co by si vyslechla od Jadea, ale vzápětí zaútočí ona a to o dost rychleji, než je běžné. Rukojetí dýky ho praští ze strany do čelisti, ale zároveň se kryje před jeho dýkou, takže přece jen musí zpomalit a bleskově uskočí, když jí sekne ostřím dýky horizontálně jen pár centimetrů od břicha+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Dean » 11 lis 2018 18:03

+chvilku mu trvá přeladit na vyšší tempo, tohle je vážně přece jenom trochu něco jinýho než trénovat s Tylerem nebo někým z kluků. Prvních pár úderů schytá docela natvrdo, ale je rád, že ho nijak výrazně nešetří. Pak ale zjistí, že v tom neplave tak strašně moc, jak se bál, pekelně se soustředí na její výpady a pohyby a snaží se je vykrýt a postupněi předvídat a sám útočit. V takovým tempu nemůže moc chladnokrevně plánovat, takže prostě zapadne do rutiny svejch instinktů, který k jeho drobnýmu překvapení reagujou velice zdařile. Ve většině porovnání by klidně obstál s většinou špičkovejch vojáků a pravděpodobně i speciálníma jednotkama. Párkrát ji skoro zraní, a párkrát se vyhne jejímu úderu, postupně začíná tušit, že by jí sice mohl trochu zavařit, ale kdyby doopravdy chtěla, měla by ho na lopatkách během pár desítek vteřin. Většina těch upírů tam ale nebude takhle vycvičená jako ona, a Dean cítí, jak mu s každým povedeným úderem nebo kopancem roste sebevědomí, a když se mu povede trochu s ní praštit o zed, dokonce se zazubí, skloní dýku a prudce oddychuje+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 11 lis 2018 19:29

+přestože do toho nejde naplno, rozhodně ho ani nešetří. A taky si čím dál víc uvědomuje, jak moc je jeho styl podobný Jadeovu. A taky jí neujde jeho vlastní překvapení, když mu dojde, že to opravdu zvládá a že jeho instinkty vážně fungují. Sice je oběma jasné, že pokud by opravdu chtěla, skončí to celkem rychle, ale Sethovi hlídací psi nejsou ani zdaleka jako ona. Když s ní pak nakonec celkem tvrdě praští o zeď, musí se tomu jeho spokojenému zazubení taky usmát.+ To nebylo špatný. Vlastně to bylo hodně dobrý. +prohlásí, když skloní dýku a odstoupí. Ona se víceméně ani nezadýchala, ale tomu se není co divit:D+ Ale stejně si myslím, že Payne by ti dokázala nakopat zadek. +dodá potom a v očích jí pobaveně zajiskří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member