Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Styx Lupin » 18 bře 2018 19:45

Asi tak moc, jako... po zmrzlině v horkém létě +poškádlí ho tím přirovnáním a olízne si přitom smyslně rty. Zavře oči a nechá se unášet doteky jeho rtů a dlaní po svém těle, cítí, jak se jí uvnitř rodí vzrušení a s každým jemným vlčím kousnutím nebo dotekem na citlivějším místě se jí z hrdla vyderou tiché vzdechy. Čím dál toužebněji laská jeho hladkou kůži, zahlcuje ho vášnivými polibky a když se jí Remus začne dobývat do kalhot, dychtivě mu s tím začne pomáhat, už se nemůže dočkat, až ho ucítí v sobě. A jak jim to nejde sundat, kroutí se pod ním jako žížala na háčku, aby se té nežádoucí látky co nejrychleji zbavila, chvilku se s tím oba marně pasují, až jí to všechno přijde hrozně komické a rozesměje se taky+ Že já jsem si dnes radši neoblékla sukni +nakonec ji napadne stáhnout si kalhoty naruby a konečně se jí povede se jich zbavit+ Tak ještě ty tvoje +jednu nohavici mu ještě pomůže sundat, pak už ale dál nemůže a směje se, jak tam Remus skáče na jedné noze a snaží se vysvobodit druhou nohu z nohavice+ Tak takový sex jsem ještě nezažila +směje se, až jí tečou slzy+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 bře 2018 23:25

+každý její vzdech mu vysílá do slabin záchvěv touhy, a jak jí stahuje kalhoty, trochu nespokojeně zavrčí, látka ve švech trochu zapraská, ale nakonec je stáhnou, i když se smíchem+ doufám, že to půjde o něco rychleji... +poznamená a snaží se tam nějak balancovat, ale jak ji vidí, musí se smát taky, díky čemuž mu to jde ještě huř. až nakonec se mu podaří z kalhot dostat, nechá je na zemi, kde jsou, a vklouzne za ní do postele, ještě se pochechtává+ doufám, že tě to neodradilo. +zasměje se, a konečně jí sklouzne dlaní po nahém těle, prsty poškádlí vnitřní stranu stehna a pokračuje dál+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 bře 2018 21:46

To vůbec ne, naopak, úžasně nám to zpestřilo milování +ještě chvilku se hihňá, protože to byl opravdu vtipný zážitek, ale její touha po splynutí s manželem je silnější. Obejme Remuse a soustředí se už jenom na jeho nahé svalnaté tělo, na jeho vůni a jeho prsty, hrající na tu správnou strunu. Odtáhne stehna od sebe a pozve ho dál, sevře v dlani jeho mužství a dráždí se vzájemně. Tělo se jí chvěje slastí, ale prodlužuje jejich hrátky co to jde, až dokud ji touha úplně nepohltí+ Vezmi si mě... +zašeptá ochraptělým hlasem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 bře 2018 00:09

+ještě se trochu pochechtává, ale jakmile ji znovu políbí, smích ho přejde, a ta toužebná energie se vrátí, laská ta citlivá místa, která už dobře zná+ Ano... +zasténá jí do vlasů, vklouzne mezi její stehna a během chviličky s ní splyne, jejich těla se propletou ve vášnivém rytmu milování a jejich vzdechy se smísí+ voníš po čokoládě. +vydechne jí do kůže, nosem zabořený v ohbí jejího krku, bere si ji a každým pohybem je oba posouvá blíž a blíž k vyvrcholení+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 20 bře 2018 22:32

+když se do ní ponoří, slastně vydechne konečně naplněnou touhou, pak ho obejme nohama kolem pasu, aby ho ucítila co nejhlouběji a nechá se vznášet na vlnkách rozkoše, které ji nezadržitelně nesou až ke břehům maximálního blaha. Její vzdychání nabývá na intenzitě a když se zanedlouho přehoupne přes vrchol, její vzdechy splynou v jediný dlouhý výkřik nejvyšší slasti, celé tělo se jí chvěje v orgasmu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 21 bře 2018 00:45

+kromě jejich těl spojí i jejich rty a zlíbá je, nepřestává se pohybovat v rytmu s jejich společnou touhou, a během chvilky popustí otěže vášni, bere si ji a sténá do její kůže. Její vyvrcholení mu jako už tisíckrát pořád připadá fascinující, a strhne ho záhy s sebou, do víru odevzdání a vlastního intenzivníh orgasmu. Tiše jí vykřikne do vlasů, a když o pár chvil později klesne na postel vedle ní, na rtech má líně spokojený úsměv, který jí vzápětí otiskne na rameno v polibku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 21 bře 2018 21:59

+dech se jí pozvolna zklidňuje a celá se příjemně uvolňuje. Otočí se na bok a kouká tak poloomámeně Remusovi do očí, na rtech jí pohrává rozpustilý úsměv+ Úžasně jsem si to užila, když jsem nebyla rozptylovaná tím, jestli nezaslechnu dětský pláč +uculí se a pohladí ho prsty po strništi+ Jsi krásný... jsi sexy... a já jsem ta nejšťastnější žena na světě, protože jsi můj +políbí ho jemně na rty a pak zaboří nos do jeho krku a voní k jeho zpocené kůži+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 bře 2018 16:38

+musí se usmát, jak je ještě celá lehce zamlžená rozkoší, natáhne se a políbí ji na rty+ Je to trochu o něčem jiném, že? +souhlasí se smíchem+ Teď už to bude lepší, za pár měsíců budou spát celou noc, a nám se trochu uvolní ruce. +pousměje se+ Jsi? +usměje se, a pohladí ji ve vlasech+ Nu, to je můj hlavní úkol, dělat tě šťastnou. +vtiskne jí polibek na čelo+ Miluji tě, víš? +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 bře 2018 21:48

Až začnou děti běhat, to se budu zase bát, aby nás někdy v noci nepřekvapili v ložnici +zasměje se pobaveně+ Asi si budeme muset častěji dopřát takovýhle bezstarostný sex +pohladí ho po tváři+ Daří se ti to opravdu skvěle +usměje se a to štěstí jí přímo září z tváře+ Já to vím. A hrozně ráda poslouchám, když to říkáš +políbí ho na čelist a pak mu taky šeptne do ucha pár zamilovaných hloupostí+ Jak se ti líbil dnešní večer, miláčku? +koukne mu zvědavě do tváře+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 23 bře 2018 13:03

Budeme je prostě muset utahat. +zasměje se, ale dobře ví, že to nebude nic snadného+ Tak proti tomu rozhodně nic nemám. +pousměje se jí do vlasů a vtiskne do nich polibek+ Hodně, bylo moc příjemné na chvilku vypnout a nemyslet na nic než na nás dva. +usměje se+ Myslím, že jsem si to užil víc, než jsem sám čekal. +připustí+ A tobě? +zajímá se+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri