Afterpárty

Moderátor: Styx Lupin

Re: Afterpárty

Příspěvekod Tony Dolohov » 19 zář 2015 20:14

+přiopilý Tony se nechá vyhecovat Vanessou, která mu dělá celý večer společnost, chce se před ní trochu předvést a tak se prošacuje a po kapsách dá ještě dohromady dvěstě zlatých. Půjčí si ještě stovku od Reguluse a hodí do hry celkem třista galeonů a to už se asi musí zout i Remus, aby to měli kam sypat+

Takže třista poprvé... třista podruhé...
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Amon » 19 zář 2015 23:48

AMON: +Když vidí Tonyho, jak se zoufale snaží vyhrát dražbu, tak z rukávu vysype ještě další čtyři stovky+ Dolohovovy prémie! Protože já bych dal maximálně 699 zlatých! +zatváří se, jak je strášně hodnej šéf+ Ale zamlouvám si výběr třetího ména pro vaše první dítě! +těžko říct, jak moc vážně to myslí+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 19 zář 2015 23:52

Amon-Styx: +no jo, s ním je to vlastně dost lehký...kdyby jen mudlové...+ To bych ti radil! Jinak si budeš muset nosit práci i dom! +ušklíbne se té představě+
(Tohle je taky na charitu? Tohle by mělo být přece pro novomanžele - na svatební cestu a tak ;) - Teda jako né, že by charita pohrdala...)

Bea-Styx: To spíš sem nadšením moc nespala už pár nocí! +směje se a olíbá ju+ Rádo se stalo! Užijte si svatební noc!

Zuzka: +obejme Styx a tak zbožně na ni kouká+ Jsi nejhezčí nevěsta na světě! Dobrou!

+i Bea se dorozloučí se všema, popřeje dobrou noc-den a odejdou do svých pokojů+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 20 zář 2015 00:01

Amon-Vici: Filtrace? Skřítci? +navrhne+ Nebo savo... Já spím tady, ale zítra to vidím na krušnou cestu domů. +rozloučí se s ní a de dodražovat+

Bea-Vici: Já ti nevím..dřív sem toho mívala taky hodně... +nejistě, jestli jí má věřit+ Ale to jo, já jsem ráda, že je jaká je. +zadívá se na Zuzku, jak se snaží urvat ze stolu nějakej marcipán+ Jen se bojím, aby se nedostala do nějakýho průšvihu, ze kterýho ji nevytáhnu časem... Jako že vím jak na mě? Ale to já nevím! +zasměje se+ Neboj, nevím totiž co by se mojí mamce mělo vracet..takže to neplatí!
Tak ono u nás je dost voják a voják...takže u nás se fakt moc paušalizovat nedá.
Výchova...+mávne rukou+ Stejně jak chceš zjistit, která je ta správná a zajistí dítěti dobrou budoucnost...
Ale vedeš to! A vydělává to..takže se to dá klasifikovat jako práce! +ujistí ju+
Snad jo, člověku se pak tak nějak líp spí...
Tak tady člověk nikdy nevíí! +směje se+ To máš pravdu, tatínkové jsou různí... někdy úplně nepoužitelní...ale Byron mi příde takovej..hravej, takže si myslím, že by se mohl jako tatínek ukázat. Já mám aupairky, +přikývne+ pořád lepší, než když by ti dítě lítalo kdoví kde bez dozoru! +usměje se+ Neboj, chůva je dobrá věc. Dobrá chůva, a takovou určitě vybereš, když bude třeba.
Jasně, tak dobrou. +poloučí se s ní a popřeje jí šťastnou cestu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 20 zář 2015 01:45

+a když Tony tu svoji hromádku ještě jednou pořádně přepočítá, zjistí, že dal dohromady i s těmi prémiemi jen 697 galeonů :D a protože nechce podvádět (haha), přenechá to poraženě Amonovi+

Takže naposled 699 poprvé, podruhé... (a konečné vydražení přenecháme ženichovi)
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 20 zář 2015 01:57

Amon: Domů ne! To by mi Remus dal! +brání se se smíchem a napjatě kouká, jestli tu dražbu vyhraje její favorit Amon+ (jo na svatební cestu... tak to se hodí! :D )

Bea: To si piš, že si ji užijeme +culí se ještě za ní+

Zuzka: A ty jsi nejkrásnější družička na světě +mrkne na ni a zamává jí+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 20 zář 2015 10:25

+A tož když je favorit Amon, tak zašátrá v kapse+ Teda Dolohove...+zakroutí nad ním hlavou, že ani ten podvazek nevydraží+ A já jsem řekl, že víc peněz nedám, což taky ne, ale bylo by trapný vyhrát o pár šuntů, tak když jinak nedáte...+vytasí se s kilovou zlatou cihličkou+ Tohle snad už udělá pořádnej rozdíl

Obrázek

Zuzka: Děkujííí! +uculí se spokojeně, že ju pochválila a maže do hajan+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 20 zář 2015 11:10

+vyvalí bulvy na tu cihličku+ Waw! Tak tohle už opravdu nikdo nepřekoná! To už bude na svatební cestu kolem světa! +zatleská nadšeně, že ji Amon nezklamal+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 20 zář 2015 20:29

+ani roční plat by mu nestačil, aby tu zlatou cihličku přebil, takže to konečně vzdáá a jde se k baru pořádně opít+
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 20 zář 2015 20:49

+svatba se pomalu blíží ke konci, tak si s Remusem ještě pořádně užije zbytek svatebního dne, tančí spolu, cukrují si u stolu jako dvě hrdličky, celkově si užívají svůj velký den, než vše definitivně skončí+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Svatba