Moderátor: Styx Lupin
Styx píše:Meg: Anebo si je vychovala Sarah +zasměje se+ A určitě nikomu cizímu nedovolí se k Sáře ani přiblížit, nemám pravdu? Zvířata přímo milují malé děti, a chrání je +někde to nejspíš vyčetla+ Asi z ní roste výjimečná čarodějka. Kolik jí vlastně je? +zajímá se+ Tak takové zvířecí panoptikum New York ještě určitě neviděl! +uculí se na ten její zvěřinec+ My? Tak já se to pokusím dát dohromady. Od Remuse mám bílého tygra a Kirina - to je takový neidentifikovatelný mytologický tvor, kterého Remus chytil na Dalekém východě. Remus má ode mně zase psa Romuluse, vlka a draka +počítá na prstech+ A z našich cest po světě jsme si pokaždé přivezli domů nějaké typické zvíře pro ten který světadíl. Z Afriky servala, (z Asie si už nevzpomenu:)), ale nejvíc z Austrálie - kunovce, lyrochvosty, párek lelkounů a... no, snad jsem na někoho nezapomněla, běhá nám toho po zahradách hodně +pokrčí se smíchem rameny+
Manori píše:Meg: noo, ale takový jednorožec v C. Parku?*zamyslí se* to by bylo pěkné...by v tom ještě někdo viděl konec světa nebo něco...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník