Afterpárty

Moderátor: Styx Lupin

Re: Afterpárty

Příspěvekod yohannka » 01 zář 2015 09:38

yohi-marek: ále právě že ne.. tam se člověk ztratí hned. Uááá, hele takhle je to náhodou lepší! +směje se+ takový.. pohodlnější!
noco, živý bys nerad?

kris-bea: noo když řekneš chytla.. tak to zní.. všelijak! +pokývá hlavou+ ale zkušenosti s tím naštěstí nemám. +jdou se tam kouknout po váze+ hele co třeba sem? +ukáže na nějakou luxusní vázu+ sem by se hodila.
Jo, skvělý nářadíčko +zašklebí se+ ale tak.. to já jim ho moc rád půjčím a počkám si!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 01 zář 2015 19:03

Beatrix píše:Bea - Vici: Tak natrénovanou sice trochu jo, ale moje svatba by byla mnohem míň náročná, takže by ani nebylo co organizovat. +usměje se na ni+

Amon - Vici: Vzhledem k tomu, že se snoubenci brali za východu slunce, tak eee...jo, bude tam světlo. +mrkne na ni+ To jo, aspoň není hic! Kopec srandy...no když myslíš...tak klidně tentokrát nabídni svoje boty! +povzbudí ju, aby se nestyděla+ Joo oslavy sou náročný! +Bärb na ni jenom zamrká, že když si Amon napřeje...+ To pláčeš dojetím? +culí se a podá jí džus+

Bea: No na tý tvojí by právě muselo být strašně moc lidí ne? +uculí se+ půl armády, celá mýtinka, menší zoo... +zazubí se+ nebo bys radši zdrhla na pláž a udělala to ve čtyřech? +usměje se+

Amon: +sakra, já žila v domnění že obřad byl o půlnoci :D+ právě, a nemusíš vstávat děsně brzo ráno, aby se všechno do obřadu stihlo, prostě pijáánko po poledni, a ještě máš náskok, to je jasný plus. +zazubí se, a otře si oči cípem ubrusu+ no kdybys věděl jak sou nepohodlný, já bych byla dáávno zutá, kdyby to nebylo blbý... +zakrouží kotníkama+ to víš, to ty svatby, mě to dojímá. +směje se, a napije se džusu+ ty z čeho se to vůbec pálí? +přimhouří oči na svýho panáka+

jéé, já sem něco vyhrála! +vyskočí na nohy a běží si to převzít+ no to budou doma rádi, děkuju! my pošleme všem pohled! +slibuje+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 01 zář 2015 20:26

Marek - yohannka: Pohodlnějšíí? +zatočí se s ňou, až se jí musí zamotat hlava a pak ju vynese ven, kde ju posadí na betonový zábradlí a pohladí ju po tváři+ Jsi krásná....+sleduje ji a může na ní oči nechat+
Víš...já myslím, že už těch zvířat máš docela dost...

Bea-Kristian: No-?! Snads nečekal nějakou pohlavní nemoc! +zakroutí nad ním hlavou co si o ní myslí+ Jo, ta vypadá hezky...+nalije tam vodu a dá si tam kytku+
Ti budou teda štěstím bez sebe....+vezme si tam skleničku a napije se+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 01 zář 2015 20:32

+tak..teď su teda zmatenáá ale polibek měl být původně za svítání? Styx? Co?+

Amon-Vici: Obávám se, že na tuhle svatbu by nestačilo ani vstávat před týdnem, natož brzo ráno! Ale prosímtě co blbý! Vyzuj se klidně! Ukaž-+nastaví ruku, ať hodí nohu nahoru, že ju zuje+ ti pomůžu.
Z brambor. +prozradí jí+ Cos čekala? Kosti? Lidi? Trpaslíky?

