Hlavný salón

Moderátor: Victoria

Re: Hlavný salón

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2014 23:17

No to jsem si všimla. +zazubí se, stočí se vedle něj do klubíčka, ještě se neoblíká a vezme si cigáro+ Jo, teď už je to tady naše. +usměje se na něj, zhluboka potáhne, a vyfoukne sloupeček dýmu+ Já jsem z tebe tak zblblá, to je fakt strašný. +zazubí se, pohladí ho po tváři a odhrne mu vlasy z čela+ Tyjo, já teď vlastně budu muset chodit do práce. +zasměje se+ Ale budem mít otevřeno jenom odpoledne a večer, ať se nemusí vstávat. +usměje se, překulí se na záda a ucucne si tequily+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2014 23:30

No dyť já jsem taky k zešílení krásnej. +mrkne na ni vesele+ No jasný, dyť ráno do čajovny stejně nikdo nechodí. Když budeme otvírat tak ve tři, tak to bude úplně ideální. +odtuší+ Pokud teda nechceš podávat obědy. +zazubí se na ni a jednou rukou, toou v které nedrží cigáro, ji hladí po stehně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 úno 2014 00:56

To teda jseš. +zazubí se+ No chvíli jsem myslela že bysme měli třeba jako sňídaňovou nabídku, kdyby lidi chtěli chodit ráno na čaj a něco k jídlu, ale asi se mi nechce vstávat. +zasměje se+ Jo, taky si myslím. +přikývne+ Obědy né, já bych to s jídlem obecně moc nepřeháněla, nějakej kuskus a tousty, humus a něco sladkýho. +pokrčí rameny, a po tý ruce ho pohladí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 úno 2014 01:00

Ále to necháme na starost kavárnám a starbucksu. +mávne rukou+ Já teda rozhodně vstávat nebudu. +zavrtí rezolutně hlavou+ No jasně, tady se bude hlavně chlasta. Čaj se tu bude chlastat. +objasní to a napije se tequily+ Mělas někdy houbovej čaj? +koukne na ni tázavě+ Nebo marihuanovej?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 úno 2014 01:27

Tak jo. +usměje se souhlasně+ Já taky ne. +uculí se+ Houbovej jo, ale trávu teda zatím jenom v brownies. +zazubí se+ Ubalíš mi brko, muži můj? +navrhne, napůl taky proto, že se chce koukat na ty jeho šikovný pěkný prsty, a úplně beztrestně+ Chtělo by to tu vymalovat. +rozhlídne se+ Mohli bysme to zkusit sami, a pak pozvat firmu, ať to opraví. +zazzubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 úno 2014 01:38

Jasně, že jo. +usměje se, převalí se na břicho a vytáhne z báglu krabičku s hulením a pustí se do toho, jako vždycky pomalu a pořádně, ale zkušeně+ Budeme malovat? +zazubí se na ni+ Namalujem semka draky a trpaslíky a všeljaký epický bitvy! Kdo by stál o trapnou pílou zeď, že jo. +olízne papírek a udusá trávu vevnitř+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 úno 2014 02:32

+překulí se k němu a dívá se jak mu to jde, div mu nestrčí nos do brka+ Jo, uděláme si čepice z novin, a vymalujem. +uculí se+ a až to tu zmršíme, pozvem někoho aby to udělal za nás. +zazubí se na něj, nakloní se a olízne mu trávový smítko ze rtu+ Můžu to odpálit? +udělá na něj oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 úno 2014 02:49

Jasný. +přikývne s úsměvem a zašilhá, proč že ho to olizuje+ Podpal to. +podá jí brko s úsměvem a taky zapalovač a sleduje, ja to podpaluje a musí se prostě uculovat, jak jí to parádně jde+ Jseš machr. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 úno 2014 03:44

Jasně že jsem, zlepšuju se s tebou. +zazubí se, zapálí to, a uvelebí se mu na hrudi. vyfoukne sloupeček kouře, a nechá mu potáhnout, kouká na kouř co se jim vznáší nad hlavama, pohladí mu konečky prstů kůži, a pak zvedne ukazováček a zakrouží ve vzduchu. kouř ve vzduchu se začne pomalu formovat, nejdřív jen tak do ornamentů. proudy kouře se splétaj dohromady a tancujou přes sebe, a pak se z nich vytvoří kouřový postavičky, co jen tak tancujou a blbnou přes sebe, a najednou je z nich tygr, nejdřív maličkej, co jen tak běhá okolo na malejch nožkách a moc mu to nejde, a pak najednou roste a roste, až je z něj velká šelma, co se protáhne, otevře tlamu a zařve, i když není nic slyšet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 úno 2014 13:09

+chytne si ji jednou rukou kolem ramene, aby si ji přidržel u sebe a kouká jak dělá ty postavičky a valí oči+ Páni... +vydechne+ A já umim jenom kroužky. +zazubí se+ Hele, to je náš tygr. +sleduje s úsměvem toho tygra, jak tam roste a úplně z toho zapomene na nějaký hulení+ A umíš i loď? Jako Gandalf?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Archiv čajovny