Hlavný salón

Moderátor: Victoria

Re: Hlavný salón

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2014 01:45

+hopsá tam okolo něj jako v záchvatu padoucnice, občas se jen tak směje a příležitostně pije tequilu, a zrovna chce udělat nějakou prudce elegantní otočku, když zjistí že nemůže+ Ty si mě ukrad. +uculí se na něj a omotá mu paže kolem pasu+ Mně se tady děsně líbí. +zazubí se na něj vesele, oči jí svítěj alkoholem a nadšením, a culí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2014 01:51

Já jsem tě úplně ukrad. +zazubí se na ni a dá jí pořádnou pusu+ Můžeme vymyslet novej dekovej tanec. +začne se v dece pohybovat do dost cvoklýho rytmu hudby+ Ale začíná se to podobat tomu starýmu dekovýmu tanci. +zazubí se, jak se tam k ní tak tulí a otírá se o ni trošku se omluvně pousměje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2014 02:56

No, asi už to tak bude. +zazubí se, a musí se uculit, když se o ní tak otře+ Ten starej mám stejně nejradši. +usměje se a dá mu pusu, přitáhne si ho k sobě za zadek, přitiskne se k němu bokama a jen se k němu trochu tulí a otírá se o něj tak nějak do rytmu, hlavu opřenou o jeho rameno, a pomalu se v ní zvedá příjemný vzrušení+ Chci se tu s tebou parádně pomilovat a pak si na to vzpomenout pokaždý když sem přijdu. +uculí se mu potichu do kůže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2014 03:10

+pohupuje se s ní v neurčitým rytmu+ ahá, takže to bude dekovej ploužák. +usměje se a s úsměvem ji poslouchá, načež se k ní skloní a pomalu a dlouze ji políbí, rukama vklouzne pod její triko na záda a hladí ji po kůži, jak je ta deka už uvolněná, tak mají větší manévrovací prostor+ Já jsem pro. +usměje se jí do rtů a pak ji začne zase líbat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2014 14:46

No náhodou sme půl roku vzatý, a ještě jsme se spolu neploužili, když teda nepočítáš kocovinový ploužení do koupelny. +zazubí se na něj a polibky mu oplácí, trochu mu vyhrne tričko a přitiskne se k němu holým břichem na teplou kůži, a když ho zrovna nelíbá tak se mu usmívá do rtů a hladí ho konečky prstů na zádech a na bocích, je jí teplo a hezky a příjemně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2014 15:02

Já mám rád kocovinový ploužení do koupelny. Když ho zrovna teda nepodstupuju. +usměje se na ni a rty jí sklouzne na krk a tak pomalu ho olíbává a ožužlává a dává si na tom záležet a klouže pořád níž. Přitiskne se jí břichem na břicho, a jak jsou k sobě tak natisknutí, tak ji možná už trochu tlačí na stehně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2014 15:15

Já moc ne, je mi u toho děsně blbě. +zašklebí se vesele,a tiše vydechne, když najde ty správný místečka na krku, vklouzne mu prsty do vlasů vzadu na krku a prohrabuje se v nich, a když ho ucítí na stehně, tak se musí uculit a stehnem se proti němu otírá, užívá si pocit jeho kůže proti svý a dech se jí trochu zrychluje+ Ty jsi vážně boží kluk, víš to? +usměje se mu do vlasů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2014 15:22

To proto, že ty seš boží holka. +usměje se na ni+ Proto si tak dobře rozumíme. +prozradí jí to+ A ty seš navíc děsná. Já se snažím chovat slušně. Moc to nejde. +připustí a zatlačí jí erekcí proti stehnu, ještě by to moh ukočírovat, kdyby chtěl, ale jak se k němu tak tulí, tak se mu moc nechce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 úno 2014 15:31

To bude určitě tím. +zazubí se na něj a dá mu pusu, trochu ho zatahá za vlasy na krku, a tulí se ještě blíž+ No... třeba nechci, aby ses choval slušně. +uculuje se a zavlní obočím+ Třeba chci abys mě namáčknul na zeď a pořádně mi to udělal. +zazubí se a oči jí jen svítěj, klínem se otře o ten jeho a úplně potichu mu zasténá do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 úno 2014 15:44

+když mu to říká, tak mu oči jenom svítěj a na tváři se mu roztahuje kočičí úsměv+ Ty seš neskutečná. +uculí se a políbí ji a nenápadně si vybere nejbližší zeď a ve vteřině je na ní Vici namáčklá a má dole triko a jeho rty na bradavkách a ruku v rozkroku+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Archiv čajovny