Hlavný salón

Moderátor: Victoria

Re: Hlavný salón

Příspěvekod Beatrix » 23 pro 2012 02:20

+Taky zatleská a poděkuje za přelívanej čaj :D (no hrozná piplačka, ale rituál je halt rituál! - jen mě vždycky uchvacuje jak to tam lejou do toho podnosu..), ochutná ho a nazná, že je to i dobrý, tak ho tam pocucává spolu s ostatníma+

Styx: Jako z lochu? +ušklíbne se pobaveně+ No tam by to asi moc veselý nebylo...věšet baňky na mříže dost dobře nejde! +potřepe hlavou+ Mám! Kupodivu. včera v noci sem si udělala přípravu a dnes to všechno popekla a dodělala. Nic velkýho, to bude stačit. Beztak toho na mýtince bude dost i tak.
Tak to bude přírodní romantika! M...tak mezi náma...+trochu ztlumí hlas - doufám, že tam na sebe neřveme přes půl místnosti ;o))+ nemáte někdy takový ty...komplikace jako že ste každej odjinud? Z jinýho prostředí a tak?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » 23 pro 2012 02:22

+Převezme si s poděkováním čaj a chvílu sleduje Beu jak se vykecává vedle, no pak se zabere rači do pití čaje.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 23 pro 2012 02:54

Bea: +přikývne+ Tam bys měla leda tak stromeček do auta, pověšený na zdi ( :D ) +zasměje se+ Ale fakt jsem ráda, že seš zase tady. Pěkně jsi jim vytřela zrak +mrkne na ni+ Jo romantika na sáňkách +směje se (asi drbou u jednoho stolu;))+ Jaké komplikace myslíš? +trochu si sedí na vedení+ Jako že jsme každý z jiné společenské třídy? Nebo myslíš ty vlkodlačí dny? Ať myslíš cokoli, nic z toho nám nemůže narušit náš pevný vztah +ujistí ji s úsměvem+ Ale těší mně, že se zajímáš. A jak to máte vy dva? +kývne nenápadně hlavou ke Kristianovi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 23 pro 2012 11:32

Styx: Nestraš! Ty smrady nesnáším! Br! +otřepe se nad "vůní" stromečku+ Díky, +usměje se+ taky se tu cítím podstatně líp, než tam. To nevím kdo komu vytřel zrak, ale řekněme, že to bylo..."z prdele štěstí" abych to tak nějak doslova klasifikovala. +ušklíbne se+ Moc tomu stromečku na zdi nechybělo... Vlastně je zajímavý, že mezi všema těma..+mávne rukou okolo+ zrovna jááá skončím v lochu. Chm. +povzdychne si a napije se a likviduje jídlo co si tam napřáli+
No nechtěla sem říct každej z jiné vrstvy, protože přímo tak to nemyslím, spíš...pracovně, tradicionálně a tak. Že ste rozdílní, každej máte asi jiný cíle a ste zvyklí na jiný věci. Většinou anitak nejde o titul a peníze, jako právě o zvyklosti a nároky.
Tak to je hezký, +usměje se+ už jenom čekám to oznámení o svatbě! +zasměje se+ No my...občas trochu bojujem. +pokrčí ramenama+ To bude asi tím, že se k sobě ani trochu nehodíme. +ušklíbne se, že je to celý docela ironie+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 23 pro 2012 13:31

*kouká na čajový rituál a jde jí z toho hlava až kolem, no ráda pak ochutná a zatím se probírá lístkem, co všechno mají*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Memory » 23 pro 2012 13:34

Pozrie, či majú všetci hostia všetko a ide pripraviť vodnicu pre Styx a Krisa.

Styx: (Asi si to nejak prehliadla) Donesie styť to, čo si objednala a postaví to pred ňu. "Tak tu to máš."

Kristián píše:Mem: Len sa neboj, sestrička, isto vybereš niečo, čo mi bude chutit. Len žádnů exotiku prosímťa.

Kris: "Už sa to nesie." usmeje sa na brata, postaví pred neho voľkú nádobu a potom si k nemu prisadne so svojou vlastnou šálkou čaju. "Tak schválne, či uhádneš, čo to je." mrkne naňho šibalsky.
Vodná fajka je pri tom cítiť miernou vôňou cesnaku. ;)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » 23 pro 2012 13:35

Man: Zabrúsi ešte pred tým ku stolíku Man a Postracha. "Už ste si vybrali?" spýta sa s úamevom, aby prípadne dlho nečakali na obsluhu.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Manori » 23 pro 2012 13:43

Mem: No jeden by se i možná roztrojil, co všechno tady máte...ale já zůstanu tradičně u yogi...ten si dávám vždycky, tak zkusím, jaký děláte tady...*usměje se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » 23 pro 2012 13:48

Mem: Se mnou si starosti netřeba dělat...stačí mi ty vůně...*koukne na ni trochu omluvně, že jí moc kšeft neudělá*

Kristián: *všimne si, že je tam i on* Dnes večer bez Erica jako zálohy?*prohodí s úsměvem*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx Lupin » 23 pro 2012 14:23

Bea: To jsi nazvala opravdu pravými slovy +zasměje se pobaveně+ Kašli na to, už je to za tebou. Užívej si, co máš teď a co tě čeká. Co tě vlastně čeká +vyzvídá+ Aha, tak jsi to myslela, pracovně. No jak už jsem řekla, zní to sice trochu otřepaně, ale opravdu není nic, co by nám narušilo náš vztah, tudíž nemáme problém ani s tím, čím jsem já a čím Remus. Naopak, řekla bych, že to ten náš vztah občas trochu oživí. Jednou za čas sice vedeme poučné debaty na téma trochu rozdílného pohledu na věc, ale vždycky se nakonec domluvíme. Prostě se spolu nikdy nenudíme. Hlavně Remus se mnou ne +zasměje se+ Jak že spolu bojujete? Hádky a tak? Ber to z té lepší stránky, na hádkách je pak nejlepší to udobřování +mrkne na ni významně+

Mem: (promiň, tak dlouho jsem vybírala tu příchuť, že jsem zapomněla odpovědět;))
Mátovou prosím +a když jí to Mem přinese, poděkuje a ochutná+ Nedáš si se mnou? +mrkne na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Archiv čajovny