Afterpárty

Moderátor: Styx Lupin

Afterpárty

Příspěvekod Styx Lupin » 30 srp 2015 00:00

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Afterpárty

Příspěvekod Remus Lupin » 30 srp 2015 00:12

No aby ne...ale to já se těším vždycky...nejen teď...*ohladí ji zadeček - heh, Remus bude za zvíííře* A vůbec, na co čekat...*zvedne ji za ruce a jdou do svého svatebního apartmá...před dveřmi si ji vezme do náruče, aby ji přenesl pěkně přes práh*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 30 srp 2015 00:32

Ale tentokrát to bude poprvé jako manželé +culí se a pak se nechá bez protestů odvést do novomanželského apartmá a jen vesele zvýskne, když ji zvedne, aby s ní překročil práh, ale drží se ho kolem krku jako klíště a zapadnou do soukromí+
(tu svatební noc bych psala asi u nich doma, tady je to takové moc na očích :D Si připadám, jako by to dělali veřejně :lol: Takže prosím Résidence ;) )

Bea: pokud budou tady ještě nějaké aktivity, zúčastníme se jich, jakože ještě neodešli ;) )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Amon » 30 srp 2015 09:58

Victoria: Spíš den ještě nekončí! no..ten (Sirius) by měl být uvázanej u radiátoru! +koukne si na boty+
Cloumák? Jako Todekuss? No to je nápad! +mává na Bärb+ Bárbí, dones nám dva smrťáky! +a ve chvilce sou před nima+ Tak na zdraví, kočko!

+A v mezičase když se tancuje a tak, tak si odskočí zpátky ke Stonehenge, poklidit to tam trochu, aby třeba nechytla tráva od těch svíček, nebo tak něco. Jen vykročí do kruhu, tak se málem zabije+ Kurva-fix! +podívá se dolů+ Takovej malej-+zamračí se na kámen, který leží přímo uprostřed cestičky stále ještě posypané okvětníma lístkama+ Víš co? Ty pudeš semnou. +sebere ho do kapsy, douklidí tam pár kouzlama - pobaví ho představa, že tam vyroste rýžový pole a přemístí se zase zpátky.
Zábava frčí v plným proudu, ale Klea nikde, tak se za ní jde podívat na pokoj a zjistí, že ta to už zalomila+ No jak jinak...+pohladí ju po vlasech, dá jí pusu na spánek, trochu se osvěží v koupelně a jde zase zpátky a cestou narazí na Zuzku, která sice byla odnesena se vyspat, ale ta je za pár hodin jako rybička a letí zpátky, že nechce přijít o grilování. Amon nad ní jen kroutí pobaveně hlavou, chytne ju za ruku a sejde s ňou schody, páč vidí že by se na nich samým nadšením beztak zabila. Když ji zase pustí, tak si automaticky sáhne do kapsy a vytáhne kámen.+
A: Hele co jsem našel....
Z: Ukaž? +vezme si kamínek a prohlíží si ho+ A kde?
A: Tam u těch šutrů, jak byl obřad.
Z: Tys tam byl?
A: Mhm, musel jsem to tam trochu uklidit..
Z: Já chtěla jít s tebou!
A: Vždyťs o tom ani nevěděla...
Z: No ale i tak jsem chtěla jít! +prohlíží si furt šutřík+
A: No jo...to je naprosto jasný...koho mi to jen připomíná...tak co s ním provedem?
Z: Mmmmh...+zatváří se moudře+ Dáme ho nevěstě! Na památku!
A: Nevěstě? Na památku? Není to moc obyčejný pro takový dámy jako ste vy?
Z: Ne, je to pěkný. +prohlásí rozhodně+
A: Tak dobře, tak já jí ho pak pošlu poštou, ať toho dnes nemá moc.
Z: Tak jo. +vrátí mu ho+ Až se budu vdávat já, tak mi dáš taky kamínek?
A: Ale no samozřejmě! +pobaveně ji lapne a vytáhne ji zatancovat si na parket+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Beatrix » 30 srp 2015 10:01

+Dohlíží zejména na jídlo, jestli všechno běží tak jak má, projde i přípravnu a kuchyň a pochválí všechny, že jim to zatím jde skvěle a doufá, že je to bude motivovat...a taky jim slíbí příplatky no...
Pak se zajde převlíct do zelených šatů, zkontroluje ještě spící Zuzku a projde i koupelnou. Chvílu na sebe kouká do zrcadla, zamračí se na sebe a rači jde dolů+

Engel-yohannka: +když dojí dort, tak ji vezme za ruku a odtáhne ji na parket+ Vidíš a teeeď to teprve znamená zajistit si štěstí, když si zatancujeme v průběhu svatby. +drží si ji u sebe a kupodivu ji hezky schopně provází po parketu+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 srp 2015 10:07

+se s Remusem - ještě předtím, než se vytratí do apartmá - převléknou a vrátí se do sálu, protože taky ještě nebylo házení kytice družičkám, že jo, a taky sundávání podvazku. Na to se Styx těší úplně nejvíc :P +
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 30 srp 2015 10:21

(Tak když už o tom Styx stejně ví :D Tak prosím holky veřejně, aby to tu zkusily nějak dotáhnout do konce - asi bude třeba i trocha manipulace ostatníma postvama, tak tímto i prosím o shovívavost...)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » 30 srp 2015 10:57

engel: tak jo! +nechá se ochotně odvést na parket, chytne se ho a tančí+ téda.. úplně jsem zapomněla jak ti tohle jde +usmívá se+

Kris-Bea: +jak sejde dolů tak na ni může oči nechat+ no téda, úplně jiná a stejně pořád tak krásná +prohlíží si ji jak jí to služí v nových šatech+ nechceš si ještě zatancovat?

(tak klidně můžem pomalu to házení kytky... až tu bude víc dam.. nebo klidně imaginárně jakože tu jsou)
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 30 srp 2015 11:33

Engel-yohannka: To je tím, že tady máte tak málo svateb, jinak bys na něco tak dokonalýho zapomenout nemohla! +nepochybuje o tom, jak mu to jde a tančí s ňou jak v nějakým hollywoodským filmu+ Ve Stardance bysme určitě vyhráli!

Bea-Kristian: +usměje se+ Díky, jsou to jen šaty...mmm..asi ne, bolí mě už docela nohy, půjdu si povídat s holkama...+kývne k hloučku a odebere se nabrat nový drby+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 srp 2015 11:42

Remus: +tiskne se na parketu ke svému manželovi - tyjo, to je nádherné slovo:D - a tiše si pořád něco šeptají a Styx je v sedmém nebi+ Ani jsi mi ještě neřekl, jak se ti líbím ve svatebních šatech...

(už mám tedy házet?)
Styx Lupin
VIP Member

Další

Zpět na Svatba