Hlavný salón

Moderátor: Victoria

Re: Hlavný salón

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2014 11:57

Ty seš tak hodnej. +zazubí se, a je ráda, že se nezlobí, do Marsky se zakousne, a jde se kouknout po nějakým čaji tam. Najde pytlíky nějakýho sypanýho zelenýho, sice už tam nějakou dobu asi je, ale voní pořád dobře, tak ho zalije horkou vodou a nechá to tam rozvonět, a nalije jim do porcelánovejch mističek první čaj, co tam spolu uvařili+ Dobrou chuť. +popřeje mu taky s plnou pusou tyčinky, a hřeje si studený prsty o teplou misku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2014 13:13

Jééé, čaj. +usměje se vesele, protože na něj měl chuť a vezme si od mí malinkou mističku+ Proč se to vůbec nalejvá do tak malejch misek? +koukne na ni tázavě+ Já mám teda radši větší. +uculí se+ Hrnky. Chápeš. Mohli bysme tu mít čaj do velkejch hrnků. +nacpe si do pusy zbytek marsky a usrkává přes to zelenej čaj+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2014 18:40

Nó, protože jsou z číny, a čínani jsou mrňavý. +zazubí se+ Já myslím že to je proto aby to tak rychle nevychladlo. +zamyslí se a napije se čaje+ Jak je to malý, tak to rychlejc vypiješ. Ale můžem klidně nabízet i půlitrový porce. +usměje se na něj+ Jakej máš nejradši čaj? +koukne na něj zvědavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2014 19:23

Jo? To jsem teda tušil, ale nevěděl jsem, že jsou až takhle mrňavý. +koukne na šálek a zasměje se+ Já mám nejradši černej čaj s cukrem a s citronem. +prozradí jí+ Když teda kolem není kola nebo sprajt. A co ty? +doleje si ještě čaj a chvilku do něj fouká, aby mu vychlad, než se napije+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 úno 2014 20:46

No jasně, ti by naše hrnky vůbec neuzvedli. +zazubí se+ Tyjo, nechtěli jsme se jet podívat do číny na čínskej novej rok? +vzpomene si najednou+ Fakt? +usměje se+ Né s mlíkem? +zazubí se na něj+ Já mám nejradši... takový ty ovocný co chutnaj po malinách nebo třešních, a ze sypanejch asi Oolongy. +zamyslí se nad tím+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 úno 2014 22:06

Chtěli? +koukne na ni nejistě+ No jasně, chtěli! +vykulí na ni oči+ A kdy to je? Tak tam zajedeme, ne? Prej s mlíkem. +zašilhá na ni a vyplázne jazyk+ Tos uhádla. S mlíkem je čaj teda pěkně... ble. +zašklíbí se+ Nutili mě ho pít naši a fakt tě prosím, abys to nedělala. +usměje se na ni prosebně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2014 00:20

no právě, chtěli. +přikyvuje honem+ Teďka za chvilku. Dala bych si nějakou čínu do krabičky na ulici. +zazubí se na něj+ Ale co bude s prckem? Můžem ho nechat několik dní jenom s Jeefesem? +koukne na něj zamyšleně+ Já myslela, že se to tady tak pije. +zazubí se, a musí se smát jak se šklebí+ Prosím tě já tě do ničeho nutit nebudu, jseš dospělej, už to není ani na hodinách. +uculí se na něj a dá mu pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2014 00:54

Tak to vyrazíme. +přikývne+ A já si koupím takovou tu děsivou dračí masku. A budu tě s ní strašit a tygra taky. +uculuje se+ Já myslím, že klidně můžem, on se o něj postará. Ajá bych se do jeho rukou taky klidně svěřil. +pokrí rameny+ No to sice pije, ale to ještě neznamená, že je to dobrý. Taky se ve Skotsku jí plněný ovčí žaludky a ty taky nejsou dobrý. +zašklebí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 úno 2014 01:47

No ale až se pak počůrám do postele, tak to bude na tebe.+zazubí se+ A chudák tygr dostane psotník. +zasměje se na něj+ No to já vím, že se postará, ale není to od nás moc rodičovský. +uculí se+ To máš blbý, ty už jseš svěřenej do mejch rukou. +usměje se, a dopije svůj čaj+ Fuj. +oklepe se a zašklebí se+ To teda nikdy jíst nebudu. Doufám, že to není nutný, abych byla přijatá do tvýho skotskýho klanu. +zazubí se vesele, a pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 úno 2014 01:51

Hi hi... +zasměje se+ Hele, Vici... +koukne na ni zamyšleně+ Jam vypadá takovej psotník? Co to jako znamená. Mě přišlo, že je to něco se psem a my si to všichni vykládáme úplně blbě. +zafilozofuje si+ Neboj, kočko. Ty už seš v mým skotským klanu, už jsme tam... +chvilku počítá+ dva. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Archiv čajovny