Bea-Vici: Ani ne...já chtěla malou svatbu. Civilní. +pousměje se+ Na Bratislavským hradě, jen pár nejbližších. Užít si to bez nějakýho stresu okolo. A pak teprve ve druhé etapě pořádná party se všema...+mávne nad tím rukou+ To už je teď stejně jedno. Každopádně tahle svatba...to je něco! +mávne okolo+ Je to tu nádherný. Sem slyšela, že ty ses taky vdávala v noci? Se světluškama?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 01 zář 2015 20:57

(Bei, jj, o půlnoci začala ta kouzelná cesta, samotný obřad začal v noci před svítáním a polibek byl při východu slunce)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 03 zář 2015 17:23

yohi-marek: uáááá už ne už ne! +chytne se ho než ju posadí na zábradlí+ to protože mám zamotanou hlavu a pěkný šaty! +pokývá hlavou a usměje se+ nooo ale medvědy ještě ne! i když je fakt že na ty zrovna zálusk nemám

Kris-Bea: no právě proto by mě to překvapilo +že si o ní nix takovýho nemyslí.. ikdyž kdoví co s assassínem by mohla míít+ krásná +pokývá hlavou+ kam si ji dáš? No jistě že budou +ušklíbne se spokojeně+ budou muset!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 03 zář 2015 19:20

(no jo máš pravdu, jsem se koukla do historie... :))

Amon: No to teda! Kolem toho muselo bejt starání, já to obdivuju, když někdo dokáže zorganizovat velkou akci. +přikyvuje+ já se obávám, že to bys teda asi padnul, jsem v nich od večera. +uculí se, ale nožky si dá nahoru ráda, aby jim odlehčila+ Noo... +uculí se+ teda popravdě tak trochu jo, čekala jsem přebytečný mrtvoly, nebo tak něco. +zazubí se+

Bea: jo, to já chápu. +přikyvuje+ já bych se tak stresovala, že něco neklapne, že bych se z toho snad radši ani nevdala. +směje se+ ale tohle se ti fakt povedlo, jestli se ještě někdy budu vdávat, tak jedině s agenturou Beatrix&co. +culí se+ No jo, mně se to v noci líbí nejvíc. +usměje se+ jsem ujetá na světýlka, lampiony a ohňostroje, tak to muselo bejt.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 03 zář 2015 21:33

+chvíli se se svým manželem courá po parketu a tisknou se k sobě zamilovaně a pak si jdou sednout a vrkají si u stolu a krmí se navzájem svatebními pochoutkami a užívají si ten svůj velký den+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 zář 2015 15:43

Bea - Styx: +jak jsou Styx a Remus chvíli sami, tak k nim dojdou+ Tak velká gratulace, novomanželé! +olíbá je+ Tohle je teda svatba! +uznale, že je to parádní+ Po tomhle už teda nemáte na nějakej rozvod nárok! +uculí se a kývne jim k rukám+ Doufám, že to nevadí...Amon se mi ani nepochlubil, že poteče i krev...

Marek-yohi: M-m, to nebude jen tím...to je kouzlo tvé osobnosti. Ale někde tam běhá..ten bílej medvěd, ne?

Bea-Kris: To doufám...+že o ní má lepší mínění - no to není otázka na mě!+ Asi do kanclu, stejně su tam většinu času. Ty si seš jima nějak jistej...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 05 zář 2015 15:50

Amon-Vici: Dyť ty seš v tom už taky profík, ne? Nedávno sme se u vás cachtali v bazénu a nic nám tam nechybělo.
+musí se zasmát+ Děvenko ty nemáš vůbec potuchy, co všechno já už sem v životě cítil! +ani nezaváhá a rovnou jí botky vyzuje a postaví je na zem+ Noo lepší, ne?
Myslím, že budu muset začít dělat nějaký exkurze, nebo svoje výrobní postupy vizualizovat, když se šířijou takovýhle myšlenky..

Bea-Vici: +usměje se+ Hlavní je mít dobrej tým a ten jsem měla, pak už jde všechno skoro samo! Navíc ty už leda zlatou..diamatnovou..či jak se ty výroční svatby menujou! To se ti nedivím, ono je to všechno hrozně strhující, že se člověk nemůže vůbec vynadívat!

Amon-Styx a Remus: +otočí se příležitostně k nim+ Cukrujete sice moc hezky, hrdličky, ale my chceme vidět akci! Remusi! Budeš dražit podvazek, nebo nám na chvíli Styx pučíš? +zazubí se, že se nevěsty klidně ujme+
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Svatba