Beatrix píše:Bea - Vici: Tak natrénovanou sice trochu jo, ale moje svatba by byla mnohem míň náročná, takže by ani nebylo co organizovat. +usměje se na ni+
Amon - Vici: Vzhledem k tomu, že se snoubenci brali za východu slunce, tak eee...jo, bude tam světlo. +mrkne na ni+ To jo, aspoň není hic! Kopec srandy...no když myslíš...tak klidně tentokrát nabídni svoje boty! +povzbudí ju, aby se nestyděla+ Joo oslavy sou náročný! +Bärb na ni jenom zamrká, že když si Amon napřeje...+ To pláčeš dojetím? +culí se a podá jí džus+
Bea: No na tý tvojí by právě muselo být strašně moc lidí ne? +uculí se+ půl armády, celá mýtinka, menší zoo... +zazubí se+ nebo bys radši zdrhla na pláž a udělala to ve čtyřech? +usměje se+
Amon: +sakra, já žila v domnění že obřad byl o půlnoci
+ právě, a nemusíš vstávat děsně brzo ráno, aby se všechno do obřadu stihlo, prostě pijáánko po poledni, a ještě máš náskok, to je jasný plus. +zazubí se, a otře si oči cípem ubrusu+ no kdybys věděl jak sou nepohodlný, já bych byla dáávno zutá, kdyby to nebylo blbý... +zakrouží kotníkama+ to víš, to ty svatby, mě to dojímá. +směje se, a napije se džusu+ ty z čeho se to vůbec pálí? +přimhouří oči na svýho panáka+
jéé, já sem něco vyhrála! +vyskočí na nohy a běží si to převzít+ no to budou doma rádi, děkuju! my pošleme všem pohled! +slibuje+