Hlavný salón

Moderátor: Victoria

Re: Hlavný salón

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2014 12:49

No já teda nikam nejdu. +zazubí se, a když zmíní strašidla, vykulí oči a rozhlídne se do všech koutů+ Nech toho, já se budu v noci bát. +pleskne ho po ruce, ale uculuje se+ Dobrou. +usměje se na něj, a dívá se jak upadne do spánku, a jak potichu oddychuje, samotný se jí moc usnout nedaří, zalomí to na pár hodin, probudí se docela brzo ráno, tak vyleze z toho jejich hnízda na zemi, obleče se, chvilku na něj kouká a culí se a pak si vezme nějaký papíry a tužku a začne si psát různý nápady co tam s tím udělaj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2014 12:54

No, můžeš se ke mě tulit, aby ses tak nebála. +zazubí se na ni a usne, spí klidně celou anoc, ale jak vstane, tak se nespokojeně zavrtí, zamžourá na místo vedle sebe, kde by měla bejt, ale který je trestuhodně prázdný+ Vici. +rozhlídne se a nespokojeně se na ni zamračí, spíš zamžourá+ Já ti dám zákaz zdrhání z postele. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 úno 2014 16:05

+za chvíli zapisování opustí, a maluje na okraj draky, který vypadaj spíš jak postižený housenky s křídlama, ale když na ni promluví, zvedne k němu oči a uculí se, papíry odloží, a zaleze k němu pod peřinu zpátky+ Dobrý ráno. +zazubí se na něj, a dá mu pořádnou ranní pusu+ Když já tě nechci vzbudit, a nevydržím jen tak ležet a nehejbat se+uculí se a přitulí se k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 úno 2014 17:59

Náhodou mě úplně klidně můžeš vzbudit. +usměje se na ni+ Už jsem ti to říkal. Doufám, že nemáš strach, že tě hned po ránu žanu osahávat? Já mám děsně přísnou sebekontrolu. +svěří se jí, ale vzhledem k tomu, že tou dobou už je kolem ní omotanej jako břečťan s jednou rukou na jejím zadku se o tom dá dost úspěšně pochybovat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2014 00:06

Já vím že říkal. +uculí se, a omotá se kolem něj taky, schová si mu obličej do hrudníku a jen si tak klidně dejchá jeho vůni+ Když to je... složitý. +pokrčí ramenama+ Já jsem ráda, že jsme pořád spolu, fakt jo, ale někdy potřebuju bejt trochu sama. Chápeš? +zamumlá mu do kůže, a pohladí ho po zádech, aby ho třeba nenapadlo se urazit+ Jako né sama jako sama, prostě... sama se sebou. Srovnat si myšlenky, zklidnit se, přečíst si kousek knížky, mít chvilku pro sebe. Jenže zase nechci bejt bez tebe, víš? +uculí se+ Mně to vyhovuje, mít tyhlety rána a trochu klidu pro sebe, můžu se na tebe koukat jak spíš, což je děsně roztomilý. +zazubí se na něj+ Můžu bejt chvilku jen tak sama, ale né úplně sama, a nemám pocit, že bych o něco přicházela. +prozradí mu velice důvěrně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2014 01:23

+usměje se na ni a přikývne, jako že to chápe a během její řeči si trochu okusuje spodní ret+ Dobře, tak jo. +přikývne+ Máš pravdu vlastně sme pořád spolu. +napadne ho najednou a trochu svraští čelo, když přemýšlí, kdy spolu nebyli+ Tak dobře, no. +pousměje se, posadí a zapálí si cigáro a jí taky jedno+ Tak mě teda nebuď, ale jenom když mi slíbíš, že mi nebudeš kreslit kníry.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2014 01:56

+trochu se zamračí, a povzdychne si, když se od ní odtáhne+ Já s tebou chci bejt. Jsem s tebou ráda. +zavrtí hlavou, přitulí se k němu zezadu, a obejme ho rukama i stehnama+ Líbí se mi bejt s tebou pořád. +usměje se mu do kůže mezi lopatkama+ Nechci bejt sama jako bez tebe. Jenom... potřebuju bejt někdy sama tady vevnitř. +zaklepe si na spánek+ A když jsem s tebou, tak jsi tam všude ty. +zazubí se a vtiskne mu pusu na páteř+ Ale to je dobře. +dodá honem, a fakt to tak myslí+ Nebuď na mě naštvanej. +zamumlá mu do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2014 02:10

+usměje se, trošku se o ni opře, položí svoje ruce na její a proplete s ní prsty+ Já nejsem naštvanej, kočko. +usměje se na ni+ Nejsem ani smutnej, neboj se. Jsem docela veselej. A šťastnej, fakt jo. +dá jí pusu na hřbet ruky a usmívá se+ Fakt když jsem vzhůru tak mě máš plnou hlavou? +koukne na ni rozzářeně+ Ty jo, to je moje nová superschopnot. +zasvítí mu oči vesele+ A musím ti sdělit, že ty ji máš taky. +otočí se k ní a vtiskne jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2014 02:38

To je dobře. +usměje se spokojeně+ To je moje hlavní mise, abys věděl. +zazubí se+ no... spíš pořád. +přizná se+ Ale když spíš tak to zvládám trochu ovládat. +zazubí se na něj vesele+ Mám tě tady, +vezme ho za ruku a zaklepe si jeho prstem na čelo+ A taky tady. +položí si jeho dlaň na levý prso děsně nenápadně+ no, a taky všude jinde, že jo. +uculí se a zavlní obočím+ Prostě jen někdy chci bejt taky jenom se sebou, na chviličku, aby ve mně taky zbylo něco co je moje, a ne jen ty a tvoje boží... všechno. +zasměje se, pohladí ho po čelisti a tu pusu mu dá taky, a pořádnou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2014 02:45

Tak jo. +přikývne+ Tak já zkusim taky vykoumat něco, co bude moje. +usměje se na ni a přitáhne si jeden ten jejich batoh+ Ale že seš to ty, tak o snídani se s tebou ještě rozdělím. +usměje se na ni a vytáhne z báglu dvě Marsky a jednu jí podá. Dobrou chuť, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Archiv čajovny