od Amon » 30 srp 2015 09:58
Victoria: Spíš den ještě nekončí! no..ten (Sirius) by měl být uvázanej u radiátoru! +koukne si na boty+
Cloumák? Jako Todekuss? No to je nápad! +mává na Bärb+ Bárbí, dones nám dva smrťáky! +a ve chvilce sou před nima+ Tak na zdraví, kočko!
+A v mezičase když se tancuje a tak, tak si odskočí zpátky ke Stonehenge, poklidit to tam trochu, aby třeba nechytla tráva od těch svíček, nebo tak něco. Jen vykročí do kruhu, tak se málem zabije+ Kurva-fix! +podívá se dolů+ Takovej malej-+zamračí se na kámen, který leží přímo uprostřed cestičky stále ještě posypané okvětníma lístkama+ Víš co? Ty pudeš semnou. +sebere ho do kapsy, douklidí tam pár kouzlama - pobaví ho představa, že tam vyroste rýžový pole a přemístí se zase zpátky.
Zábava frčí v plným proudu, ale Klea nikde, tak se za ní jde podívat na pokoj a zjistí, že ta to už zalomila+ No jak jinak...+pohladí ju po vlasech, dá jí pusu na spánek, trochu se osvěží v koupelně a jde zase zpátky a cestou narazí na Zuzku, která sice byla odnesena se vyspat, ale ta je za pár hodin jako rybička a letí zpátky, že nechce přijít o grilování. Amon nad ní jen kroutí pobaveně hlavou, chytne ju za ruku a sejde s ňou schody, páč vidí že by se na nich samým nadšením beztak zabila. Když ji zase pustí, tak si automaticky sáhne do kapsy a vytáhne kámen.+
A: Hele co jsem našel....
Z: Ukaž? +vezme si kamínek a prohlíží si ho+ A kde?
A: Tam u těch šutrů, jak byl obřad.
Z: Tys tam byl?
A: Mhm, musel jsem to tam trochu uklidit..
Z: Já chtěla jít s tebou!
A: Vždyťs o tom ani nevěděla...
Z: No ale i tak jsem chtěla jít! +prohlíží si furt šutřík+
A: No jo...to je naprosto jasný...koho mi to jen připomíná...tak co s ním provedem?
Z: Mmmmh...+zatváří se moudře+ Dáme ho nevěstě! Na památku!
A: Nevěstě? Na památku? Není to moc obyčejný pro takový dámy jako ste vy?
Z: Ne, je to pěkný. +prohlásí rozhodně+
A: Tak dobře, tak já jí ho pak pošlu poštou, ať toho dnes nemá moc.
Z: Tak jo. +vrátí mu ho+ Až se budu vdávat já, tak mi dáš taky kamínek?
A: Ale no samozřejmě! +pobaveně ji lapne a vytáhne ji zatancovat si na parket+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...