Afterpárty

Moderátor: Styx Lupin

Re: Afterpárty

Příspěvekod Sirius Black » 14 zář 2015 22:45

Haf! *zakření se a stáhne si svou ženu na klín, aby se na chvíli věnoval jí* Ale tobě se moje nožka líbila, že? *laškovně ji políbí na krk..Meg se jen tlemí* Vy jste fakt paka! *spokojeně drží Siriuse kolem krku a políbí ho*
Můžeš mít strach, ale nesmíš se bát.
Sirius Black
Mág

Příspěvekod Styx Lupin » 15 zář 2015 11:21

Man, Meg: +někdy během dne se zastaví u děvčat a přidá se k rozhovoru+ Dámy, chtěla jsem vám poděkovat za nápad vzít na obřad ty vaše nádherné šelmy byl fakt úžasný! Byly tak nebezpečné, přitom mě krásně uklidňovaly. A při tom magickém obřadu působily fakt impozantne +vypráví nadšeně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 15 zář 2015 16:39

Styx: *usměje se* Nemáš vůbec zač.. *a kouká pobaveně, když vidí, jak všechny kočky spolu blbnou* Nevím, jak to mají Postrachovci, ale naše kočky jsou všechno, jen né nebezpečné..hodně zdomácněly a gauč je jejich oblíbené místo..museli jsme koupit ještě jeden, abysme si mohli sednout i my *uculuje se* Vždycky nad tou nebezpečností přemýšlím, když je venčím v central parku..nevím proč, ale najednou máme vždycky vyklizenou cestu *směje se*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2015 20:42

Amon: Já vím, já mám taky dycky pěkně stažený půlky, aby nedošel alkohol, aby se mi nikdo nezhádal, aby nebylo jídlo špatný... +přikyvuje souhlasně+ tak jo, když nedojde nikdo, tak si dáme panáka, a bude. +uculí se+ pošlu pozvánku! +slibuje+ No to je takovej... +zamává rukama+ to je vlastně fuk. Pointa je, že na tebe si stoprocentně kontroloři netroufnou. +zazubí se+ Tak aspoň budou mít adrenalin, jestli se potkaj u večeře... +culí se+ no jo, asi mám dost... šlohnu kus dortu a půjdu. +přikývne, a kouká co se tam děje+

Bea: právě, a udělat si známost s barmanama je děsně výhodný do budoucna. +směje se taky+ A je tam pěkně teplo, že jo! No to je fakt, já se dycky děsně těším na kupování diáře. +souhlasí rozhodně+ moc si do něj teda nezapisuju, ale koupím ho dycky s láskou. +culí se+ séfuje gangu jo? +zahihňá se+ no tak aspoň víš, že se vyvrbila po tobě ne? +uculí se vesele+ jéé, tak to má ještě hezký, třetí třídě se ještě dá pomáhat s úkolama... ale zase už nemusíš stříhat písmenka. počkej až budeš vysvětlovat fyziku. +zazubí se na ni+ Noo, moc nezabralo, školu jsem nechala a práci nemám. +směje se+
určitě, ale já to vidím pozitivně... oni jsou moc vděčný, a fakt se snaží, takže problémy nikdy nebyly. +usměje se+
To jo, to on se snaží, a docela se zajímá, a to jsem fakt ráda. +usměje se taky+ žejo, mně to taky přijde děsná doba. +vykulí taky oči+ ale jako... nespěchám na to, popravdě. +směje se+ to jsi hodná, děkuju, já zatím funguju docela normálně, uvidíme jak to bude potom. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 15 zář 2015 22:06

Meg: Takže se z nich v NY stali domácí mazlíčci? Domestikovat se dá dneska už snad skoro všechno +vzpomene si, jakou různorodou havěť mají oni sami doma+ A Sarah se jich nebojí? +zajímá se s lehkou obavou+ Aby za chvíli nechtěli i vlastní pokoj! +zasměje se+ Tak ono se asi jen tak nevidí, aby se po newyorských ulicích procházeli gepardi. Ještě byste mohli v parku vybírat vstupné +uculí se na ni+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » 17 zář 2015 17:07

Styx: *směje se* Jojo, vymazlili jsme je hezky..*připustí* Oni Sarah defacto vychovali..*konstatuje* Někdy si připadám, jak v Knize džunglí *uculuje se a napije se vína* Sarah není zrovna komunikativní dítě..o to je vnímavější..až se děsím, že už v tak nízkém věku umí "číst" v lidech..a to nepotřebuje žádnou magii *trochu se oklepe, jak ju zamrazí* S tím vstupným je to dobrý nápad..*ťukne si do čela, že ju to nenapadlo dřív* Počkej, tam přivolám ještě draky a jednorožce..to bude teprve prča *vytlemeně* Jaký zvěřinec vlastně všechno máte vy? *zeptá se se zájmem*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 17 zář 2015 21:19

Meg: Anebo si je vychovala Sarah +zasměje se+ A určitě nikomu cizímu nedovolí se k Sáře ani přiblížit, nemám pravdu? Zvířata přímo milují malé děti, a chrání je +někde to nejspíš vyčetla+ Asi z ní roste výjimečná čarodějka. Kolik jí vlastně je? +zajímá se+ Tak takové zvířecí panoptikum New York ještě určitě neviděl! +uculí se na ten její zvěřinec+ My? Tak já se to pokusím dát dohromady. Od Remuse mám bílého tygra a Kirina - to je takový neidentifikovatelný mytologický tvor, kterého Remus chytil na Dalekém východě. Remus má ode mně zase psa Romuluse, vlka a draka +počítá na prstech+ A z našich cest po světě jsme si pokaždé přivezli domů nějaké typické zvíře pro ten který světadíl. Z Afriky servala, (z Asie si už nevzpomenu:)), ale nejvíc z Austrálie - kunovce, lyrochvosty, párek lelkounů a... no, snad jsem na někoho nezapomněla, běhá nám toho po zahradách hodně +pokrčí se smíchem rameny+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 17 zář 2015 21:36

+jak začne dražba podvazku, přihodí do nevěstina střevíce deset zlatých galeonů a kouká po ostatních pánech, ať si někdo zkusí mu to vzít+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Manori » 17 zář 2015 23:21

Styx: no jasně...*přikývne, že nemá zač* no ti naši taky asi nejspíš by nikoho neposvačili...*zamyslí se* ale oni se gepardi dají z velkých koček nejlíp ochočit. Takže vlastně úpně normálně domácí mazlík...panteři jsou... no víc pro sebe...a my jsme tolerováni. Tedy my s Postrachem to u nich máme dobrý, ale to u všech zvířat, jedna z výhod...*zacvaká zuby* ale ani posádku neprohání po ostrově...
(kurde, co oni to dotáhli z Asie...něco jo, ne? Utíkali tam před tím lvem, ne...kterého jeli zkoumat...)*a musí se culit nad tím výčtem* ještě že máte tu zoo...

Meg: noo, ale takový jednorožec v C. Parku?*zamyslí se* to by bylo pěkné...by v tom ještě někdo viděl konec světa nebo něco...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Remus Lupin » 17 zář 2015 23:22

Výborně...*usměje se spokojeně, vezme Styx kolem pasu a kouká, jak dopadne dražba* není mezi zvyky něco jako dražba nevěsty, že ne...únos stačil...*koukne po ní úkosem s úsměvem, že to by mohl ještě někdo zkusit*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Svatba